Ervaar zelf het verschil!

Uw aankoopmakelaar voor Ede, Barneveld, Veenendaal, Wageningen

Op zoek naar een nieuwe woning?

Het kopen van een nieuwe woning zal waarschijnlijk de grootste aankoop uit uw leven zijn. Dus belangrijk om dit serieus te nemen en het meteen goed aan te pakken. Met de aankoopmakelaars van Vendôme Makelaardij bent u verzekerd van een zorgeloos en succesvol aankooptraject. Wij zijn persoonlijk en communiceren snel, adequaat en dus zonder tussenkomst van irritante customer services die uw vragen niet kunnen beantwoorden. Wij werken uit passie voor ons vak en streven altijd naar topkwaliteit van onze diensten en 100% tevredenheid van onze klanten. Niet voor niets worden wij al jaren op Funda door onze klanten beoordeeld als beste aankoopmakelaar van Ede en omgeving.

ERVAAR ZELF HET VERSCHIL!
Op zoek naar een nieuwe woning?
Samen vinden wij uw nieuwe thuis!

Samen vinden wij uw nieuwe thuis!

Met ruim 15 jaar ervaring en talloze succesvolle aankooptransacties staan onze aankoopmakelaars klaar om samen met u, zorgeloos en succesvol uw droomhuis te kopen. Uniek is onze expertise, service en grenzeloze inzet. Wij leveren een zorgeloze aankoopbegeleiding van A tot Z (kennismakingsgesprek, gaan bij alle bezichtigingen mee, als gediplomeerd bouwkundige evalueren wij de bouwkundige en onderhoudsstaat van de woning met kostenraming voor eventueel herstel/vernieuwing, advies en onderhandelingen voeren namens u, koopakte en andere documenten checken, gaan mee naar de eindinspectie en naar de notaris voor de overdracht van de woning), zijn 6 dagen per week van 09:00 en 21:00 uur voor u beschikbaar om er echt werk van te maken. Komt u oorspronkelijk niet uit Nederland en bent u de Nederlandse taal nog niet goed machtig? Geen stress! Wij communiceren net zo goed in het Engels en Frans als in het Nederlands.

Wij hanteren twee verschillende formulen:

Optie 1

Voor een woning met een vraagprijs onder de € 650.000,-
Wij rekenen een vast bedrag van slechts € 2.495,- incl. btw voor een complete aankoopbegeleiding van A tot Z. Van kennismakingsgesprek, bezichtigingen tot overdracht van uw nieuwe woning. Wij gaan door totdat u succesvol uw droomhuis hebt kunnen kopen. U betaalt onze nota pas bij de eindafrekening van de notaris, dus achteraf.

Optie 2

Voor een woning met een vraagprijs vanaf € 650.000,-
Wij rekenen een vast bedrag van slecht € 2.495,- incl. btw met een resultaatafhankelijke beloning van 10% over het bedrag dat wij van de vraagprijs afkrijgen. Zo weet u zeker dat we ons best doen om de beste deal te krijgen en verdient u onze kosten zo terug. Een complete aankoopbegeleiding van A tot Z van kennismakingsgesprek, bezichtigingen tot overdracht van uw nieuwe woning. Wij gaan door totdat u succesvol uw droomhuis hebt kunnen kopen. U betaalt onze nota pas bij de eindafrekening van de notaris, dus achteraf.

Een zorgeloos en succesvol aankooptraject in het kort

Kennismakingsgesprek

Stap 1Kennismakingsgesprek

Tijdens dit gesprek, dat ook online mogelijk is, zullen wij uw woonwensen en mogelijkheden in kaart brengen, uitleg geven over onze succesvolle werkwijze en uw vragen beantwoorden.

Bezichtigingen

Stap 2Bezichtigingen

Wij gaan bij alle bezichtigingen met u mee. Als gediplomeerde bouwkundige letten wij voor u extra op de staat van de woning. Wij adviseren u ook over de opties en kosten van een gewenste verbouwing en/of verduurzaming.

Bod en onderhandelen

Stap 3Bod en onderhandelen

Wij adviseren u over het uit te brengen bod en voorwaarden. Wij brengen het bod voor u uit en voeren in overleg met u ook de onderhandelingen uit totdat een akkoord bereikt is.

Koopovereenkomst

Stap 4Koopovereenkomst

Is het bod geaccepteerd dan checken wij voor u de koopovereenkomst en andere documenten op juistheid en juridische aspecten voordat er getekend moeten worden.

Overdracht

Stap 5Overdracht

Op de dag van de overdracht vindt een eindinspectie van de woning plaats en daarna volgt de officiële overdracht bij de notaris. Wij staan die dag ook aan uw zijde om u te begeleiden.

Nazorg

Stap 6Nazorg

Ook nadat wij uw woning aangekocht hebben staan wij voor uw klaar als u ons nodig hebt.

Alles voor u geregeld door onze Wooncoach

Wij helpen u uiteraard met uw hypotheek, taxatie of bouwkundige keuring maar als innovatief makelaarskantoor hebben wij exclusief voor onze klanten het concept "Wooncoach" gelanceerd. Een gratis dienst waarbij wij u op aanvraag helpen met alles wat in of om uw nieuwe woning moet gebeuren. Wij regelen o.a voor u een verhuisbedrijf, aannemer, timmerman, glaszetter, schilder, tuinman en nog veel meer. Erg fijn als er iets moet gebeuren om uw nieuwe woning naar wens te maken. Wij werken uitsluitend met betrouwbare vakmensen uit ons netwerk.

Meer weten over Wooncoach

Alles voor u geregeld door onze Wooncoach
Daarom kiest u voor Vendôme Makelaardij
Gratis ons woonmagazine boordevol tips

Daarom kiest u voor Vendôme Makelaardij

  • Ruim 15 jaar ervaring en talloze succesvolle aankooptransacties
  • Beste prijs/kwaliteit gegarandeerd
  • Complete begeleiding van A tot Z incl. alle bezichtigingen
  • Gediplomeerde bouwkundige - dat geeft meer zekerheid
  • Best beoordeelde aankoopmakelaar van Ede e.o. op Funda
  • Proactief, communicatief en betrouwbaar
  • 6 dagen per week van 09:00 tot 21:00 uur bereikbaar!
  • Als gratis wooncoach - regelen wij alles op het gebied van wonen
  • Lid VBO makelaar - betrouwbaarheid en zekerheid gegrandeerd

Geniet van korting met onze CombiDeals ❤️

U kunt ons uiteraard voor een enkele dienst als makelaar, aankoopmakelaar, taxateur of Integraal Woning inspecteur (bouwkundige keuringen) inschakelen. Maar handig en slim is om meerdere diensten tegelijk bij ons kantoor af te nemen. Alle nodige diensten onder één dak houden bevordert de communicatie, voorkomt misverstanden, u houdt meer grip over de planning en profiteert bovendien van extra korting!

Meer weten over CombiDeals

Geniet van korting met onze CombiDeals

Wij zijn uw aankoopmakelaar in de regio

Wij zijn uw makelaar in de regio
Waardebepaling aanvragen

SNEL EEN AFSPRAAK MAKEN

ERVAAR ZELF HET VERSCHIL!