Ervaar zelf het verschil!

Een NHG taxatie nodig voor een woning in Otterlo?  

Waar staat NHG voor?

Het nationale Hypotheek Garantie (NHG) is een garantie van de Stichting Waarborgfonds Eigen Woning waarbij hypotheekverstrekkers de zekerheid krijgen dat de lening wordt terugbetaald. Omdat hypotheekverstrekkers weinig risico's lopen zijn ze bereid om een lagere rentetarief op de lening te hanteren. U profiteerd dus van een fijne korting op uw hypotheekrente.

Waar staat NHG voor?
Daarom uw NHG taxatie in Otterlo door Vendôme Makelaardij!

Daarom uw NHG taxatie in Otterlo door Vendôme Makelaardij!

Met ruim 15 jaar ervaring en ontelbare afgeronde NHG taxaties in Otterlo en omgeving staan onze taxateurs direct voor u klaar. Wij staan bekent voor onze kunde, service, flexibiliteit en inzet. Voor een betere communicatie komt u rechtstreeks in contact met één van onze taxateurs, er komt geen tussenpersoon of irritante customer service van te pas. U kunt telefonisch maar liefst 6 dagen per week van 09:00 t/m 21:00 uur een afspraak maken voor uw NWWI taxatie in Otterlo. Zo nodig komt onze taxateur binnen 24 uur uw woning opnemen als onderdeel van de NHG taxatie. Onze taxateur stelt de marktwaarde van uw woning in Otterlo en ontvangt u snel een NHG conform taxatierapport. Wij zijn aangesloten bij het validatie instituut NWWI en zijn NCVM en NRVT-gecertificeerd waardoor onze taxatierapport door alle hypotheekverstrekkers erkend wordt.

Niet voor niets worden wij al jaren als beste makelaarskantoor van Otterlo en verre omgeving beoordeeld!

Geniet van korting met onze CombiDeals

U kunt ons uiteraard voor een enkele dienst als makelaar, aankoopmakelaar, taxateur of Integraal Woning inspecteur (bouwkundige keuringen) inschakelen. Maar handig en slim is om meerdere diensten tegelijk bij ons kantoor af te nemen. Alle nodige diensten onder één dak houden bevordert de communicatie, voorkomt misverstanden, u houdt meer grip over de planning en profiteert bovendien van extra korting!

Meer weten over CombiDeals

Geniet van korting met onze CombiDeals
Vendôme Makelaardij reviews

Google review

Omdat er haast achter de taxatie zat had ik gevraagd of het rapport z.s.m. kon worden opgestuurd. Patrick zei dat dit geen probleem was en zelf in het weekend tijd ervoor ging maken. Precies na het weekend dus eigenlijk na 1 werkdag had ik het rapport binnen. Met andere woorden, Topservice.

Google review

Taxatie laten doen door Patrick Iste. Ik had de taxatie snel nodig en hij heeft me daar erg goed mee geholpen. Aanrader.

Google review

Wij hebben Karin Iste ons huis laten taxeren ten tijde van aankoop van onze woning. Zowel het contact als het resultaat was zeer goed en voor een scherpe prijs. Ik zou ieder deze taxateur aanbevelen.

Google review

Media maart mijn huis laten taxeren als kopende partij. Snel geregeld en duidelijk rapport met daarbij een schappelijk tarief. Aanrader voor Ede en omstreken!

Google review

Wij willen "Vendôme" heel erg bedanken voor het vlotte verloop van het taxatie-proces van onze woning. We zijn daarnaast blij verrast dat de aangebrachte woning verbeteringen zichtbaar zijn in de rapportage van Mw. Iste. De persoonlijke aanpak van jullie makelaardij is voor ons een toegevoegde waarde.

Uw taxateur in de regio voor uw NHG taxatie

Uw taxateur in de regio voor uw NHG taxatie
SNEL EEN NHG TAXATIE AANVRAGEN

SNEL EEN NHG TAXATIE AANVRAGEN

ERVAAR ZELF HET VERSCHIL!