NHG taxatie in de gemeenten Ede, Veenendaal, Wageningen, Veenendaal

Heeft u een gevalideerd taxatierapport nodig ten behoeve van een financiering met Nationale  Hypotheekgarantie (NHG) voor een woning in de gemeenten Ede, Veenendaal, Wageningen of Veenendaal? Met een Nationale Hypotheekgarantie (NHG) kunt u eventueel een lening  krijgen voor het kopen of verbouwen van een woning. De NHG garantie betekent ook een aantrekkelijke lagere rente op uw lening en dit kan u op jaarbasis veel geld schelen.

Waarom uw taxatie met NHG garantie bij Vendôme Makelaardij

Geen tussenpersoon of bureau die u opdracht naar een onbekende taxateur stuurt, u heeft rechtstreeks contact met onze gecertificeerde taxateur in Ede. Onze gecertificeerde taxateurs hebben veel ervaring in het verzorgen van taxaties t.b.v. een Nationale Hypotheekgarantie (NHG) en werken in opdracht van particulieren, banken en hypotheek adviseurs voor taxaties van woningen en appartementen. Binnen een week krijgt u of uw adviseur van onze taxateurs een digitaal taxatierapport in huis.

Een professionele, onafhankelijk en betrouwbaar NHG taxatie.

Wij zijn SCVM gecertificeerd, aangesloten bij VBO en als Register Makelaar Taxateur geregistreerd bij het NRVT. Hierdoor ben u verzekerd van een professionele, onafhankelijk en betrouwbaar NHG taxatierapport van uw woning in Ede. Wij zijn tevens aangesloten bij de validatie instituten NWWI.  

Contact taxateur voor een gevalideerde taxatie met NHG
Wilt u een taxatie met NHG garantie door een taxateur van Vendôme Makelaardij laten uitvoeren? Neem dan gerust contact met ons op en maak direct een afspraak. 

 Wij zijn uw taxateur voor alle taxaties in de regio: