Ervaar zelf het verschil!

Uw taxateur in Ede, Barneveld, Veenendaal, Rhenen, Wageningen en omgeving

Uw woning taxeren

Een taxatie van een woning nodig? Het taxeren van een woning is een complex proces en vraagt specifieke kennis en kunde. Wij beschikken over ruim 15 jaar ervaring als gecertificeerde register taxateurs in de regio Ede, Barneveld, Rhenen, Veenendaal en Wageningen. Wij hanteren als taxateurs een gunstig prijstelling, hebben al duizenden taxaties in de regio uitgevoerd en kennen daardoor de lokale markt als geen ander. Wij werken uit passie voor ons vak en streven altijd naar topkwaliteit van onze diensten en 100% tevredenheid van onze klanten. Niet voor niets worden al jaren door onze klanten beoordeeld als beste makelaarkantoor in Ede en wijde omgeving.

ERVAAR ZELF HET VERSCHIL!

Garant voor expertise en servicekwaliteit

Uniek is onze kennis, service en kwaliteit die veel verder gaat dan bij menig taxateur. U komt rechtstreeks in contact met één van onze taxateurs, er komt dus geen tussenpersoon aan te pas. Dit bevordert de communicatie voor overleg en uitleg over de taxatie. U kunt telefonisch 6 dagen per week van 09:00 tot 21:00 uur een afsprak maken. Zonodig komt een taxateur binnen 24 uur de woning opnemen voor de taxatie. Onze taxateur stelt dan de marktwaarde van de woning vast met eventuele verbouwingen en/of verduurzamingen en u ontvangt snel een gedegen taxatierapport van onze taxateur. Wij zijn aangesloten bij het validatieinstituut NWWI en zijn SCVM en NRVT gecertificeerd waardoor ons taxatierapport door alle hypotheekverstrekkers, Nationale Hypotheek garantie (NHG) en de belastingdienst wordt geaccepteerd.

Daarom kiest u voor Vendôme Makelaardij

  • Ruim 15 jaar ervaring als gecertificeerde register taxateurs
  • Duizenden taxaties in de regio uitgevoerd
  • Gunstige prijsstelling
  • Rechtstreeks contact met onze taxateur
  • 6 dagen per week van 09:00 tot 21:00 uur bereikbaar
  • Zonodig binnen 24 uur de woning opnemen
  • Aangesloten bij het validatieinstituut NWWI
  • SCVM en NRVT-gecertificeerd
  • Taxatierapport erkend door alle hypotheekverstrekkers en NHG 
  • Best beoordeelde makelaarskantoor van Ede en omgeving

Geniet van korting met onze CombiDeals ❤️

U kunt ons uiteraard voor een enkele dienst als makelaar, aankoopmakelaar, taxateur of Integraal Woning inspecteur (bouwkundige keuringen) inschakelen. Maar handig en slim is om meerdere diensten tegelijk bij ons kantoor af te nemen. Alle nodige diensten onder één dak houden bevordert de communicatie, voorkomt misverstanden, u houdt meer grip over de planning en profiteert bovendien van extra korting!

Meer weten over CombiDeals

Wij zijn uw taxateur in de regio

Wij zijn uw makelaar in de regio
Waardebepaling aanvragen

SNEL EEN TAXATIE NODIG

ERVAAR ZELF HET VERSCHIL!