Offerte Makelaar

Wilt u uw huis in Renkum verkopen?

Vraag een offerte aan en ontdek onze hoge service kwaliteit en lage makelaarskosten garantie!

Uw huis succesvol verkopen begint altijd bij Vendôme makelaardij. Ontvang daarom een gratis en vrijblijvende offerte en ontdek de hoge service kwaliteit en lage makelaarskosten garantie van Vendôme Makelaardij.

Ons kantoor, lid van de branche organisatie VBO Makelaar, heeft door de jaren heen een goede kennis van de lokale markt rondom Renkum opgedaan. Kwaliteit en een persoonlijke benadering dragen wij hoog in het vaandel. Wij beschouwen iedere cliënt als uniek en onze diensten worden altijd afgestemd op uw persoonlijke wensen, behoeften, situatie en mogelijkheden. Wij bieden een verkoopbegeleiding van A tot Z waarbij onze makelaar ervoor zorgt dat alles soepel en op de juiste wijze verloopt. U kunt rekenen op onze inzet en pro-activiteit om, tegen een zeer scherp makelaarstarief, de juiste koper voor uw woning in Renkum te vinden.

Daarom een offerte bij Vendôme Makelaardij aanvragen:

  • Gratis waardebepaling van uw woning
  • Lage makelaarskosten garantie!
  • Verkoopbegeleiding van A tot Z
  • Professionele woningpresentatie
  • Effectieve marketingstrategie
  • VBO Makelaar = betrouwbaarheid en zekerheid


Zo wordt Vendôme Makelaardij door haar klanten beoordeeld

Funda

Verkoop: .09

Funda

Aankoop: .58

Taxatie Vergelijk

Taxatie: .98

 

Dhr. de Jong, Floreslaan 70: “Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie. Zeer fijne makelaar met een persoonlijke en warme uitstraling en betrokken bij je situatie. Zeer professioneel met o.a. foto's en tips”.

Dhr. de Smet, Dolderstraat: “ Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen. Schappelijke prijs vergeleken met dat van andere makelaars”.

Profiteer ook van onze hoge service kwaliteit en lage makelaarskosten garantie!

Vul direct het offerteformulier op deze pagina in of bel ons voor een gratis waardebepaling van uw woning en een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een makelaar van Vendôme Makelaardij.

OFFERTE AANVRAAG

Geniet van een betaalbare top service kwaliteit !