Sijpestein 1, Ede

Omschrijving €215.000

Royale uitgebouwde hoekwoning met vrijstaande garage, gelegen aan rustige autovrije straat. De woning beschikt over een ruime woonkamer alsmede een extra kamer op de begane grond die gebruikt kan worden als werk-of slaapkamer. Parkeerruimte voor 3 auto's op eigen terrein. De woning is voorheen in gebruik geweest als praktijkruimte en dient gemoderniseerd te worden. De woning ligt gunstig ten opzichte van winkelcentrum Bellestein, uitvalswegen en direct tegenover een school. 

Indeling:

Begane grond:
Entree, hal, garderobe en meterkast (met extra groepen). Tussendeur naar gang. Toilet met fonteintje en kelderkast. Dichte keuken met eenvoudige opstelling en losse apparatuur. CV-ketel (Nefit HR, 1993, in eigendom) en aansluiting wasmachine. Ruime woonkamer met veel lichtinval. Extra kamer geschikt als kantoor en/of praktijkruimte aan huis met eigen ingang en parkeergelegenheid.  
 
1e verdieping:  
Overloop, ruime ouderslaapkamer (voorheen 2 kamers) met laminaatvloer en veel lichtinval. Ruime tweede slaapkamer met laminaatvloer en derde slaapkamer met vloerbedekking. Badkamer met wastafelmeubel, douche en toilet. 
 
Buiten:  
Achtertuin op het zuidwesten met vrijstaande stenen garage en achterom. Twee van de drie parkeerplaatsen zouden eventueel bij de tuin kunnen worden getrokken. Zij-en voortuin.

Bijzonderheden:
- Royale, uitgebouwde benedenverdieping met extra kamer.
- In 2011 zijn diverse ramen en deuren geheel vernieuwd en voorzien van dubbel glas.
- Eigen garage en drie parkeerplaatsen op eigen terrein.
- De achtertuin is gunstig gelegen op het zuidwesten.
- Leuk klusobject!

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de VBO voorwaarden.

De woning is momenteel verhuurd, medio 2017 weer beschikbaar!