Aankoopmakelaar regio Ede, Barneveld, Veenendaal en Wageningen

Met meer dan 10 jaar ervaring, staan de aankoopmakelaars van Vendôme Makelaardij voor u klaar om samen met u, zorgeloos en succesvol uw droomhuis te kopen. Uniek is dat onze inzet en service veel verder gaat dan menig makelaarskantoor. Wij begeleiden u werkelijk van A tot Z in het aankoopproces, zijn 6 dagen per week van 09:00 t/m 22:00 (!) voor u beschikbaar en als “wooncoach” kunnen we op aanvraag en via ons netwerk al uw woonproblemen (in en rond het huis) helpen oplossen. Niet voor niets worden wij als beste makelaar van Ede op Funda beoordeeld.

Wij bieden een aankoopmakelaar volgens twee verschillende formules:

  1. Voor een woning onder de € 650.000,- betaalt u een vast bedrag van € 1495,- incl. btw en op basis van No cure - No pay 
  2. Voor een woning vanaf € 650.000,- betaalt u een vast bedrag van €1495,- inclusief btw en op basis van No cure - No pay + een resultaatafhankelijke beloning

Ja, ik wil een aankoopmakelaar

Uw aankoopmakelaar voor € 1495,- No cure - No pay!

Voor de aankoop van een woning onder de € 650.000,- hanteren wij een vast bedrag van slechts € 1495,- inclusief btw en op basis van No cure - No pay. Van kennismakingsgesprek tot overdracht - binnen dit vaste bedrag bieden wij u alles wat bij een compleet aankooptraject hoort. Door ons brede netwerk helpen wij u ook met het regelen van uw hypotheek, verzekering, een bouwkundige keuring en de taxatie ten behoeve van de financiering.

Uw aankoopmakelaar voor € 1495,- No cure - No pay + een resultaatafhankelijke beloning

Voor de aankoop van een woning vanaf de € 650.000,- hanteren wij een vast tarief van slechts € 1495,- inclusief btw op basis van No cure - No pay + een resultaatafahankelijke beloning van 10% incl. btw over het bedrag dat het verschil vormt tussen de vraagprijs en de uiteindelijk overeengekomen koopprijs. Dat zorgt ervoor dat wij ons uiterste best doen in de onderhandelingen en dat u de kosten van een  aankoopmakelaar zo weer heeft terugverdiend. Van kennismakingsgesprek tot overdracht - binnen dit vaste bedrag bieden wij u alles wat bij een compleet aankooptraject hoort. Door ons brede netwerk helpen wij u ook met het regelen van uw hypotheek, verzekering, een bouwkundige keuring en de taxatie ten behoeve van de financiering. 

Meer dan een aankoopmakelaar ... ook een gratis wooncoach!

Ontzorgen van onze klanten! Dit is waar we voor staan en wat we doen gedurende het gehele aankooptraject. Onze werkzaamheden beperken zich dus niet tot het regelen van de succesvolle aankoop van uw nieuwe woning en het eventueel regelen van uw hypotheek, verzekering, bouwkundige keuring en de taxatie ten behoeve van de financiering. U kunt ons ook inschakelen als gratis “wooncoach” om al uw woonproblemen (in en rond het huis) voor u op te lossen. Wij maken dan gebruik van ons brede netwerk voor o.a. het vervangen van kozijnen en beglazing, schilderwerk, onderhoudswerkzaamheden, gevelreiniging, asbestverwijdering, schoonmaakwerkzaamheden, de aanschaf van een nieuwe keuken, uw verhuizing en nog veel meer.

Wij werken uitsluiten met professionele, betrouwbare en betaalbare partners die dezelfde filosofie als wij hanteren waarbij Dienstverlening met een hoofdletter D wordt gerealiseerd. U kunt dus van ons meer verwachten dan van een standaard makelaarskantoor en dat is wel zo prettig.

Kiezen voor Vendôme Makelaardij betekent…

- Meer dan 10 jaar ervaring
- Beste prijs/kwaliteit gegarandeerd
- Proactief, communicatief en betrouwbaar
- Altijd bereikbaar – 6 dagen per week van 09:00 tot 22:00
- Als Wooncoach – helpen wij met alles op het gebied van wonen
- Breed netwerk; via netwerkorganisaties, online & social media
- De best beoordeelde makelaar van Ede op Funda
- Lid VBO - betrouwbaarheid en zekerheid gegarandeerd

Ja, ik wil een aankoopmakelaar

Het woningaanbod van uw aankoopmakelaar

Nadat wij samen met u uw woonwensen in kaart hebben gebracht zal onze aankoopmakelaar u ook als eerste op de hoogte stellen van interessante woningen uit onze eigen nieuw woningaanbod. 

Bekijk ons eigen woningaanbod

Wij zijn uw aankoopmakelaar voor de regio: