Ervaar zelf het verschil!

Woning verkopen in Ede en omgeving

Zorgeloos uw woning verkopen met de makelaars van Vendôme Makelaardij

Het verkopen van uw woning is een belangrijke beslissing. Daarom zoekt u een betrouwbare makelaarskantoor om dit voor u te doen. Lees hieronder waarom Vendôme Makelaardij de juiste keuze is voor het verkopen van uw woning.

Gratis waardebepaling

Heeft u verkoopplannen of bent u gewoon benieuwd naar de waarde van uw huidige woning? Eén van onze makelaars maakt graag een afspraak met u om gratis en vrijblijvend een waardebepaling van uw woning te doen zodat u uw mogelijkheden kent. Indien u dat wenst informeren wij u graag over onze werkwijze bij de verkoop van woningen.

Aantrekkelijke courtage

Door onze bedrijfskosten laag te houden kunnen we u laten profiteren van een concurrentie brekende courtage voor de verkoop van uw woning. Onze aantrekkelijke courtage doet ook niets af aan het dienstenpakket dat we bieden en de kwaliteit die u van ons makelaarskantoor mag verwachten.   

Proactief, communicatief en duidelijk!

U kunt rekenen op de inzet en pro-activiteit van onze makelaars om de juiste koper voor uw woning te vinden. Tijdens het gehele verkooptraject blijft onze makelaar overleggen en informeert hij u regelmatig over de laatste ontwikkelingen. De verkoop van een woning kan zorgen voor veel hectiek. Duidelijkheid vooraf over onze werkwijze en de stappen van het verkooptraject zijn wel zo prettig. Kijk naar het stappenplan van het verkooptraject en zie het complete dienstenpakket dat we leveren.

Presentatie en fotografie van uw woning

De presentatie van uw woning is van groot belang en de makelaars van Vendôme Makelaardij begrijpen dat als geen ander. Wij creëren een optimale beleving die emoties losmaakt bij de potentiële kopers van uw woning, want emoties doen kopen. Allereerst besteden onze makelaars veel zorg en aandacht aan een pakkende tekst waar de sterke punten van uw woning goed uitgelicht worden. Speciaal voor de fotografie werken wij met professionele vastgoedfotografen voor de hoogste kwaliteit en beleving van de presentatie van uw woning. Wij maken ook gebruik van  hoogtefotografie, kleuren plattegronden, 360 graden tour en als eerste makelaarskantoor in de gemeente Ede een Virtuele Reality tour van uw woning. Uiteraard leveren wij ook een strakke gedrukte brochure om de presentatie van uw woning compleet te maken. Met deze uitgebreide presentatie komt uw woning bovenaan op Funda.

Sociale Media en internet

Naast het plaatsten van uw woning op onze eigen website, komt uw woning ook te staan op de website van VBO makelaar, Funda, Jaap.nl, Huislijn.nl, Pararius, marktplaats ..etc... Ook maken onze makelaars gebruik van sociale media zoals op Facebook, Twitter, Google+ en LinkedIn. Daarmee hebben we een nog groter bereik bij potentiële kopers zodat dat uw woning sneller verkocht wordt.

Lid VBO makelaar = Betrouwbaarheid en zekerheid gegarandeerd

Ons kantoor is lid van de branche-organisatie VBO Makelaar. Deze organisatie is in 1985 opgericht en telt vandaag de dag circa 1300 leden in Nederland en is daarmee één van de grootste van het land. Als VBO Makelaar-Taxateur worden wij via permanente educatie getoetst op onze vakkennis en staan ingeschreven bij de kwaliteitsregisters SCVM en NRVT die strenge eisen stellen. Om onze klanten nog meer zekerheid te geven werken wij volgens de Algemene Consumenten Voorwaarden VBO die tot stand gekomen zijn in overleg met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis.

Heeft u zojuist besloten om uw woning via Vendôme Makelaardij te verkopen? Neem dan snel contact met ons op!