Gevalideerde taxatie in de Gemeenten Ede, Veenendaal, Wageningen, Barneveld

U staat voor een belangrijke financiële beslissing met als doel het kopen of verbouwen van een woning of appartement danwel het oversluiten van uw huidige hypotheek. Heeft u voor uw geldverstrekker een gevalideerde taxatie via NWWI of Taxateursunie nodig? Een gecertificeerde taxateur van Vendôme makelaardij kan voor u een gevalideerde taxatie uitvoeren.

Vendôme Makelaardij kiezen voor uw gevalideerde taxatie
Wij zijn het grootste taxatiekantoor van de regio en hebben meer dan 10 jaar ervaring met het taxeren van woningen en appartementen in de regio. Ons kantoor heeft een uitstekende reputatie en onze taxateurs beschikken over een gedegen kennis van de regionale woningmarkt en marktprijzen. Wij hanteren scherpe prijzen waarbij kadasterkosten, validatiekosten en BTW inclusief zijn. U kunt direct en rechtstreeks (geen tussenpersoon) een afspraak met een taxateur. Binnen een paar dagen wordt het taxatierapport opgeleverd.  

Onze taxateurs zijn SCVM gecertificeerd, aangesloten bij VBO en uiteraard als Register Makelaar Taxateur geregistreerd bij het kwaliteitsregister NRVT. Wij zijn tevens aangesloten bij de validatie instituut NWWI. Hierdoor bent u verzekerd van een professioneel, onafhankelijk en betrouwbaar taxatierapport van uw woning of appartement. Hiermee staan wij garant voor een professionele, onafhankelijke en betrouwbare gevalideerde taxatie die bij alle banken en financiële instellingen geaccepteerd wordt.  

Contact met taxateur
Wilt u een gevalideerde taxatie in de gemeente Ede, Veenendaal, Wageningen, Barneveld en omgeving door een taxateur van Vendôme Makelaardij laten uitvoeren? Neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak.  

Wij zijn uw taxateur voor alle taxaties in de regio: