Aankoopmakelaar Ede

U heeft zojuist uw droomhuis in Ede gezien en wilt graag overgaan tot aankoop. Laat een aankoopmakelaar van Vendôme Makelaardij uw belangen behartigen, alle zorgen van u wegnemen en de beste onderhandelingsresultaten behalen. Door onze jarenlange ervaring en deskundigheid als aankoopmakelaar in Ede zijn wij de geschikte aankoopmakelaar voor een professionele aankoopbegeleiding.  

Wat een aankoopmakelaar van Vendôme Makelaardij voor u doet
Tijdens de aankoopbegeleiding kijkt onze aankoopmakelaar niet alleen de waarde en staat van de woning, maar doet ook onderzoek op het gebied van juridische zaken, kadastergegevens, milieu en bestemmingsplannen van de gemeente die in Ede van toepassing zijn. Zo nodig laat onze aankoopmakelaar ook een bouwkundig rapport opstellen. Na de bezichtiging en waardebepaling van de woning, brengt hij in overleg met u een bod uit en voert hij voor u de onderhandelingen. Als aankoopmakelaar zorgt hij van A tot Z voor een deskundige aankoopbegeleiding voor de aankoop van uw droomhuis in Ede. 

Zoekopdracht naar een woning in Ede
Als aankoopmakelaar werken wij op basis van uw persoonlijke wensen en mogelijkheden. Daarmee stellen wij voor u een zoekopdracht in. Wij selecteren voor u dagelijks de beschikbare woningen in Ede en u ontvangt per e-mail direct het geschikte aanbod. Zodra u een woning naar wens in Ede heeft gevonden, plannen wij voor u een afspraak met de verkopende makelaar voor een bezichtiging. Wilt u de woning kopen, dan gaan we het aankooptraject aan, waar u op onze deskundige aankoopbegeleiding kunt rekenen.

Aankoopmakelaar regio Ede
Interesse? Bekijk onze aankoopmakelaar tarieven of neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Wij zien er naar uit om u te helpen bij de aankoopbegeleiding van een woning in Ede! 

Vendôme Makelaardij 
Verlengde Maanderweg 64
6713 LL Ede
Telefoon: 06-15074922
E-mail: vendome@kpnmail.nl