Ervaar zelf het verschil!

Uw makelaar voor Ede, Barneveld, Veenendaal en Wageningen

Uw woning verkopen

Het verkopen van uw woning is een belangrijke beslissing en het verkoop- proces is complex en kan soms voor aardig wat spanning zorgen. Kiest u voor Vendôme Makelaardij dan zorgen wij dat alles soepel en succesvol verloopt zodat u uw aandacht op andere zaken kunt richten. Wij werken uit passie voor ons vak en streven altijd naar topkwaliteit van onze diensten en 100% tevredenheid van onze klanten. Niet voor niets worden wij al jaren op Funda door onze klanten beoordeeld als beste makelaarskantoor van Ede en omgeving.

ERVAAR ZELF HET VERSCHIL!
Uw woning verkopen
Garant voor expertise en servicekwaliteit

Garant voor expertise en servicekwaliteit

Wij staan al ruim 15 jaar garant voor kwaliteit die u kunt verwachten van het op Funda best beoordeelde makelaarskantoor van Ede en omgeving. Uniek is onze expertise, service en grenzeloze inzet. Onze makelaars zijn gedegen opgeleid en volgen jaarlijks bijscholing om op de de hoogte te blijven van de allerlaatste ontwikkelingen. Wij kennen de lokale woningmarkt als geen ander en hanteren een succesvolle werkwijze en gunstige prijsstelling. Wij houden rekening met uw wensen en situatie, staan garant voor een zorgeloze begeleiding van A tot Z en zetten ons maar liefst 6 dagen per week tot 21:00 uur sterk in voor u en voor potentiële kopers om uw woning succesvol te verkopen. Wij hanteren een persoonlijke benadering, communiceren snel, adequaat en dus zonder tussenkomst van irritante keuzemenu's en customer service waar u uw verhaal continu opnieuw moet doen.

Een zorgeloos en succesvol verkooptraject

Gratis waardebepaling

Stap 1Gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling van uw woning en vrijblijvend verkoopadvies op maat. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Ook krijgt u gratis ons eigen Vendôme woonmagazine boordevol tips mee!

Vraagprijs en strategie

Stap 2Vraagprijs en strategie

U heeft voor ons kantoor gekozen om uw woning te verkopen. Fijn! Samen bepalen wij nu de juiste vraagprijs en kiezen wij de beste strategie voor de verkoop van uw woning.

Presentatie en promotie

Stap 3Presentatie en promotie

Een professioneel en compleet marketingpakket wordt door ons team samengesteld om uw woning optimaal te presenteren, te promoten en succesvol te verkopen.

Bezichtigingen

Stap 4Bezichtigingen

Samen plannen wij de bezichtigingen in op momenten die u het best uitkomen. Na elke bezichtiging krijgt u direct van ons een terugkoppeling met hoe de bezichtiging gegaan is.

Bod en onderhandelen

Stap 5Bod en onderhandelen

Nadat we een bod hebben ontvangen gaan wij samen in overleg en voeren wij de eventuele onderhandelingen met de potentiële koper tot dat naar tevredenheid een akkoord bereikt is.

Koopovereenkomst

Stap 6Koopovereenskomst

Wij stellen voor u de koopovereenkomst op en na ondertekening door beide partijen verzenden wij de stukken naar de notaris.

Overdracht

Stap 7Overdracht

Op de dag van de overdracht vindt een eindinspectie van de woning plaats en daarna volgt de officiële overdracht bij de notaris. Wij staan die dag ook aan uw zijde om u te begeleiden.

Nazorg

Stap 8Nazorg

Ook nadat wij uw woning verkocht hebben staan wij voor uw klaar als u ons nodig hebt.

Uw woning presenteren en promoten

Wij halen werkelijk alles uit de kast om uw woning in de spotlights te zetten. Onderdelen van de marketingpresentie zijn een professionele fotoreportage, woning inmeten comform de NEN-2580, gemeubileerde kleurenplattegronden, luxe gedrukte en digitale brochures, buurtinformatie, interactieve zonsituatie van uw woning, 360 graden tour en zelfs Virtual Reality (VR) om de woningpresentatie er te laten uitspringen. Uw woning wordt op alle relevante woningwebsites zoals Funda, Pararius en nog veel meer getoond en extra uitgelicht als "woning van de week" op onze eigen veel bekeken website. Uw woning wordt uiteraard ook uitgebreid op social media gepromoot. Dit alles zodat een potentiële koper verleid wordt om een bezichtiging in te plannen en uw woning sneller en beter verkocht wordt.

Uw woning presenteren en promoten
Professionele Verkoopstyliste in huis

Professionele Verkoopstyliste in huis

Soms is een woning simpelweg niet aantrekkelijk genoeg voor potentiële kopers. Het ontbreekt bijvoorbeeld aan sfeer, frisheid of de indeling is onlogisch. Dit zijn misschien elementen die u zelf als huiseigenaar niet meer ziet, waardoor een potentiële koper zich vaak moeilijk kan inleven. De consequenties zijn een onnodig lange verkooptijd en een lagere verkoopprijs. Door gebruik te maken van onze eigen gediplomeerde verkoopstyliste lost u dat op en is uw woning helemaal verkoopklaar!

Vendôme Makelaardij is House of KIKI gecertificeerd en tevens aangesloten bij het Centraal Netwerk Voor Verkoopstylisten (CNVV)


Meer weten over verkoopstyling

Alles voor u geregeld door onze Wooncoach

Als innovatief makelaarskantoor hebben wij exclusief voor onze klanten het concept "Wooncoach" gelanceerd. Een gratis dienst waarbij wij u op aanvraag helpen met alles wat in of om uw woning moet gebeuren. Wij regelen o.a. voor u een energielabel, verhuisbedrijf, aannemer, schilder, glaszetter, tuinman en nog veel meer. Super handig als nog iets moet gebeuren om uw woning verkoopklaar te maken maar ook voor alle verbeteringen aan uw nieuwe woning. Wij werken uitsluitend met betrouwbare vakmensen uit ons netwerk.

Meer weten over Wooncoach

Alles voor u geregeld door onze Wooncoach
Daarom kiest u Vendôme Makelaardij
Gratis ons woonmagazine boordevol tips

Daarom kiest u Vendôme Makelaardij

 • Ruim 15 jaar ervaring en talloze succesvolle transacties
 • Beste prijs/kwaliteit gegarandeerd
 • Proactief, communicatief en betrouwbaar
 • Best beoordeelde makelaar van Ede e.o. op Funda
 • Gratis waardebepaling
 • Professionele woningpresentatie en promotie
 • 6 dagen per week van 09:00 tot 21:00 uur bereikbaar!
 • Eigen verkoopstyliste in huis
 • Als gratis wooncoach - regelen wij alles op het gebied van wonen
 • Breed netwerk; via netwerkorganisaties en social media
 • Lid VBO makelaar - betrouwbaarheid en zekerheid gegrandeerd

Geniet van korting met onze CombiDeals ❤️

U kunt ons uiteraard los van elkaar als makelaar, aankoopmakelaar, taxateur of Integraal Woning inspecteur (bouwkundige keuringen) inschakelen. Maar handig en slim is dat u meerdere van deze diensten tegelijk bij ons kantoor afneemt. Alle diensten onder één dak houden bevordert de communicatie, voorkomt misverstanden, u houdt meer grip over uw planning en niet onbelangrijk, u profiteert van extra korting!

Meer weten over CombiDeals

Geniet van korting met onze CombiDeals

Wij zijn uw makelaar in de regio

Wij zijn uw makelaar in de regio
Waardebepaling aanvragen

SNEL EEN AFSPRAAK MAKEN

ERVAAR ZELF HET VERSCHIL!