Ons kantoor

Het makelaarskantoor van de Gemeente Ede


Vendôme Makelaardij is sinds begin 2009 actief en gevestigd in Ede. Ons kantoor is aangesloten bij VBO, vereniging van makelaars en taxateurs, en biedt u daardoor kwaliteit en zekerheid. Dagelijks bouwen wij aan onze naam als proactief, succesvol en servicegericht makelaarskantoor waar tevredenheid van onze klanten centraal staat. Uniek is onze inzet en service die veel verder gaat dan bij menig makelaarskantoor. Wij zijn 6 dagen per week van 09:00 t/m 21:00 uur bereikbaar, staan garant voor een zorgeloze begeleiding van A tot Z en een succesvolle afronding van uw opdracht. Niet voor niets mogen wij ons - met enige trots - het op Funda best beoordeelde makelaarskantoor van de gemeente Ede noemen.   

Wij zijn actief in de gemeente Ede en omgeving (Wageningen, Barneveld, Renkum, Heelsum, Rhenen en Veenendaal) op het gebied van:

Ons kantoor kenmerkt en onderscheidt zich verder door haar informele en prettige sfeer. Professionaliteit, kwaliteit en een persoonlijke benadering dragen wij hoog in het vaandel. Wij beschouwen iedere cliënt als uniek en onze diensten worden altijd afgestemd op uw persoonlijke wensen, behoeften, situatie en mogelijkheden.  

Wilt u met ons kennismaken? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij zijn u graag van dienst!