Ons kantoor

Ervaar zelf het verschil!

Dit maakt ons uniek

Vendôme Makelaardij is begin 2009 opgericht en sindsdien gevestigd in Ede. Bij de oprichting van ons kantoor hadden we een duidelijke doelstelling voor ogen. Namelijk niet uit eigen belang het grootste makelaarskantoor van de regio te willen worden maar wel om de beste te zijn want hierdoor profiteert u zelf als klant van onze kwaliteiten. Sindsdien gaan we elke dag en met succes deze uitdaging aan. Niet voor niets mogen wij ons - met enige trots - het op Funda best beoordeelde makelaarskantoor van de gemeente Ede en omgeving noemen.

Daar staan we voor

In alles wat we doen staat de tevredenheid van onze klanten voorop.
Het begint met het besef dat een klant met de aankoop of verkoop van een woning een spannende tijd tegemoet gaat en misschien ook wel de grootste transactie uit zijn leven aan ons toevertrouwt. Met dit in gedachten kunt u rekenen op onze door opleidingen en jarenlange ervaring verworven deskundigheid, uitgebreide kennis van marketing, snelle en adequate communicatie en uitmuntende servicekwaliteit. Wij gaan in de kwaliteit van onze dienstverlening veel verder dan menig makelaarskantoor. Zo zijn wij 6 dagen per week van 09:00 t/m 21:00 uur bereikbaar, nemen u zoveel mogelijk uit handen en staan daarom garant voor een zorgeloze begeleiding van A tot Z. We streven naar een succesvolle afronding van uw opdracht waarbij wij het resultaat uiteraard niet uit het oog verliezen.

Veel tevreden klanten zijn u voorgegaan.

Lees hier hoe ze onze samenwerking hebben ervaren


Dit is wat we doen

Wij zijn actief in de gemeente Ede en omgeving (Wageningen, Barneveld, Renkum, Heelsum, Rhenen en Veenendaal) op het gebied van:

Vakbekwaamheid en kwaliteitsgarantie

Ons kantoor is aangesloten bij VBO, vereniging van makelaars en taxateurs met 1250 leden, en biedt u daardoor kwaliteit en zekerheid. Daarnaast zijn wij als taxateurs ook aangesloten bij het validatie instituut NWWI en zijn we SCVM- en NRVT-gecertificeerd waardoor ons taxatierapport door alle hypotheekverstrekkers en banken erkend wordt.

Maak een gratis en vrijblijvende afspraak