Ervaar zelf het verschil!

Op zoek naar een deskundige makelaar in Renkum?

Uw woning in Renkum verkopen

Het verkopen van uw woning is een belangrijke beslissing en het verkoop- proces is complex en kan soms voor aardig wat spanning zorgen. Kiest u voor Vendôme Makelaardij dan zorgen wij dat alles soepel en succesvol verloopt zodat u uw aandacht op andere zaken kunt richten. Wij werken uit passie voor ons vak en streven altijd naar topkwaliteit van onze diensten en 100% tevredenheid van onze klanten. Niet voor niets worden wij al jaren op Funda door onze klanten beoordeeld als beste makelaarskantoor van Renkum en omgeving.

ERVAAR ZELF HET VERSCHIL!
Uw woning in Renkum verkopen
Garant voor expertise en servicekwaliteit

Garant voor expertise en servicekwaliteit

Wij staan al ruim 15 jaar garant voor kwaliteit die u kunt verwachten van het op Funda best beoordeelde makelaarskantoor van Renkum en omgeving. Uniek is onze expertise, service en grenzeloze inzet. Onze makelaars zijn gedegen opgeleid en volgen jaarlijks bijscholing om op de de hoogte te blijven van de allerlaatste ontwikkelingen. Wij kennen de lokale woningmarkt als geen ander en hanteren een succesvolle werkwijze en gunstige prijsstelling. Wij houden rekening met uw wensen en situatie, staan garant voor een zorgeloze begeleiding van A tot Z en zetten ons maar liefst 6 dagen per week tot 21:00 uur sterk in voor u en voor potentiële kopers om uw woning succesvol te verkopen. Wij hanteren een persoonlijke benadering, communiceren snel, adequaat en dus zonder tussenkomst van irritante keuzemenu's en customer service waar u uw verhaal continu opnieuw moet doen.

Niet voor niets worden wij al jaren als best makelaarkantoor van Renkum en ver omgeving beoordeeld!

Een zorgeloos en succesvol verkooptraject

Gratis waardebepaling

Stap 1Gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling van uw woning en vrijblijvend verkoopadvies op maat. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Ook krijgt u gratis ons eigen Vendôme woonmagazine boordevol tips mee.

Vraagprijs en strategie

Stap 2Vraagprijs en strategie

U heeft voor ons kantoor gekozen om uw woning te verkopen. Fijn! Samen bepalen we nu de juiste vraagprijs en kiezen we de beste strategie voor de verkoop van uw woning.

Presentatie en promotie

Stap 3Presentatie en promotie

Een professioneel en compleet marketingpakket wordt door ons team samenstelt om uw woning optimaal te presenteren, te promoten en succesvol te verkopen.

Bezichtigen

Stap 4Bezichtigen

Samen plannen wij de bezichtigingen in op momenten die u het best uitkomen. Na elke bezichtiging krijgt u direct van ons een terugkoppeling met hoede bezichtiging gegaan is.

Bod en onderhandelen

Stap 5Bod en onderhandelen

Nadat we een bod hebben ontvangen gaan wij samen in overleg en voeren wij de eventuele onderhandelingen met de potentiële koper tot dat naar tevredenheid een akkoord bereikt is.

Koopovereenkomst

Stap 6Koopovereenkomst

Wij stellen voor u de koopovereenkomst op en na ondertekening door beide partijen verzenden wij de stukken naar de notaris.

Overdracht

Stap 7Overdracht

Op de dag van de overdracht vindt een eindinspectie van de woning plaats en daarna volgt de officiële overdracht bij de notaris. Wij staan die dag ook aan uw zijde om u te begeleiden.

Stap 8Nazorg

Ook nadat wij uw woning verkocht hebben staan wij voor uw klaar als u ons nodig hebt.

Uw woning in Renkum presenteren en promoten

Wij halen werkelijk alles uit de kast om uw woning in Renkum in de spotlights te zetten. Onderdelen van de marketingpresentie zijn een professionele fotoreportage, woning inmeten comform de NEN-2580, gemeubileerde kleurenplattegronden, luxe gedrukte en digitale brochures, buurtinformatie, streetview, 360 graden tour en zelfs Virtual Reality (VR) om de woningpresentatie er te laten uitspringen. Uw woning wordt op alle relevante woningwebsites zoals Funda, Pararius en nog veel meer getoond en extra uitgelicht als "woning van de week" op onze eigen veel bekeken website. Uw woning wordt uiteraard ook uitgebreid op social media gepromoot. Dit alles zodat een potentiële koper verleid wordt om een bezichtiging in te plannen en uw woning sneller en beter verkocht wordt.

Uw woning in Renkum presenteren en promoten
Professionele verkoopstyliste in eigen huis

Professionele verkoopstyliste in eigen huis

Soms is een woning simpelweg niet aantrekkelijk genoeg voor potentiële kopers. Het ontbreekt bijvoorbeeld aan sfeer, frisheid of de indeling is onlogisch. Dit zijn misschien elementen die u zelf als huiseigenaar niet meer ziet, waardoor een potentiële koper zich vaak moeilijk kan inleven. De consequenties zijn een onnodig lange verkooptijd en een lagere verkoopprijs. Door gebruik te maken van onze eigen diplomeerde verkoopstyliste lost u dat op en is uw woning helemaal verkoopklaar!

House of KikiVendôme Makelaardij is House of KIKI gecertificeerd en tevens aangesloten bij het Centraal Netwerk Voor Verkoopstylisten (CNVV)


Meer weten over verkoopstyling

Alles voor u geregeld door onze Wooncoach

Wij helpen u uiteraard met uw hypotheek, taxatie of bouwkundige keuring maar als innovatief makelaarskantoor hebben wij exclusief voor onze klanten het concept "Wooncoach" gelanceerd. Een gratis dienst waarbij wij u op aanvraag helpen met alles wat in of om uw nieuwe woning moet gebeuren. Wij regelen o.a voor u een verhuisbedrijf, aannemer, timmerman, glaszetter, schilder, tuinman en nog veel meer. Super handig als er iets moet gebeuren om uw nieuwe woning naar wens te maken. Wij werken uitsluitend met betrouwbare vakmensen uit ons netwerk.

Meer weten over Wooncoach

Alles voor u geregeld door onze Wooncoach
Vendôme Makelaardij reviews

Funda review

Vanaf het eerste kennismakingsgesprek was alles prima in orde en super goede presentatie . Fantastische begeleiding en communicatie niet anders dan lof.

Funda review

Ze zijn zeer vriendelijk, behulpzaam, reageren snel op berichten of vragen, een goede begeleiding. Ze weten waar ze over praten. Een top team!

Funda review

Begeleiding en service kan niet beter. Staan direct klaar voor alle hulp die gewenst is. Geven goed advies, hele prettige omgang.

Funda review

Uitstekend. Laagdrempelig en zeer flexibel. Zijn altijd voor je bereikbaar, ook na kantooruren. Ideaal!

Funda review

Men geeft een prima persoonlijke begeleiding. Door de korte lijnen binnen het kantoor is het eenvoudig iemand te bereiken. Uitstekende adviezen. Alle werkzaamheden zijn naar tevredenheid uitgevoerd.

Funda review

Betere makelaardij ga je niet vinden in de regio! Zeer goede makelaars! En ze stonden altijd gelijk voor ons klaar als wij ergens een vraag over hadden. Wij zijn erg tevreden.

Geniet van korting met onze CombiDeals

U kunt ons uiteraard voor een enkele dienst als makelaar, aankoopmakelaar, taxateur of Integraal Woning inspecteur (bouwkundige keuringen) inschakelen. Maar handig en slim is om meerdere diensten tegelijk bij ons kantoor af te nemen. Alle nodige diensten onder één dak houden bevordert de communicatie, voorkomt misverstanden, u houdt meer grip over de planning en profiteert bovendien van extra korting!

Meer weten over CombiDeals

Geniet van korting met onze CombiDeals

Wij zijn uw deskundige makelaar in de regio

Wij zijn uw deskundige makelaar in de regio
SNEL EEN MAKELAAR INSCHAKELEN

SNEL EEN MAKELAAR INSCHAKELEN

ERVAAR ZELF HET VERSCHIL!