Ervaar zelf het verschil!

NHG taxatie in de gemeenten Ede, Barneveld, Veenendaal, Wageningen.

Heeft u een NHG gevalideerd taxatierapport nodig ten behoeve van een financiering met Nationale  Hypotheekgarantie (NHG) voor een woning in de gemeenten Ede, Barneveld, Veenendaal of Wageningen? Met een Nationale Hypotheekgarantie (NHG) kunt u eventueel een lening  krijgen voor het kopen of verbouwen van een woning. De NHG garantie betekent ook een aantrekkelijke lagere rente op uw lening en dit kan u op jaarbasis veel geld schelen.

Waarom uw taxatie met NHG garantie bij Vendôme Makelaardij

Geen tussenpersoon of bureau die uw opdracht naar een onbekende taxateur stuurt, u heeft rechtstreeks contact met onze gecertificeerde taxateur in Ede. Onze gecertificeerde taxateurs hebben ruim 14 jaar ervaring in het verzorgen van taxaties t.b.v. een Nationale Hypotheekgarantie (NHG) en werken in opdracht van particulieren, banken en hypotheek adviseurs voor taxaties van woningen en appartementen. U kunt ons 6 dagen per week van 09:00 t/m 21:00 bereiken om een afspraak maken. Zo nodig en mogelijk komen wij binnen 24 uur de woning opnemen ten behoeve van de taxatie. Onze taxateur stelt dan de marktwaarde van de woning vast en ontvangt u snel een uitgebreid taxatierapport. 

Maak een afspraak voor een taxatie

Een professionele, onafhankelijk en betrouwbaar NHG taxatie.

Wij zijn SCVM en NRVT gecertificeerd, aangesloten bij VBO en als Register Makelaar Taxateur geregistreerd bij het NRVT. Hierdoor ben u verzekerd van een professionele, onafhankelijk en betrouwbaar NHG taxatierapport van uw woning in Ede. Wij zijn tevens aangesloten bij de validatie instituten NWWI.  

Uw taxateur voor een gevalideerde taxatie met NHG

Wilt u een taxatie met NHG garantie door een taxateur van Vendôme Makelaardij laten uitvoeren?

Maak een afspraak voor een taxatie

Wij zijn uw taxateur voor alle taxaties in de regio: