Ervaar zelf het verschil!

Uw eigen Wooncoach: ons netwerk van professionals staat tot uw beschikking!

Ontzorgen van onze klanten! 

Dit is waar we voor staan en wat we doen gedurende het gehele aankoop- of verkooptraject. Onze werkzaamheden beperken zich dus niet alleen tot het regelen van de succesvolle aankoop- of verkoop van uw woning en het eventueel regelen van uw hypotheek, verzekeringen, bouwkundige keuring en de taxatie ten behoeve van de financiering (bij aankoop).

Ontzorgen van onze klanten! 
Ons Wooncoach concept

Ons Wooncoach concept

Hiermee gaan we in de mate van dienstverlening veel verder dan andere makelaarskantoren. Wij helpen onze klanten tot alles naar tevredenheid is en u letterlijk op de bank kunt neerploffen. Zo kunt u ons ook inschakelen als gratis “wooncoach” om al uw gewenste advies/werkzaamheden in en rond uw huidige of nieuwe woning voor u te regelen. Denk bijvoorbeeld voor het verkoopklaar maken van uw huidige woning, een energielabel aanvragen, last- minute reparatieklusjes, ramen lappen of juist een grondige schoonmaakbeurt voor de bezichtigingen. Bij de aankoop van uw nieuwe woning kunnen wij u ook helpen met het regelen van bijvoorbeeld een verhuisbedrijf, aannemer, schildersbedrijf, gevelreinigingsbedrijf, asbestverwijderaar maar ook bijvoorbeeld met de aanschaf van een nieuwe keuken en nog veel meer…..

Verduurzamen

Wij hoeven niet meer uit te leggen dat een woning met een goed energielabel zorgt voor een lage energierekening en een aangename binnenklimaat. Bij de aankoop van een woning is dat het juiste moment om, zo nodig, direct energiebesparende maatregelen te treffen. Maar hoe en waar beginnen? Ook voor het verduurzamen van uw nieuwe woning kunnen wij u helpen met een energieadvies van een gecertificeerde EPA adviseur tot en met de daadwerkelijke werkzaamheden om uw nieuwe woning verder te verduurzamen.

Verduurzamen
Hoe werkt dat?

Hoe werkt dat?

Kent u zelf niemand om het gewenste advies te geven of de werkzaamheden uit te voeren? Wij wel.
Wij brengen u graag gratis in contact met de professionals uit ons - door de jaren heen opgebouwde - netwerk. Wij werken uitsluitend met betrouwbare vakmensen met een goede prijs-kwaliteit verhouding die dezelfde filosofie als wij hanteren waarbij Dienstverlening met een hoofdletter D wordt gehanteerd.

Wij werken als makelaarskantoor anders en vernieuwend. Voor onze klanten stopt onze dienstverlening niet bij het tekenen van een koopovereenkomst. Wij helpen u totdat uw nieuwe huis echt helemaal af is.