Ervaar zelf het verschil!

Geniet van kortingen met onze CombiDeals ❤️

Wat zijn CombiDeals?

U kunt ons kantoor uiteraard los van elkaar als aankoopmakelaar, verkoopmakelaar, taxateur of Integrale Woning Inspecteur (bouwkeuringen) inschakelen. Maar handig is dat u meerdere van deze diensten bij ons kunt afnemen en dat heeft een aantal belangrijke voordelen. Alles onder één dak bevorderd de communicatie en voorkomt misverstanden, u houdt meer grip over de planning en niet onbelangrijk, door meerdere diensten bij ons af te nemen profiteert u ook nog van extra korting.

Wat zijn de mogelijke CombiDeals om te profiteren van extra korting?

»  Verkoopbegeleiding (huidige woning)  +  Aankoopbegeleiding (nieuwe woning)
»  Aankoopbegeleiding (nieuwe woning)  +  Bouwkundige keuring (nieuwe woning)
»  Bouwkundige keuring (nieuwe woning)  +  Taxatie voor de financiering (nieuwe woning)
»  Verkoopbegeleiding (huidige woning)  +  Bouwkundige keuring (huidige woning)
»  Verkoopbegeleiding (huidige woning)  +  Aankoopbegeleiding (nieuwe woning)  +  Bouwkundige keuring (nieuwe woning)

In het kader van de wettelijk vereiste onafhankelijkheid van een taxateur kan een taxatiedienst niet met een aankoop of verkoopdienst gecombineerd worden.

Waarom kiezen voor Vendôme Makelaardij?

Wij begrijpen uiteraard dat extra korting op onze diensten erg interessant is, maar het moet ook kwalitatief goed zijn. Ons kantoor is ruim 14 jaar actief in de regio Ede, Barneveld, Veenendaal, Wageningen en omgeving. Bij de oprichting van ons kantoor hadden we een duidelijke doelstelling voor ogen. Namelijk niet uit eigen belang het grootste makelaarskantoor van de regio te willen worden maar wel om de beste te zijn want hierdoor profiteert u zelf als klant van onze kwaliteiten en bouwen wij verder aan onze ijzersterke reputatie. Een goede servicekwaliteit hebben we hoog in het vaandel. Wij houden rekening met uw wensen en situatie, staan garant voor een zorgeloze begeleiding van A tot Z en zetten ons maar liefst 6 dagen per week tot 21:00 uur sterk in om voor u een succesvolle transactie te sluiten. Niet voor niets mogen wij ons - met enige trots - het op Funda best beoordeelde makelaarskantoor van de gemeente Ede en omgeving noemen.

Kiezen voor Vendôme Makelaardij betekent…