Aankoopmakelaar Lunteren

Zoekt u een woning in de omgeving van Lunteren? Heeft u misschien al een woning op het oog in Lunteren? Wat nu? Een aankoopmakelaar van Vendôme Makelaardij begeleidt u graag tijdens het gehele proces van de aankoop van een woning. Met onze deskundigheid en ervaring in de makelaardij rondom Lunteren zijn wij dé geschikte aankoopmakelaar! Bij een aankoopmakelaar van Vendôme staat persoonlijke benadering en kwaliteit centraal.   

Aankoopbegeleiding van A tot Z
Bij een aankoopbegeleiding beperkt onze aankoopmakelaar zich niet tot een waardebepaling en kijken naar de staat van de woning, waarbij wij bij twijfels ook een bouwkundig rapport laten opstellen, maar doet ook onderzoek naar de juridische zaken, kadastergegevens, milieu en bestemmingsplannen van de gemeente die in Lunteren van toepassing zijn. Na de bezichtiging en waardebepaling van de woning, brengt onze aankoopmakelaar in samenspraak met u een bod uit en voert hij voor u de onderhandelingen. Als aankoopmakelaar zorgt hij van A tot Z voor een deskundige aankoopbegeleiding  voor de aankoop van uw huis in Lunteren.  

Zoekopdracht naar een huis in Lunteren
Onze aankoopmakelaar doet eerst een inventarisatie van uw persoonlijke wensen en mogelijkheden. Op basis daarvan stelt hij voor u een zoekopdracht in. Elke dag selecteren wij voor u de geschikte aanbod van woningen in Lunteren die u vervolgens direct per e-mail van ons ontvangt. Zodra u de juiste woning in Lunteren heeft gevonden, plant onze aankoopmakelaar een afspraak met de verkopende makelaar voor een bezichtiging. Wilt u de desbetreffende woning kopen, dan gaan we het aankooptraject aan, waar u op onze deskundige aankoopbegeleiding kunt rekenen.

Aankoopmakelaar regio Lunteren
Geïnteresseerd? Kijk onze aankoopmakelaar tarieven of neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Wij kijken er naar uit om u te helpen bij de aankoopbegeleiding van een woning in Lunteren!

Vendôme Makelaardij - Taxateur
Verlengde Maanderweg 64
6713 LL Lunteren
Telefoon: 06-15074922
E-mail: vendome@kpnmail.nl