Makelaarstarief Ede

Uw woning in Ede verkopen? Vraag direct een offerte aan en ontdek onze hoge service kwaliteit en lage makelaarstarief garantie!

U wilt u woning in Ede verkopen en bent op zoek naar een betrouwbare makelaar die uitblinkt door zijn kennis van de lokale markt, zijn hoge service kwaliteit en scherpe makelaarstarief hanteert. Dit is Vendôme Makelardij. Kwaliteit en een persoonlijke benadering dragen wij hoog in het vaandel. Onze makelaars beschouwen iedere cliënt als uniek en onze diensten worden altijd afgestemd op uw persoonlijke wensen, behoeften, situatie en mogelijkheden. Onze makelaars hebben geen gebrek aan inzet, pro-activiteit en creativiteit om de juiste koper voor uw woning te vinden. Uw huis succesvol verkopen begint altijd bij Vendôme makelaardij. Vraag daarom een gratis en vrijblijvende offerte aan en ontdek de hoge service kwaliteit en lage makelaarstarief garantie van Vendôme Makelaardij.

De voordelen van Vendôme Makelaardij op een rij:

  • Gratis waardebepaling van uw woning
  • Lage makelaarskosten garantie!
  • Verkoopbegeleiding van A tot Z
  • Professionele woningpresentatie
  • Effectieve marketingstrategie
  • VBO Makelaar = betrouwbaarheid en zekerheid

Wat zeggen onze klanten van onze makelaar diensten

“ Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen. Schappelijke prijs vergeleken met dat van andere makelaars”.
Dhr. de Smet, Dolderstraat

“Karin maakte een goede indruk op ons als persoon omdat ze goed luistert en onze wensen serieus nam. Het ging professioneel en toch met een persoonlijke benadering. Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden en familie.”
Dhr. Van den Arend, Gerard Douwstraat

“Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie. Zeer fijne makelaar met een persoonlijke en warme uitstraling en betrokken bij je situatie. Zeer professioneel met o.a. foto's en tips”.
Dhr. de Jong, Floreslaan

Profiteer ook van onze hoge service kwaliteit en lage makelaarskosten garantie!

Vul het formulier op deze pagina en ontvang snel een offerte met onze lage makelaarstarief garantie of bel ons voor een directe gratis waardebepaling van uw woning en een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een makelaar van Vendôme Makelaardij.

OFFERTE AANVRAAG

Geniet van een betaalbare top service kwaliteit !