Taxateur Renkum

Wilt u uw woning in Renkum laten taxeren? Een taxateur van Vendôme Makelaardij helpt u graag bij de taxatie van uw woning. Omdat wij veel ervaring hebben met het taxeren van woningen in Renkum en omgeving, heeft u van onze taxateur binnen een week het taxatierapport in tweevoud in huis. Met dit taxatierapport kunt u terecht bij hypotheekverstrekkers, banken en de belastingdienst.

Er zijn verschillende soorten taxaties. Taxaties voor onroerend goed zijn in veel gevallen noodzakelijk of wenselijk. Bij verkoop of aankoop van een woning is de marktwaarde een bepalende factor voor de uiteindelijke taxatie. Daarnaast zijn taxaties nodig voor:

  • Hypothecaire lening
  • WOZ-waarde
  • Inkomsten- en vermogensbelasting
  • Onroerende zaak belasting
  • Waterschapslasten
  • Opstalverzekering
  • Successierechten en boedelscheiding
  • Bepaling van de huurwaarde

Soms eisen andere marktpartijen een taxatierapport, zoals bij een financiering. Ook in andere gevallen kan een taxatierapport wenselijk zijn, bijvoorbeeld als de belastingaanslag is gebaseerd op een te hoge waardevaststelling.

Uw woning in Renkum taxeren
Wanneer wij een woning in Renkum taxeren houden wij rekening met verschillende aspecten. Zo wordt door onze taxateur onder andere het kadaster van Renkum geraadpleegd, en wordt alle benodigde informatie over Renkum bij de gemeente aangevraagd.

Ook voor gevalideerde taxatierapporten (bijvoorbeeld voor NHG) staat een taxateur van Vendôme Makelaardij voor u klaar. Wij zijn SCVM gecertificeerd zodat de uitgebrachte taxatierapporten door de Nationale Hypotheekgarantie (de NHG) worden geaccepteerd en worden erkend door alle banken en verzekeraars, door de Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond.

Contact Taxateur omgeving Renkum
Wilt u meer informatie over taxaties in Renkum door een taxateur van Vendôme Makelaardij? Neem dan gerust contact met ons op:

Vendôme Makelaardij - Taxateur
Verlengde Maanderweg 64
6713 LL Ede
Telefoon: 06-15074922
E-mail: vendome@kpnmail.nl