Aankoopmakelaar regio Ede, Barneveld, Veenendaal en Wageningen

Met meer dan 10 jaar ervaring, staan de aankoopmakelaars van Vendôme Makelaardij voor u klaar om samen met u, zorgeloos en succesvol uw droomhuis te kopen. Uniek is onze inzet en service dat veel verder gaat dan menig makelaarskantoor. Wij leveren een aankoopbegeleiding van A tot Z, zijn 6 dagen per week van 09:00 t/m 22:00 (!) voor u beschikbaar en als “wooncoach” kunnen we op aanvraag en via ons netwerk al uw woonproblemen (in en rond uw nieuwe woning) helpen oplossen. Niet voor niets worden wij als beste makelaar van Ede op Funda beoordeeld.

Wij bieden twee verschillende formules:

  1. Voor een woning met een vraagprijs onder de € 650.000,- betaalt u een vast bedrag van € 1495,- op basis van No cure - No pay
    In deze prijsklasse hanteren wij een vast bedrag van slechts € 1495,- en op basis van No cure - No pay. Van kennismakingsgesprek tot overdracht - binnen dit vaste bedrag bieden wij u een zorgeloos en compleet aankooptraject en gaan door tot dat u succesvol uw droomhuis hebt kunnen kopen. Door ons brede netwerk helpen wij u ook met het regelen van uw hypotheek, verzekering, bouwkundige keuring en de taxatie ten behoeve van de financiering.
     
  2. Voor een woning met een vraagprijs vanaf € 650.000,- betaalt u een vast bedrag van €1495,- op basis van No cure - No pay + een resultaatafhankelijke beloning
    In deze prijsklasse hanteren wij, boven een vast bedrag van slechts € 1495,- een resultaatafhankelijke beloning van 10% over het bedrag dat het verschil vormt tussen de vraagprijs en de uiteindelijk overeengekomen koopprijs. Dat zorgt ervoor dat wij ons uiterste best doen in de onderhandelingen en dat u de kosten van een aankoopmakelaar zo weer heeft terug verdiend. Van kennismakingsgesprek tot overdracht - binnen dit bedrag bieden wij u een zorgeloos en compleet aankooptraject en gaan door tot dat u succesvol uw droomhuis hebt kunnen kopen. Door ons brede netwerk helpen wij u ook met het regelen van uw hypotheek, verzekering, bouwkundige keuring en de taxatie ten behoeve van de financiering.

    Ja, ik wil een aankoopmakelaar

Meer dan een aankoopmakelaar ... ook een gratis wooncoach!

Ontzorgen van onze klanten! Dit is waar we voor staan en wat we doen gedurende het gehele aankooptraject. Onze werkzaamheden beperken zich dus niet tot het regelen van de succesvolle aankoop van uw nieuwe woning en het eventueel regelen van uw hypotheek, verzekering, bouwkundige keuring en de taxatie ten behoeve van de financiering. U kunt ons ook inschakelen als gratis “wooncoach” om al uw woonproblemen (in en rond uw nieuwe woning) voor u op te lossen. Wij maken dan gebruik van ons brede netwerk voor o.a. het vervangen van kozijnen en beglazing, schilderwerk, onderhoudswerkzaamheden, gevelreiniging, asbestverwijdering, schoonmaakwerkzaamheden, de aanschaf van een nieuwe keuken, uw verhuizing en nog veel meer. Wij werken uitsluiten met professionele, betrouwbare en betaalbare partners die dezelfde filosofie als wij hanteren waarbij Dienstverlening met een hoofdletter D wordt gehanteerd. U kunt dus van ons meer verwachten dan van een standaard makelaarskantoor en dat is wel zo prettig.

Kiezen voor Vendôme Makelaardij betekent…

- Meer dan 10 jaar ervaring
- Beste prijs/kwaliteit gegarandeerd
- Proactief, communicatief en betrouwbaar
- Altijd bereikbaar – 6 dagen per week van 09:00 tot 22:00
- Als Wooncoach – helpen wij met alles op het gebied van wonen
- Breed netwerk; via netwerkorganisaties, online & social media
- De best beoordeelde makelaar van Ede op Funda
- Lid VBO - betrouwbaarheid en zekerheid gegarandeerd

Ja, ik wil een aankoopmakelaar

Het woningaanbod van uw aankoopmakelaar

Nadat wij samen met u uw woonwensen in kaart hebben gebracht zal onze aankoopmakelaar u ook als eerste op de hoogte stellen van interessante woningen uit onze eigen nieuw woningaanbod.

Bekijk ons eigen woningaanbod

Wij zijn uw aankoopmakelaar voor de regio: