Ervaar zelf het verschil!

NWWI Taxatie in de regio Ede, Barneveld, Veenendaal en Wageningen

Een NWWI woningtaxatie kan door uw hypotheekverstrekker worden gevraagd voor de aan- of verkoop van een woning, een verbouwing of het oversluiten van een hypotheek. Het is dus belangrijk dat u als consument op de inhoud van een taxatierapport kunt vertrouwen.

Waar staat NWWI voor?

Het Nederlands Woning Waarde Instituut, het NWWI, valideert (keurt) rapporten van woningtaxaties van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Alleen taxateurs die aan de strengste kwaliteitseisen voldoen, zijn aangesloten bij het NWWI.

Uw partner bij uitstek voor uw NWWI gevalideerde taxatie

Wij zijn het grootste taxatiekantoor van de regio en hebben ruim 14 jaar ervaring met NWWI taxaties van woningen en appartementen in de regio. Onze taxateurs beschikken over een gedegen kennis van de regionale woningmarkt, zijn aangesloten bij de NWWI en zijn SCVM en NRVT gecertificeerd. Hiermee staan wij garant voor een professionele, onafhankelijke en betrouwbare gevalideerde taxatie van uw woning of appartement in de omgeving van Ede, Barneveld, Veenendaal en Wageningen. Onze taxatierapporten worden bovendien bij alle banken en financiële instellingen geaccepteerd. Wij zijn snel en accuraat en hanteren scherpe prijzen waarbij kadasterkosten, validatiekosten en BTW inclusief zijn. De taxatiekosten zijn aftrekbaar van de belasting als deze verband houden met de financiering van uw eigen woning (uw hoofdverblijf). U kunt ons 6 dagen per week van 09:00 t/m 21:00 contacteren om een afspraak maken. Zo nodig en mogelijk komen wij binnen 24 uur de woning opnemen ten behoeve van de taxatie. Onze taxateur stelt dan de marktwaarde van de woning vast en ontvangt u snel een uitgebreid taxatierapport.

Maak een afspraak voor een taxatie

Wij zijn uw taxateur voor alle taxaties in de regio: