Ervaar zelf het verschil!

Taxatie in Ede, Barneveld, Veenendaal en Wageningen

Met 14 jaar ervaring als taxateurs in de gemeenten Ede, Barneveld, Veenendaal en Wageningen staan de taxateurs van Vendôme Makelaardij voor u klaar voor het uitvoeren van uw taxatie. Uniek is onze service en inzet die veel verder gaat dan menig taxateur. U komt rechtstreeks in contact met één van onze taxateurs, er komt dus geen tussenpersoon aan te pas. Dit bevordert de communicatie waardoor u uw situatie beter kunt voorleggen en uitleg kunt krijgen over de taxatie. U kunt telefonisch 6 dagen per week van 09:00 t/m 21:00 een afspraak voor een taxatie maken. Zo nodig en mogelijk komt een taxateur binnen 24 uur de woning opnemen ten behoeve van de taxatie. Onze taxateur stelt dan de marktwaarde van de woning vast en ontvangt u snel een uitgebreid taxatierapport van onze taxateur. Wij zijn aangesloten bij het validatie instituut NWWI en zijn SCVM en NRVT-gecertificeerd waardoor ons taxatierapport door alle hypotheekverstrekkers, banken of bij de belastingdienst erkend wordt.  

Maak een afspraak voor een taxatie

Wanneer is een taxatie nodig?

U kunt een taxatie nodig hebben voor de aankoop de verkoop of verbouwing van uw woning. De marktwaarde die wordt vastgesteld kan bepalend zijn voor de uiteindelijke prijs. Daarnaast kan een taxatierapport ook gebruikt worden voor:

Twee soorten taxaties:

1- Niet gevalideerd taxatierapport

Voor een waardebepaling van uw woning of bij een bezwaar tegen de WOZ-beschikking is een niet-gevalideerd taxatierapport voldoende. U krijgt van Vendôme Makelaardij altijd een professioneel, overzichtelijk en goed onderbouwd taxatierapport.  

Bent u alleen nieuwsgierig naar hoeveel uw huis waard is? Maar heeft u geen taxatierapport nodig, dan kunnen we ook langskomen voor een gratis waardebepaling van uw woning. Een gratis waardebepaling is een mondelinge inschatting van de actuele verkoopwaarde van uw woning.

2- NWWI gevalideerd taxatierapport

Een NWWI gevalideerd taxatierapport heeft u nodig wanneer u bijvoorbeeld een hypotheek wilt aanvragen of uw huidige hypotheek wilt oversluiten. Onze taxateurs zijn aangesloten bij het validatie instituut NWWI en zijn SCVM en NRVT-gecertificeerd. Dit betekent dat onze taxateurs kwalitatieve en objectieve gevalideerde taxatierapporten leveren die voldoen aan de richtlijnen van deze instituten en daardoor ook door de Nationale Hypotheekgarantie (NHG) worden geaccepteerd en erkend door alle geldverstrekkers. U krijgt van Vendôme Makelaardij altijd een professioneel, overzichtelijk en goed onderbouwd taxatierapport.

Maak een afspraak voor een taxatie

Vendôme Makelaardij in uw regio

Benieuwd waar onze expertise ligt? Hieronder vind u een overzicht van woonplaatsen waar de taxateurs van Vendôme Makelaardij geregeld taxaties doen. Wij kennen de markt in deze regio’s als geen ander en dat betekent dat we precies weten wat de marktwaarde van uw woning momenteel is. Ziet u uw woonplaats er niet bij staan, maar valt deze wel in ons werkgebied? Neem dan gerust contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Wij zijn uw taxateur voor alle taxaties in de regio: