Makelaar Heelsum

Bent u op zoek naar een makelaar voor de verkoop, aankoop of het taxeren van een woning in Heelsum? Wij hebben jaren ervaring als makelaar - taxateur o.g. in Heelsum en zijn u graag van dienst! Ons kantoor kenmerkt en onderscheidt zich door haar informele en prettige sfeer. Kwaliteit en een persoonlijke benadering dragen wij hoog in het vaandel. Wij beschouwen iedere cliënt als uniek en onze diensten worden altijd afgestemd op uw persoonlijke wensen, behoeften, situatie en mogelijkheden. 

Onze diensten:
Vendôme Makelaardij biedt u als gecertificeerde makelaar - taxateur o.g. de volgende diensten aan:

Verkoop : De makelaar voor de verkoop van een woning in Heelsum:
Bent u van plan om uw woning in Heelsum te verkopen? Daarom zoekt u een betrouwbare makelaar met een goede kennis van de lokale markt rondom Heelsum. Een makelaar waarbij u kunt rekenen op zijn inzet en pro-activiteit om de juiste koper voor uw woning te vinden. De voordelen van Vendôme Makelaardij op een rij:

+   Gratis waardebepaling
+   Lage courtage garantie
+   Verkoopbegeleiding van A tot Z
+   Professionele woningpresentatie
+   Effectieve marketingstrategie

Wat zeggen onze klanten:  
Dhr. Van den Arend uit Ede “Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden en familie. Karin maakte een goede indruk op ons als persoon omdat ze goed luistert en onze wensen serieus nam. Het ging professioneel en toch met een persoonlijke benadering”.

Aankoop: De makelaar voor de aankoop van een woning in Heelsum:
Bent u op zoek of heeft u al een woning op het oog in Heelsum? Wat nu? De aankoop van een (eerste) huis kan de nodige spanning met zich mee brengen. U kampt waarschijnlijk met vragen als: Wat is het huis in Heelsum eigenlijk waard? Zijn er verborgen gebreken? Wat zijn de herstelkosten? Wat moet ik bieden?  Hoe moet ik de onderhandelingen aanpakken? Het is verstandig om een makelaar van Vendôme Makelaardij in te schakelen die uw belangen gaat behartigen en scherp gaat onderhandelen. Bij Vendôme Makelaardij bieden wij een aankoopbegeleiding van A tot Z en zorgt onze makelaar dat alles soepel en op de juiste wijze verloopt.

Wat zeggen onze klanten:
Dhr. de Smet uit Ede “Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen. Zonder de adviezen van Karin waren wij zeker op een € 10.000  hogere aankoopprijs uitgekomen. Schappelijke prijs vergeleken met dat van andere makelaars”.

Geïnteresseerd? Kijk onze aankoopmakelaar tarieven of neem gerust contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek! 

Taxeren: De makelaar voor een taxatie/NHG taxatie van een woning in Heelsum:
Heeft u een taxatierapport nodig van een woning? Schakel dan een makelaar - taxateur o.g. van Vendôme Makelaardij in. Binnen een week heeft u een officieel taxatierapport van onze taxateur in huis. Met dit taxatierapport kunt u terecht bij alle geldverstrekkers en zelfs bij de belastingdienst.

Een taxatierapport van Vendôme Makelaardij is duidelijk en wordt digitaal of - indien gewenst - op papier aan u verzonden. Onroerend goed taxaties zijn in veel gevallen wenselijk of noodzakelijk. Bij verkoop of aankoop is de marktwaarde bijvoorbeeld een bepalende factor bij het vaststellen van de uiteindelijke prijs.  

Ook voor gevalideerde taxatierapporten (bijv. voor de NHG) bent u bij een makelaar - taxateur o.g. van Vendôme Makelaardij aan het juiste adres. Vendôme Makelaardij is onder andere aangesloten bij NWWI en TaxateursUnie en tevens SCVM en NRVT-gecertificeerd zodat de uitgebrachte taxatierapporten door de Nationale Hypotheekgarantie (NHG) worden geaccepteerd en erkend worden door alle geldverstrekkers.

Wat zeggen onze klanten:
Mw. van Boeckel uit Bennekom "Oprechte interesse in de woning, na aanvraag op korte termijn afspraak kunnen maken met Mw. Iste en de taxatie goed afgehandeld".

Makelaar in regio Heelsum
Neem gerust contact met ons op om een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek te plannen. Vendôme Makelaardij is u graag van dienst! 

Vendôme Makelaardij
Verlengde Maanderweg 64
6713 LL Ede
Telefoon: 06-15074922
E-mail: vendome@kpnmail.nl