Referenties

Wij zijn sinds 2009 veel klanten van dienst geweest. Dit is wat onze klanten vonden van de samenwerking met Vendôme Makelaardij.
Bent u onze volgende tevreden klant?

Verkopen

Dhr. Kim uit Ede Cijfer: 10

Goede kennis van zaken. Weten wat de klant wilt. Bereikbaarheid is super, of het nou in de ochtend is of s avonds. Een echte aanrader!!

Mevr. Van Slijpe-Floor uit Ede Cijfer: 10

Makelaar met veel persoonlijk contact en constant updates over de woning en tips voor de verkoop. Snelle reacties op vragen en echt dag en nacht bereikbaar! Zeker een hele fijne maar vooral goede makelaar met veel kennis en deskundigheid in huis!

Mw. A. Hol uit Ede Cijfer: 9,3

Het verliep prima! Veel kijkers gehad en binnen 1 week verkocht. ze zijn zelf mee naar de notaris geweest.

Dhr. de Vries uit Harskamp Cijfer: 10

Ik heb deze makelaar via een relatie die heel tevreden was over de werkwijze van Vendome makelaardij. ik ben uiterst tevreden over het deskundig advies en de tijd en aandacht die bij dit verkooptraject door de makelaar is besteed.

Mw. Meurs - Veenhuijsen uit Ede Cijfer: 10

Ik zou deze makelaar aanbevelen. Super tevreden, onze woning hebben ze binnen 1 week verkocht... Heel deskundig en altijd bereikbaar.

Mw. van Roekel uit Ede Cijfer: 8,8

Ik heb een goede ervaring met Vendôme Makelaardij. De begeleiding van het verkopen van mijn appartement was heel persoonlijk. Niet alleen de verkoop, maar ook de hulp met andere zaken en het gevoel in goede handen te zijn.

Mw. Markus uit Ede Cijfer: 8,0

Makelaars echtpaar die elkaar mooi aanvullen en echt naar mijn wensen hebben geluisterd. Ze zijn altijd bereikbaar en hanteren een persoonlijke benadering zonder de zakelijke kant uit het oog te verliezen. Zeer prettige samenwerking.

Dhr. Teunissen uit Ede Cijfer: 9,8

Een goede begeleiding gehad bij de verkoop van ons huis. De makelaar heeft zelfs een hogere verkoopprijs bedongen en nam geen genoegen met het bod. Wij zijn erg blij met het goede advies. Betrouwbaar en professioneel.

Dhr. de Groot uit Ede Cijfer: 9,0

Binnen een week vond Karin een koper voor ons mooie huis. Vendôme is gewoon een goede makelaar. Het gaat niet om een mooie review maar om de klik en die hadden wij met elkaar, en nog steeds.

Dhr. Bremer uit Ede Cijfer: 9,0

Prima makelaar. De afspraken werden prima nagekomen. Binnen 3 weken was het huis verkocht. Dit mede dankzij de makelaar. De verdere afhandeling ging ook soepeltjes. Een volgende keer zeker weer deze makelaar.

Dhr. Van Oers uit Ede Cijfer: 9,5

Uitstekend direct en persoonlijk contact, komt in overleg tot een reeële vraagprijs. Zal de makelaar zeker aangeven aan vrienden en kennissen.

Dhr. de Jong uit Ede Cijfer: 8,5

Motivatie: Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie. Zeer fijne makelaar met een persoonlijke en warme uitstraling en betrokken bij je situatie. Zeer professioneel met o.a. foto's en tips.

Dhr. Van den Arend uit Ede Cijfer: 9,0

Motivatie: Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden en familie. Karin maakte een goede indruk op ons als persoon omdat ze goed luistert en onze wensen serieus nam. Het ging professioneel en toch met een persoonlijke benadering.

Aankoopbegeleiding

Mw. Van der Veen uit Wolfheze Cijfer: 9,0

Een zeer attente en communicatieve makelaar, die kritisch mee denkt. Fijne ondersteuning bij onderhandeling en aankoop. Aan te bevelen!!

Dhr. Lammers uit Ede Cijfer: 9,0

Karin Iste houdt van een recht-door-zee aanpak. Haar deskundigheid en realisme hield ons als enthousiaste kopers met beide benen op de vloer.

Dhr. de Smet uit Wageningen Cijfer: 8,5

Aankoopbegeleiding Dolderstraat Ede. Motivatie: Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen. Zonder de adviezen van Karin waren wij op een € 10.000 hogere aankoopprijs uitgekomen. Schappelijke prijs vergeleken met dat van andere makelaars.

Dhr. R. K. uit Ede Cijfer: 8,5

Aankoopbegeleiding Cozijnsenlaan Barneveld. Motivatie: "Dankzij Karin hebben we een gunstige aankoopprijs voor onze nieuwe woning bereikt. Enthousiast, flexibel, duidelijk en altijd bereikbaar. Dankjewel! Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen.

Norbert & Tynke uit Ede Cijfer: 9

Aankoopbegeleiding woning Burgemeestersbuurt Ede. Motivatie: "Bedankt voor uw inzet, die vonden we erg professioneel. Zouden we de woning ooit eens willen verkopen (niet erg waarschijnlijk) dan krijgt u de opdracht! 

Taxaties

Dhr. Banea uit Arnhem Cijfer: 10

Taxatie tussenwoning Reine Victoria in Arnhem:

Mw. de Ridder uit Ochten Cijfer: 9,3

Taxatie woning in Ochten inzake aankoopbeslissing.

Mw. Van Boeckel uit Bennekom Cijfer: 8,8

Taxatie hoekwoning Bennekom Motivatie: "Oprechte interesse in de woning, na aanvraag op korte termijn afspraak kunnen maken met mw. Iste en goed afgehandeld".

Dhr. Tijs uit Overberg Cijfer: 9,3

Taxatie recreatiewoning Overberg

Dhr. Maljaars Cijfer: 8,5

Motivatie: "snelle verwerking, no-nonsense".

Mw. De Jong uit Ede Cijfer: 10

Taxatie appartement Ede Centrum