Aankoopmakelaar Ede en omgeving

Op zoek naar een aankoopmakelaar in de omgeving van Ede? Dan helpt Vendôme Makelaardij u graag! Wij begeleiden u van A tot Z bij het aankopen van uw droomhuis. Als aankoopmakelaar beantwoorden we al uw vragen, gaan mee naar de bezichtiging, voeren de onderhandelingen uit en zorgen dat eigendomsoverdracht bij de notaris vlekkeloos verloopt. Indien u nog op zoek bent naar een nieuwe woning dan helpen wij u als aankoopmakelaar met een passend woningaanbod.

Wij bieden een aankoopmakelaar volgens twee verschillende formules naar keuze:

  1. Vanaf € 0,- 
  2. Middels een vast bedrag van €1495,- inclusief btw

Ja, ik wil een aankoopmakelaar

Uw aankoopmakelaar vanaf € 0,-

Wanneer u kiest voor een aankoopmakelaar vanaf € 0,- dan betaalt u alleen wanneer u het huis koopt. U betaalt dan 10% excl. btw over het bedrag dat het verschil vormt tussen de vraagprijs en de uiteindelijk overeengekomen koopprijs. Dat zorgt ervoor dat wij ons uiterste best doen om zoveel mogelijk onder de vraagprijs te komen en dat u uw aankoopmakelaar zo weer heeft  terugverdiend. Uiteraard hopen wij voor u als aankoopmakelaar een geschikt huis te vinden in de omgeving van Veenendaal, Barneveld, Wageningen of Ede, maar zolang u dus nog niets koopt, hoeft u ons ook niets te betalen.

Wanneer u kiest voor een aankoopmakelaar vanaf € 0,- euro dan kan dit alleen bij woningen met een vraagprijs vanaf € 500.000. Voor huizen met een lagere vraagprijs, een nieuwbouwwoning of bij een inschrijfprocedure kunt u alleen kiezen voor een aankoopmakelaar vanaf een vast bedrag.

Uw aankoopmakelaar voor een vast bedrag van € 1495,- incl. btw!

Wilt u liever direct weten wat uw aankoopmakelaar van Vendôme Makelaardij kost? Dan hanteren wij een tarief van slechts € 1495,- inclusief btw. Van kennismakingsgespek tot overdracht - binnen dit vaste bedrag bieden wij u alles wat bij een compleet aankooptraject hoort.
 

Het aankooptraject:

  1. de kennismaking: op zoek naar een passend aanbod
  2. de bezichtiging: inspectie en waardebepaling
  3. de strategie: onderhandeling, prijs en voorwaarden
  4. de onderhandeling: de best mogelijke koopprijs
  5. de koopovereenkomst: de koopakte
  6. de overdracht: akte van levering

En uiteraard feliciteren wij u graag persoonlijk met uw woning!

Het woningaanbod van uw aankoopmakelaar

Uw aankoopmakelaar bij Vendôme Makelaardij helpt u tevens graag in de zoektocht naar een woning. Samen met u brengen wij uw woonwensen in kaart. Onze aankoopmakelaar zal daarna uw zoekopdracht bekend maken in ons netwerk via social media. Dagelijks ontvangt u van ons een passend woningaanbod in uw mailbox en daarin nemen we niet alleen ons eigen aanbod mee maar laten we u ook het woning aanbod zien van andere VBO makelaars uit de regio.

Wij zijn uw aankoopmakelaar voor de regio:

Bekijk ons eigen woningaanbod