Gevalideerde taxatie in Renkum

U staat voor een belangrijke financiële beslissing met als doel het kopen of verbouwen van een woning of appartement danwel het oversluiten van uw huidige hypotheek. Heeft u voor uw geldverstrekker een gevalideerde taxatie via NWWI of Taxateursunie nodig? Een gecertificeerde taxateur van Vendôme makelaardij kan voor u een gevalideerde taxatie uitvoeren.

Waarom Vendôme Makelaardij kiezen voor uw gevalideerde taxatie?
Wij zijn het grootste taxatiekantoor van de regio en hebben meer dan 10 jaar ervaring met het taxeren van woningen en appartementen in de regio. Ons kantoor heeft een uitstekende reputatie en onze taxateurs beschikken over een gedegen kennis van de regionale woningmarkt en marktprijzen. Wij hanteren scherpe prijzen waarbij kadasterkosten, validatiekosten en BTW inclusief zijn.

Onze taxateurs zijn SCVM gecertificeerd, aangesloten bij VBO en uiteraard als Register Makelaar Taxateur geregistreerd bij het kwaliteitsregister NRVT. Wij zijn tevens aangesloten bij de validatie instituten NWWITaxateurs Unie (TU) en i-Validatie. Hiermee staan wij garant voor een professionele, onafhankelijke en betrouwbare gevalideerde taxatie van uw woning of appartement in Renkum en omgeving die bovendien bij alle banken en financiële instellingen geaccepteerd wordt.  

Contact opnemen met een taxateur van Vendôme Makelaardij 
Wilt u een gevalideerde taxatie in Renkum en omgeving door een gecertificeerde taxateur van Vendôme Makelaardij laten uitvoeren? Neem dan gerust contact met ons op.