Aankoopmakelaar tarieven Heelsum

Een aankoopmakelaar bij de aankoop van uw woning in Heelsum.
Na een lange zoektocht hebt u eindelijk een mooie woning in Heelsum gevonden. U moet nu het aankooptraject aangaan. Laat een aankoopmakelaar van Vendôme Makelaardij uw belangen behartigen, alle zorgen van het aankooptraject van u wegnemen en de beste onderhandelingsresultaten behalen. Door onze jarenlange ervaring en deskundigheid als aankoopmakelaar in Heelsum zijn wij de geschikte aankoopmakelaar voor een professionele aankoopbegeleiding tegen aantrekkelijke aankoopmakelaar tarieven.

Onze aankoopmakelaar tarieven met 2 verschillende formules naar keuze:
1- Een aankoopmakelaar met een tarief vanaf van € 0,-  
Bij deze methode is ons aankoopmakelaar tarief volledig afhankelijk van het bedrag dat we weten af te krijgen van de vraagprijs tijdens de onderhandelingen. Wij rekenen een percentage van 10% excl. btw over het bedrag dat het verschil vormt tussen de vraagprijs en de uiteindelijk overeengekomen koopprijs van de woning in Heelsum. U betaalt dit tarief alleen als de transactie plaatsvindt oftewel als u het huis koopt. Kortom, NO CURE, NO PAY!!
* deze formule geldt alleen voor bestaande woningen met een vraagprijs vanaf € 500.000,-, voor nieuwbouw en bij inschrijvingsprocedure geldt het hieronder staande vaste tarief. 

2- Een vast aankoopmakelaar tarief van € 1.350,- inclusief btw
Wilt u liever van te voren weten waar u aan toe bent en geeft u de voorkeur aan een vast tarief? Dit is ook mogelijk. Voor een tarief van slechts € 1.350,- inclusief btw staat een aankoopmakelaar van Vendôme Makelaardij voor uw klaar voor de aankoop van uw droomhuis in Heelsum.

Begeleiding van A tot Z!
Als aankoopmakelaar begeleiden wij u tegen aantrekkelijke tarieven van A tot Z met de aankoop van een woning in Heelsum. We gaan mee bij de bezichtiging, beoordelen de woning op de bouwkundige staat, doen een waardebepaling, voeren de onderhandelingen en gaan zelfs mee naar de notaris om te zorgen dat de eigendomsoverdracht van uw nieuwe woning in Heelsum vlekkeloos verloopt.  

Zoekopdracht In Heelsum
Bent u op zoek naar een woning in Heelsum? Vendôme Makelaardij brengt samen met u in kaart wat uw wensen zijn en wat mogelijk is. Wij maken gebruik van sociale media om uw zoekopdracht bij ons netwerk bekend te maken. Dagelijks ontvangt u al het passend woningaanbod in Heelsum in uw mailbox. De keuze wordt gemaakt uit het meest actuele aanbod in Heelsum.

Lid VBO makelaar = Betrouwbaarheid en zekerheid gegarandeerd
Ons kantoor is lid van de branche organisatie VBO Makelaar. Deze organisatie is in 1985 opgericht en telt vandaag de dag circa 1000 leden in Nederlanden is daarmee één van de grootste van het land. Als VBO Makelaar-Taxateur worden wij via permanente educatie getoetst op onze vakkennis en staan ingeschreven bij het kwaliteitsregister SCVM dat strenge eisen stelt. Om onze klanten nog meer zekerheid te geven werken wij volgens de Algemene Consumenten voorwaarden VBO die tot stand gekomen zijn in overleg met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis.

Heeft u zojuist besloten om een woning met aankoopbegeleiding van Vendôme Makelaardij te kopen? Profiteer van onze lage aankoopmakelaar tarieven en neem snel contact met ons op!

Vendôme Makelaardij
Verlengde Maanderweg 64
6713 LL Ede
Telefoon: 06-15074922
E-mail: vendome@kpnmail.nl