Verkoopstrategie

Vendôme Makelaardij biedt duidelijkheid over het verkooptraject waarbij we u van A tot Z begeleiden voor 1% courtage exclusief btw.

 

Stap 1: Kennismaking

Alles begint met een goede kennismaking. Wij komen bij u thuis langs en luisteren naar wat uw wensen zijn. Wij vertellen u wie wij zijn, wat onze werkwijze is en wat we voor u kunnen betekenen.

Stap 2: Gratis Waardebepaling

Wij bekijken uw woning en stellen op basis van onze ervaring en deskundigheid een marktwaarde vast voor uw woning. Kiest u om een samenwerking met Vendôme Makelaardij aan te gaan, dan wordt in overleg met u een vraagprijs vastgesteld.

Stap 3: Kwaliteit en Zekerheid

Het is belangrijk om vertrouwen in uw makelaar te hebben. Door voor Vendôme Makelaardij te kiezen, kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Ons kantoor is lid van de branche organisatie VBO Makelaar. Deze organisatie is in 1985 opgericht en is met circa 1000 leden in Nederland één van de grootste van het land. Om onze klanten nog meer zekerheid te geven werken wij volgens de Algemene Consumenten voorwaarden VBO die tot stand gekomen zijn in overleg met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis.

Stap 4: Verkoopstrategie

In overleg bepalen wij wat de beste verkoop- en marketingstrategie is om uw woning te verkopen.

 

Stap 5: Woningpresentatie

   De presentatie van uw woning is essentieel en daarom verzorgen wij voor u het volgende:

 • Wij maken een fotoreportage met behulp van professionele fotoapparatuur.
 • Wij maken gebruik van 2 en 3 dimensionale plattegronden.
 • Wij stellen met veel zorg een pakkende tekst op voor zowel Funda als de verkoopbrochure.
 • Wij plaatsen uw woning op onze eigen website en de websites van VBO Makelaar, Funda, Jaap en andere relevante websites.
 • Wij presenteren uw woning op Sociale media als Facebook, Twitter en LinkedIn.
 • Wij maken actief gebruik van ons netwerk
 • Wij plaatsen opvallend “Te koop” bord (indien gewenst)
   
  Optioneel (tegen meerprijs):
 • Verkoopstyling voorafgaande aan de fotoreportage
 • Videopresentatie van uw woning
 • Adverteren in huis aan huis kranten tegen gunstige prijzen
 • Meedoen aan Open Huis acties

Stap 6: Onderhandelingen

Wij voeren in overleg met u de onderhandelingen met de mogelijke koper. Wij gaan uiteraard voor een maximaal resultaat voor u.

 

Stap 7: Koopovereenkomst

Nadat de koop van uw woning gesloten is, gaan wij de koopovereenkomst opstellen. Wij zorgen ervoor dat alle relevante artikelen hierin opgenomen worden. Samen met de koper nemen we dit document rustig door. Wanneer beide partijen een handtekening hebben gezet is de koopovereenkomst gesloten.

Stap 8: Overdracht

De koopovereenkomst wordt aan de notaris overhandigd. De notaris zal dan de “akte van levering” opstellen die wij voor u zullen doornemen. Daarna zal met de koper nog een eindinspectie van de woning plaatsvinden. Wij begeleiden u naar de notaris waar de koper de akte van levering zal tekenen. De woning is dan officieel verkocht. De sleutels van de woning worden aan de nieuwe eigenaar overhandigd.