NWWI Taxatie Otterlo

Een NWWI woningtaxatie kan door uw hypotheekverstrekker worden gevraagd voor de aan- of verkoop van een woning, een verbouwing of het oversluiten van een hypotheek. Het is dus belangrijk dat u als consument op de inhoud van een taxatierapport kunt vertrouwen.

Waar staat NWWI voor?

Het Nederlands Woning Waarde Instituut, het NWWI, valideert (keurt) rapporten van woningtaxaties van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Alleen taxateurs die aan de strengste kwaliteitseisen voldoen, zijn aangesloten bij het NWWI.

Vendôme Makelaardij, uw partner bij uitstek voor uw NWWI taxatie

Wij zijn het grootste taxatiekantoor van de regio en hebben meer dan 10 jaar ervaring met NNWI taxaties van woningen en appartementen in de regio. Ons kantoor heeft een uitstekende reputatie en onze taxateurs beschikken over een gedegen kennis van de regionale woningmarkt en marktprijzen. Wij hanteren scherpe prijzen waarbij kadasterkosten, validatiekosten en BTW inclusief zijn. De taxatiekosten zijn aftrekbaar van de belasting als deze verband houden met de financiering van uw eigen woning (uw hoofdverblijf).

Onze taxateurs zijn SCVM gecertificeerd, aangesloten bij VBO en als Register Makelaar Taxateur geregistreerd in het kwaliteitsregister NRVT. Wij zijn uiteraard aangesloten bij de validatie instituten NWWI maar ook bij Taxateurs Unie (TU) en i-Validatie. Hiermee staan wij garant voor een professionele, onafhankelijke en betrouwbare gevalideerde taxatie van uw woning of appartement in Otterlo en omgeving dat bovendien bij alle banken en financiële instellingen geaccepteerd wordt.

Contact opnemen met een taxateur van Vendôme Makelaardij

Wilt u een NWWI taxatie in Otterlo en omgeving door een gecertificeerde taxateur van Vendôme Makelaardij laten uitvoeren? Neem dan gerust contact met ons op.