NWWI Taxatie in de gemeenten Ede, Barneveld, Wageningen en Veenendaal

Een NWWI woningtaxatie kan door uw hypotheekverstrekker worden gevraagd voor de aan- of verkoop van een woning, een verbouwing of het oversluiten van een hypotheek. Het is dus belangrijk dat u als consument op de inhoud van een taxatierapport kunt vertrouwen.

Waar staat NWWI voor?
Het Nederlands Woning Waarde Instituut, het NWWI, valideert (keurt) rapporten van woningtaxaties van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Alleen taxateurs die aan de strengste kwaliteitseisen voldoen, zijn aangesloten bij het NWWI.

Vendôme Makelaardij, uw partner bij uitstek voor uw NWWI taxatie
Wij zijn het grootste taxatiekantoor van de regio en hebben meer dan 10 jaar ervaring met NNWI taxaties van woningen en appartementen in de regio. Ons kantoor heeft een uitstekende reputatie en onze taxateurs beschikken over een gedegen kennis van de regionale woningmarkt en marktprijzen. Wij zin snel en accuraat en hanteren scherpe prijzen waarbij kadasterkosten, validatiekosten en BTW inclusief zijn. De taxatiekosten zijn aftrekbaar van de belasting als deze verband houden met de financiering van uw eigen woning (uw hoofdverblijf).

Onze taxateurs zijn SCVM gecertificeerd, aangesloten bij VBO en als Register Makelaar Taxateur geregistreerd in het kwaliteitsregister NRVT. Wij zijn uiteraard aangesloten bij de validatie instituten NWWI. Hiermee staan wij garant voor een professionele, onafhankelijke en betrouwbare gevalideerde taxatie van uw woning of appartement in Ede en omgeving dat bovendien bij alle banken en financiële instellingen geaccepteerd wordt.

Contact opnemen met een taxateur van Vendôme Makelaardij
Wilt u een NWWI taxatie in de gemeente Ede, Barneveld, Wageningen en Veenendaal door een gecertificeerde taxateur van Vendôme Makelaardij laten uitvoeren? Neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak.  

Wij zijn uw taxateur voor alle taxaties in de regio: