Verkoopmakelaar Ederveen

Overweegt u om uw woning in Ederveen te verkopen? Vraag dan een offerte aan en ontdek de hoge service kwaliteit en scherpe verkoopmakelaarskosten garantie van Vendôme Makelaardij. Wij beschikken over vele jaren ervaring als gecertificeerd makelaar - taxateur o.g. in Ederveen en hebben daardoor een goede kennis van de lokale markt rondom Ederveen. Kwaliteit en een persoonlijke benadering dragen wij hoog in het vaandel. Onze verkoopmakelaar beschouwt iedere cliënt als uniek en onze diensten worden altijd afgestemd op uw persoonlijke wensen, behoeften, situatie en mogelijkheden. U kunt rekenen op de inzet en pro-activiteit van onze verkoopmakelaar om, tegen zeer scherpe makelaarskosten, de juiste koper voor uw woning te vinden.

Daarom is een verkoopmakelaar van Vendôme Makelaardij de beste keuze:

  • Gratis waardebepaling

   Eén van onze verkoopmakelaars komt graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling van uw woning in Ederveen en omgeving. Tijdens het gesprek neemt onze verkoopmakelaar de tijd om al uw vragen te beantwoorden  zodat uw precies weet waar u aan toe bent.

  • Lage tarief garantie

   Betaal niet te veel voor de diensten van een verkoopmakelaar en profiteer van onze concurrentie-brekende makelaarstarieven. Deze lage tarieven doen niets af van de service en kwaliteit die u van ons mag verwachten.    

  • Verkoopbegeleiding van A tot Z

   Wij bieden een verkoopbegeleiding van A tot Z waarbij onze makelaar ervoor zorgt dat alles soepel en op de juiste wijze verloopt. 

  • Professionele woningpresentatie

   Onze verkoopmakelaar weet dat een goede presentatie van uw woning essentieel is en daarom zorgen wij voor een pakkende tekst, een professionele fotoreportage, plattegronden en een brochure van hoge kwaliteit. Daarnaast is een video en 360 graden tour van uw woning ook mogelijk.

  • Effectieve marketingstrategie

   Naast het plaatsten van uw woning op onze eigen website, komt uw woning o.a. ook te staan op de websites van Funda, Jaap, huislijn, VBO Makelaar etc.. Ook maken wij veelvuldig gebruik van sociale media zoals Facebook, Twitter, Google+ en LinkedIn. Daarmee hebben we een nog groter bereik bij potentiële kopers zodat dat uw woning sneller verkocht wordt. Verder vertelt onze verkoopmakelaar u graag over andere unieke promotie mogelijkheden.

 • Lid VBO Makelaar = Betrouwbaarheid en zekerheid gegarandeerd

  Ons kantoor is lid van de branche-organisatie VBO Makelaar. Deze organisatie is in 1985 opgericht en telt vandaag de dag circa 1000 leden in Nederland en is daarmee één van de grootste van het land. Om onze klanten nog meer zekerheid te geven werken wij volgens de Algemene Consumenten voorwaarden VBO die tot stand gekomen zijn in overleg met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis.


Profiteer van onze hoge service kwaliteit en scherpe verkoopmakelaarskosten garantie!

Vul direct het offerteformulier op deze pagina in of bel ons op voor een gratis waardebepaling van uw woning en een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een makelaar van Vendôme Makelaardij.

OFFERTE AANVRAAG

Geniet van een betaalbare top service kwaliteit !