Makelaar Ede en omgeving

Als makelaar helpen wij u graag bij de verkoop van uw woning. Vendôme Makelaar - gevestigd in Ede - weet als geen ander hoe de markt binnen deze regio in elkaar steekt. Met ons brede netwerk online en op social media vinden wij een geschikte koper voor uw woning. Van kennismaking tot overdracht - wij helpen u met een pro-actieve houding als makelaar gedurende het gehele verkooptraject. Maar er zijn nog een hoop andere voordelen wanneer je kiest voor Vendôme Makelaardij als uw VBO makelaar:

  1. Gratis waardebepaling
  2. Aantrekkelijke courtage
  3. Pro-actief, communicatief en duidelijk
  4. Meer dan 10 jaar ervaring in de regio
  5. Professionele fotografie en presentatie van uw woning inclusief Virtual Reality (VR)
  6. Altijd bereikbaar! 6 dagen per week van 09:00 tot 22:00!
  7. Breed netwerk; via netwerkorganisaties, online & social media
  8. De best beoordeelde makelaar van Ede op Funda
  9. Lid VBO makelaar - betrouwbaarheid en zekerheid gegarandeerd

Ja, ik wil een makelaar van Vendôme Makelaardij

Gratis waardebepaling van uw woning

U wilt uw huis verkopen? Maar wat is deze nu eigenlijk waard? Als makelaar helpen wij uw graag deze vraag te beantwoorden. Bij een waardebepaling komt een hoop kijken. Waarvan vooral de conditie van het huis en de locatie van groot belang zijn. Onze ervaren makelaars van Vendome weten als over regio Ede, Barneveld, Veenendaal of Wageningen en kunnen u van een deskundig advies voorzien.

Vraag een gratis waardebepaling aan

Uw woning verkopen bij Vendôme Makelaardij

Wij willen u niet meteen op kosten jagen daarom proberen wij als makelaar de bedrijfskosten laag houden. En hoewel we wellicht minder kosten dan andere makelaars uit de regio rekenen, streven wij ernaar om de beste kwaliteit te bieden. We hebben maar één doel en dat is u op een prettige manier helpen bij het verkopen van woning.

Wij begrijpen namelijk dat het verkopen van een woning soms spannend kan zijn, maar als makelaar zullen wij u hier zo goed mogelijk in begeleiden. Zo blijven we graag op de hoogte van uw specifieke wensen en is er altijd ruimte voor een extra overleg. Daarnaast sturen wij een geregeld een update over de lopende zaken rondom uw verkooptraject.

Uw woning in beeld

Bij Vendôme Makelaardij vinden wij de presentatie van uw woning net zo belangrijk als een succesvol verkooptraject. Vandaar dat wij met professionele vastgoedfotografen samenwerken die gespecialiseerd zijn in vastgoedfotografie, kleuren plattegronden, luxe gedrukte brochures, 360 graden tours en Virtual Reality die uw woningpresentatie er laten uitspringen.

Maar waar wij nog trotser op zijn is dat wij als eerste makelaar in Ede ook Virtual Reality tours maken! Zo creëren wij - met deze optimale beleving van uw woning - nog meer gevoel en emotie bij de potentiële koper. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak een afspraak met uw makelaar