Ervaar zelf het verschil!

Gevalideerde taxatie in de Gemeenten Ede, Barneveld, Veenendaal, Wageningen.

U staat voor een belangrijke financiële beslissing met als doel het kopen of verbouwen van een woning of appartement danwel het oversluiten van uw huidige hypotheek. Heeft u voor uw geldverstrekker een gevalideerde taxatie via NWWI of Taxateursunie nodig? Een gecertificeerde taxateur van Vendôme makelaardij kan voor u een gevalideerde taxatie uitvoeren.

Vendôme Makelaardij kiezen voor uw gevalideerde taxatie

Wij zijn het grootste taxatiekantoor van de regio en hebben ruim 14 jaar ervaring met het taxeren van woningen en appartementen in de regio. Ons kantoor heeft een uitstekende reputatie en onze taxateurs beschikken over een gedegen kennis van de regionale woningmarkt en marktprijzen. Wij hanteren scherpe all-in prijzen waarbij kadasterkosten, validatiekosten en BTW inclusief zijn. U kunt direct en rechtstreeks (geen tussenpersoon) een afspraak met een taxateur maken. Binnen een paar dagen wordt het taxatierapport opgeleverd.  

Onze taxateurs zijn SCVM gecertificeerd, aangesloten bij VBO en uiteraard als Register Makelaar Taxateur geregistreerd bij het kwaliteitsregister NRVT. Wij zijn tevens aangesloten bij de validatie instituut NWWI. Hierdoor bent u verzekerd van een professioneel, onafhankelijk en betrouwbaar taxatierapport van uw woning of appartement. Hiermee staan wij garant voor een professionele, onafhankelijke en betrouwbare gevalideerde taxatie die bij alle banken en financiële instellingen geaccepteerd wordt.  

Contact met een taxateur

U kunt ons 6 dagen per week van 09:00 t/m 21:00 uur bereiken om een afspraak te maken voor uw gevalideerde taxatie in de gemeenten Ede, Barneveld, Veenendaal en Wageningen. Zo nodig en mogelijk komen wij binnen 24 uur de woning opnemen ten behoeve van de taxatie. Onze taxateur stelt dan de marktwaarde van de woning vast en ontvangt u snel een uitgebreid taxatierapport.

Maak een afspraak voor een taxatie  

Wij zijn uw taxateur voor alle taxaties in de regio: