Ervaar zelf het verschil!

ONS WONINGAANBOD VOORTAAN MET 360º TOUR EN VIRTUAL REALITY!

Om meerwaarde te blijven bieden voor onze opdrachtgevers zoeken wij continu naar nieuwe ontwikkelingen in de markt. Naast de 360º tour is de toepassing van Virtual Reality (virtuele werkelijkheid) in sommige landen al een veel gebruikte technologie in de makelaardij. Ook in Nederland is deze toepassing in opmars. Als vooruitstrevend makelaarskantoor kunnen we niet achterblijven en zijn hiermee het eerste makelaarskantoor in de Gemeente Ede die deze mogelijkheid heeft geïntroduceerd.

De presentatie van ons woningaanbod was met een pakkend geschreven woningomschrijving, professionele fotoreportage, hoogtefotografie, in kleuren en gemeubileerde plattegronden, een luxe brochure, buurtinformatie en zonsituatie van de woning al behoorlijk compleet. Met de toevoeging van een 360º tour en Virtual Reality aan onze woningpresentaties zorgen wij voor een ultieme beleving bij iedere potentiele koper van een woning uit ons aanbod. Wij gaan voor onze opdrachtgevers verder waar andere makelaarskantoor stoppen.

Voordelen:
Dit biedt belangrijke voordelen voor onze opdrachtgevers. De woning wordt daarmee beter in beeld gebracht dan concurrerende woningen die ook te koop staan. Dit resulteert in meer bezichtigingen en dus meer kans op een snelle verkooptransactie. De potentiële kopers ervaren een unieke beleving van de woning in 360º en krijgen daardoor meer binding dan met een huis waarvoor alleen foto’s worden gebruikt.

Hoe werkt dit ?
Na de bezichtiging van een woning die via ons kantoor te koop wordt aangeboden krijgt een potentiële kopers een gratis bril van onze makelaars. Tijdens de Open Huizen dagen zullen er bij de deelnemende woningen gratis brillen liggen. Zo kunnen potentiële kopers voortaan een bezichtiging thuis digitaal herbeleven.

Hoe bekijk ik een woning in een 360º tour en in Virtual Reality?
U kunt in een aantal eenvoudige stappen een 360º tour of een Virtual Reality tour bekijken:

U gaat naar onze website en selecteert in ons aanbod de woning waarvoor u interesse heeft.
Onder de foto’s van de desbetreffende woning staan een aantal opties. U kiest de optie “360º tour en Virtual Reality”
360º tour: Hier kunt u direct op uw computer met uw muis danwel tablet of telefoon de 360º tour volgen.
Virtual Reality : Hier kunt u met uw mobiele telefoon boven rechts het logo van een witte bril aanklikken. Kantel vervolgens uw telefoon horizontaal en plaats hem in de bril. U ziet vervolgens logo’s in de vorm van “witte oogjes” welke de weg naar het volgende vertrek of verdieping aangeven. Door hier een paar seconde met uw ogen naar te kijken gaat u virtueel naar een andere ruimte. Met Virtuele Reality stapt u letterlijk de woning digitaal in en kunt u 360º om u heen kijken. Het enige wat u nodig heeft is een telefoon en een VR-bril.