NHG taxatie Heelsum

Heeft u een gevalideerd taxatierapport nodig ten behoeve van een financiering met Nationale Hypotheekgarantie (NHG) voor een woning in Heelsum? Met een Nationale Hypotheekgarantie (NHG) kunt u eventueel een lening krijgen voor het kopen of verbouwen van een woning. De NHG garantie betekent ook een aantrekkelijke lagere rente op uw lening en dit kan u op jaarbasis veel geld schelen.  

Waarom uw taxatie met NHG garantie bij Vendôme Makelaardij
Geen tussenpersoon of bureau die u opdracht naar een onbekende taxateur stuurt, u heeft rechtstreeks contact met onze gecertificeerde taxateur in Heelsum. Onze gecertificeerde taxateur heeft veel ervaring in het verzorgen van taxaties t.b.v. een Nationale Hypotheekgarantie (NHG) en werkt in opdracht van particulieren, banken en hypotheek adviseurs voor taxaties van woningen in Heelsum en omgeving. Binnen een week krijgt u of uw adviseur van onze taxateur een digitaal taxatierapport in huis.  

Een professionele, onafhankelijk en betrouwbaar NHG taxatie.
Wij zijn SCVM gecertificeerd, aangesloten bij VBO en als Register Makelaar Taxateur geregistreerd bij het NRVT. Hierdoor ben u verzekerd van een professionele, onafhankelijk en betrouwbaar NHG taxatierapport van uw woning in Heelsum. Wij zijn tevens aangesloten bij de validatie instituten NWWI, Taxateurs Unie en i-Validatie.

Contact taxateur voor een gevalideerde taxatie t.b.v. NHG in de Gemeente Heelsum.
Wilt u een taxatie met NHG garantie door een taxateur in Heelsum van Vendôme Makelaardij laten uitvoeren? Neem dan gerust contact met ons op:  

Vendôme Makelaardij 
Verlengde Maanderweg 64
6713 LL Ede
Telefoon: 06-15074922
E-mail: vendome@kpnmail.nl