Aankoopmakelaar Ede en omgeving

Op zoek naar een aankoopmakelaar in de omgeving van Ede? Dan helpt Vendôme Makelaardij u graag! Met meer dan 10 jaar ervaring in de regio begeleiden wij u van A tot Z bij het aankopen van uw droomhuis. Als aankoopmakelaar beantwoorden we al uw vragen, gaan mee naar de bezichtiging, voeren de onderhandelingen uit en zorgen dat eigendomsoverdracht bij de notaris vlekkeloos verloopt. Indien u nog op zoek bent naar een nieuwe woning dan helpen wij u als aankoopmakelaar met een passend woningaanbod.

Wij bieden een aankoopmakelaar volgens twee verschillende formules naar keuze:

  1. Vanaf € 0,- 
  2. Middels een vast bedrag van €1495,- inclusief btw

Ja, ik wil een aankoopmakelaar

Uw aankoopmakelaar vanaf € 0,-

Wanneer u kiest voor een aankoopmakelaar vanaf € 0,- dan betaalt u alleen wanneer u het huis koopt. U betaalt dan 10% excl. btw over het bedrag dat het verschil vormt tussen de vraagprijs en de uiteindelijk overeengekomen koopprijs. Dat zorgt ervoor dat wij ons uiterste best doen om zoveel mogelijk onder de vraagprijs te komen en dat u uw aankoopmakelaar zo weer heeft  terugverdiend. Uiteraard hopen wij voor u als aankoopmakelaar een geschikt huis te vinden in de omgeving van Veenendaal, Barneveld, Wageningen of Ede, maar zolang u dus nog niets koopt, hoeft u ons ook niets te betalen.

Wanneer u kiest voor een aankoopmakelaar vanaf € 0,- euro dan kan dit alleen bij woningen met een vraagprijs vanaf € 500.000. Voor huizen met een lagere vraagprijs, een nieuwbouwwoning of bij een inschrijfprocedure kunt u alleen kiezen voor een aankoopmakelaar vanaf een vast bedrag.

Uw aankoopmakelaar voor een vast bedrag van € 1495,- incl. btw!

Wilt u liever direct weten wat uw aankoopmakelaar van Vendôme Makelaardij kost? Dan hanteren wij een tarief van slechts € 1495,- inclusief btw. Van kennismakingsgespek tot overdracht - binnen dit vaste bedrag bieden wij u alles wat bij een compleet aankooptraject hoort.
 

Het aankooptraject:

Stap 1:  Kennismaking: inventariseren van uw woonwensen en financiële mogelijkheden.
Stap 2:  Advies op maat: o.a. woningtype, locatie, marktontwikkelingen … etc. … 
Stap 3:  Zoektocht: zoeken naar een geschikte woning
Stap 4:  Bezichtigingen: begeleiding bij bezichtigingen, woning beoordelen op onderhoudsconditie en bouwkundige staat, reële waarde van de woning vaststellen
Stap 5:  Onderzoeken: wij controleren de kadastrale gegevens, de bodem situatie en het bestemmingsplan
Stap 6:  De strategie: het bepalen van de onderhandelingsstrategie
Stap 7:  Onderhandelingen: Wij voeren voor u de onderhandelingen
Stap 8:  Controle: wij controleren de koopakte en andere documenten op juistheid en juridische aspecten
Stap 9:  Inspectie: Wij voeren de eindinspectie van de woning uit vlak voor de overdracht bij de notaris
Stap 10: Overdracht: wij komen mee naar de notaris voor de officiële overdracht van de woning
Stap 11: Nazorg: Wij blijven daarna beschikbaar voor advies

Door ons brede netwerk helpen wij u ook met het regelen van uw hypotheek, een bouwkundige keuring en de taxatie ten behoeve van de financiering.

En uiteraard feliciteren wij u graag persoonlijk met uw woning!
 

Het woningaanbod van uw aankoopmakelaar

Uw aankoopmakelaar bij Vendôme Makelaardij helpt u tevens graag in de zoektocht naar een woning. Samen met u brengen wij uw woonwensen in kaart. Onze aankoopmakelaar zal daarna uw zoekopdracht bekend maken in ons netwerk via social media. Dagelijks ontvangt u van ons een passend woningaanbod in uw mailbox en daarin nemen we niet alleen ons eigen aanbod mee maar laten we u ook het woning aanbod zien van o.a. andere VBO makelaars uit de regio.

Wij zijn uw aankoopmakelaar voor de regio:

Bekijk ons eigen woningaanbod