Ervaar zelf het verschil!

Makelaar regio Ede, Barneveld, Veenendaal en Wageningen

Het verkopen van uw woning is een belangrijk beslissing en het verkoopproces kan soms voor aardig wat spanning zorgen. Met 14 jaar ervaring, staan de makelaars van Vendôme Makelaardij voor u klaar om zorgeloos en succesvol uw woning te verkopen. Uniek is onze inzet en service dat veel verder gaat dan menig makelaarskantoor. Wij zorgen voor een verkoopbegeleiding van A tot Z, zijn 6 dagen per week van 09:00 t/m 21:00 (!) voor u en potentiele kopers beschikbaar en als gratis “wooncoach” kunnen we op aanvraag en via ons netwerk al uw lastminute klusjes vóór verkoop (werkzaamheden in en rond uw woning) helpen oplossen. Met ons brede netwerk online en op social media vinden wij een geschikte koper voor uw woning. Wij helpen u met een pro-actieve houding als makelaar gedurende het gehele verkooptraject. Niet voor niets worden wij als beste makelaar van Ede op Funda beoordeeld.

Kiezen voor Vendôme Makelaardij betekent…

 14 jaar ervaring en talloze succesvolle transacties
 Beste prijs/kwaliteit gegarandeerd
 Pro-actief, communicatief en betrouwbaar
  De best beoordeelde makelaar van Ede e.o. op Funda
 Gratis waardebepaling
  Professionele woningpresentatie en promotie van uw woning
  Altijd bereikbaar! 6 dagen per week van 09:00 tot 21:00 uur!
  Als gratis Wooncoach – helpen wij met alles op het gebied van wonen
  Breed netwerk; via netwerkorganisaties, online & social media
  Lid VBO makelaar - betrouwbaarheid en zekerheid gegarandeerd

Ja, ik wil een makelaar van Vendôme Makelaardij

Gratis waardebepaling van uw woning

U wilt uw huis verkopen? Maar wat is deze nu eigenlijk waard? Als makelaar helpen wij uw graag deze vraag te beantwoorden. Bij een waardebepaling komt een hoop kijken. Waarvan vooral de conditie van het huis en de locatie van groot belang zijn. Onze ervaren makelaars van Vendome kennen de regio Ede, Barneveld, Veenendaal en Wageningen goed en kunnen u van een deskundig advies voorzien.

Vraag een gratis waardebepaling aan

Uw woning verkopen bij Vendôme Makelaardij

Wij willen u niet meteen op kosten jagen daarom proberen wij als makelaar de bedrijfskosten laag houden. En hoewel we wellicht minder kosten dan andere makelaars uit de regio rekenen, streven wij ernaar om de beste kwaliteit te bieden. We hebben maar één doel en dat is u zorgeloos en sucessvol helpen bij het verkopen van woning. Zo blijven we graag op de hoogte van uw specifieke wensen en is er altijd ruimte voor een extra overleg. Daarnaast sturen wij geregeld een update over de lopende zaken rondom uw verkooptraject.

Uw woning in beeld

Uit onderzoek is gebleken dat een kwalitatief hoogwaardig presentatie zorgt voor meer bezichtigingen en een hogere verkoopprijs. Vandaar dat wij alleen met professionele vastgoedfotografen samenwerken voor een hoogwaardig presentie van uw woning. Onderdelen van de presentatie zijn een fotoreportage, gemeubileerde kleuren plattegronden, luxe gedrukte brochures, interactieve zonsituatie van uw woning, 360 graden tours en Virtual Reality die uw woningpresentatie er laten uitspringen. Uw woning wordt ook uitgelicht op onze eigen website als "Woning van de week".

Maar waar wij nog trotser op zijn is dat wij als eerste makelaar in Ede gebruik van Virtual Reality tours hebben gemaakt! Zo creëren wij - met deze optimale beleving van uw woning - nog meer gevoel en emotie bij de potentiële koper. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak een afspraak met uw makelaar