Ervaar zelf het verschil!

Sociale betrokkenheid

Bij Vendôme Makelaardij zijn bedrijfsrendement en sociale betrokkenheid onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Wij vinden het als bedrijf van groot belang om iets terug te doen voor de wereld om ons heen. Groepen mensen en dieren hebben het soms moeilijk en door een bijdrage te leveren hopen wij hun situatie te kunnen verbeteren. Hieronder een aantal organisaties die we graag ondersteunen: 

Vrienden van de olifant

Vrienden van de olifant

De populatie van olifanten is door o.a. stroperij wereldwijd drastisch aan het dalen. Vrienden van de olifant zet zich dagelijks in om weesolifanten in Afrika op te vangen, groot te brengen en weer in de natuur uit te zetten. Vendôme Makelaardij heeft 4 weesolifanten geadopteerd waarvan er al 3 in kudde terug in de natuur zijn gegaan. Ook zijn we zelf in Kenja geweest om te zien hoe deze organisatie met man en macht werkt om de olifant te redden.

Manege zonder drempels

Manege zonder drempels

De manege zonder drempels is een bijzondere manege. Hier kunnen mensen met een ernstig meervoudige beperking genieten van plezier, ontspanning en beweging. De manege heeft een huifbed ontwikkeld waarbij de rijder beveiligd ligt op een doek dat gespannen is op de rug van twee paarden. Op die manier is er contact tussen de rijder en de paarden. Hier kunnen zowel kinderen als volwassenen met een meervoudige beperking terecht. Dit is ook een initiatief dat we graag ondersteunen.

Dierenvoedselbank Ede - Wageningen

Dierenvoedselbank Ede - Wageningen

De Dierenvoedselbank zorgt voor dieren waarvan hun baasjes door diverse omstandigheden in financiële problemen zijn geraakt en tijdelijk niet meer de middelen hebben om goed voor hun huisdieren te kunnen zorgen. Vendôme Makelaardij ondersteunt deze organisatie die als doel heeft om voedsel en ondersteunende materialen te verstrekken todat de baasjes hun financiële situatie weer op de rails hebben.