Aankoopmakelaar Barneveld

U heeft zojuist uw droomhuis in Barneveld gezien en wilt graag overgaan tot aankoop. Laat een aankoopmakelaar van Vendôme Makelaardij uw belangen behartigen, alle zorgen van u wegnemen en de beste onderhandelingsresultaten behalen. Door onze jarenlange ervaring en deskundigheid als aankoopmakelaar in Barneveld zijn wij de geschikte aankoopmakelaar voor een professionele aankoopbegeleiding.  

Wat een aankoopmakelaar van Vendôme Makelaardij voor u doet
Tijdens de aankoopbegeleiding kijkt onze aankoopmakelaar niet alleen de waarde en staat van de woning, maar doet ook onderzoek op het gebied van juridische zaken, kadastergegevens, milieu en bestemmingsplannen van de gemeente die in Barneveld van toepassing zijn. Zo nodig laat onze aankoopmakelaar ook een bouwkundig rapport opstellen. Na de bezichtiging en waardebepaling van de woning, brengt hij in overleg met u een bod uit en voert hij voor u de onderhandelingen. Als aankoopmakelaar zorgt hij van A tot Z voor een deskundige aankoopbegeleiding voor de aankoop van uw droomhuis in Barneveld. 

Zoekopdracht naar een woning in Barneveld
Als aankoopmakelaar werken wij op basis van uw persoonlijke wensen en mogelijkheden. Daarmee stellen wij voor u een zoekopdracht in. Wij selecteren voor u dagelijks de beschikbare woningen in Barneveld en u ontvangt per e-mail direct het geschikte aanbod. Zodra u een woning naar wens in Barneveld heeft gevonden, plannen wij voor u een afspraak met de verkopende makelaar voor een bezichtiging. Wilt u de woning kopen, dan gaan we het aankooptraject aan, waar u op onze deskundige aankoopbegeleiding kunt rekenen.

Aankoopmakelaar regio Barneveld
Interesse? Bekijk onze aankoopmakelaar tarieven of neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Wij zien er naar uit om u te helpen bij de aankoopbegeleiding van een woning in Barneveld! 

Vendôme Makelaardij 
Verlengde Maanderweg 64
6713 LL Ede
Telefoon: 06-15074922
E-mail: vendome@kpnmail.nl