Ervaar zelf het verschil!

Ons kantoor

Ervaar zelf het verschil!

Dit maakt ons uniek

Vendôme Makelaardij is begin 2009 opgericht en sindsdien gevestigd in Ede. Bij de oprichting van ons kantoor hadden we een duidelijke doelstelling voor ogen. Namelijk niet uit eigen belang het grootste makelaarskantoor van de regio te willen worden maar wel om de beste te zijn want hierdoor profiteert u ook zelf als klant van onze kwaliteiten en bouwen wij verder aan onze ijzersterke reputatie. Sindsdien gaan we elke dag en met succes deze uitdaging aan. Niet voor niets mogen wij ons al jaren - met enige trots - het op Funda best beoordeelde makelaarskantoor van de gemeente Ede en omgeving noemen.

Daar staan we voor

In alles wat we doen staat de tevredenheid van onze klanten voorop. Het begint met het besef dat een klant met de aankoop of verkoop van een woning een spannende tijd tegemoet gaat en misschien ook wel de grootste transactie uit zijn leven aan ons toevertrouwt. Met dit in gedachten kunt u rekenen op onze door opleidingen en jarenlange ervaring verworven deskundigheid, uitgebreide kennis van marketing, snelle en adequate communicatie en uitmuntende servicekwaliteit. Wij gaan in de kwaliteit van onze dienstverlening veel verder dan menig makelaarskantoor. Zo zijn wij 6 dagen per week van 09:00 t/m 21:00 uur bereikbaar, nemen u zoveel mogelijk uit handen en staan daarom garant voor een zorgeloze begeleiding van A tot Z. We streven naar een succesvolle afronding van uw opdracht waarbij wij het resultaat uiteraard niet uit het oog verliezen.

Veel tevreden klanten zijn u voorgegaan.

Lees hier hoe ze onze samenwerking hebben ervaren


Dit is wat we doen

Wij zijn actief in de gemeente Ede en omgeving (Wageningen, Barneveld, Renkum, Heelsum, Rhenen en Veenendaal) op het gebied van:

Onze vakbekwaamheid en kwaliteitsgarantie

Ons kantoor is aangesloten bij VBO, vereniging van makelaars en taxateurs met meer dan 1300 leden in Nederland. Als gecertificeerde VBO-lid hebben wij een degelijk opleiding met succes afgerond en worden verplicht om onze vakkennis op het gebied van makelen en taxeren actueel te houden door middel van Permanent Educatie waarop we ook getoetst worden. Wij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid, onze dienstverlening wordt gewaarborgd door de Beroeps- en gedragscode VBO. Als taxateurs zijn wij aangesloten bij het validatie instituut NWWI en zijn we SCVM- en NRVT-gecertificeerd waardoor ons taxatierapport door alle hypotheekverstrekkers en banken erkend wordt. Daarnaast zijn wij als Integraal Woning Inspecteur (IWI) geregistreerd in het Sertum register. 

Maak een gratis en vrijblijvende afspraak