Waardebepaling van uw woning

Bij Vendôme Makelaardij kunt u terecht voor een gratis waardebepaling van uw woning en een deskundig verkoopadvies op maat. Dus bent u benieuwd naar wat uw huis waard is? Of bent u van plan uw woning te verkopen? Dan komt één van onze makelaars graag bij u langs. Tijdens ons gesprek geven wij mondeling een inschatting van de actuele verkoopwaarde van uw woning, beantwoorden we graag al uw vragen en indien gewenst kunnen wij u dan ook meer vertellen over onze werkwijze en prijsstelling voor de eventuele verkoop van uw woning.

Vraag een gratis waardebepaling aan

Waardebepaling woning of taxatie

Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Met een waardebepaling geven wij gratis advies over een actuele woningwaarde. Bij een taxatie krijgt u een taxatierapport dat u kunt gebruiken voor uiteenlopende doeleinden zoals bezwaar tegen de WOZ-beschikking of een aanvraag voor de financiering van een NHG-hypotheek.

Vraag een taxatie aan

Wat is mijn woning waard?

Een waardebepaling voor uw woning aanvragen doet u dus vooral wanneer u benieuwd bent naar hoeveel uw huis waard is. De waarde van uw huis fluctueert continu en wordt bepaald door de ligging van het huis, de staat van het huis, vergelijkbare woningen en de WOZ-waarde van uw woning. Een waardebepaling hoeft niet gelijk te staan aan de uiteindelijke verkoopprijs voor het huis. U kunt er eventueel dus ook boven gaan zitten. Onze makelaars van Vendôme Makelaardij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Onze waardebepaling van uw woning is een advies op maat, geheel vrijblijvend en geeft u een goed en helder beeld van hoeveel uw huis nu eigenlijk waard is. Wij zorgen voor een gratis waardebepaling is de regio van Ede, Wageningen, Barneveld en Veenendaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de regio hebben we inmiddels al aardig wat waardebepaling en taxaties mogen verrichten. In diverse referenties kun je meer lezen over Vendôme Makelaardij!

Waardebepaling in uw regio

Vendôme Makelaars is actief in de regio van Ede, Wageningen, Barneveld en Veenendaal. Daar kennen we de markt als geen ander waardoor wij u van een goed en betrouwbare waardebepaling kunnen voorzien. Hieronder vind u een overzicht van de plaatsen waarin wij werkzaam zijn. Indien uw woonplaats er niet bij staat dan kunt u alsnog gerust contact met ons opnemen via ons contactformulier.

U kunt ons inschakkelen voor een gratis waardebepaling o.a. in de regio: