Ervaar zelf het verschil!

Maak kennis met ons team

Karin Iste
Karin Iste

Makelaar - Taxateur RMT - Verkoopstylist

Tel: 06-150 74 922

karin@vendomemakelaardij.nl

Na lang te hebben gewerkt in de letsel schade ben ik begin 2009 gestart met Vendôme Makelaardij. Ik hou me vooral bezig met taxaties en verkoopstyling, maar ook aankoopbegeleiding vind ik erg leuk om te doen. Buiten het werk ben ik graag in de natuur en mijn hobby's zijn reizen, koken en fotografie.

Patrick Iste
Patrick Iste

Makelaar - Taxateur RMT - Integraal Woning Inspecteur

Tel: 06-462 08 146

patrick@vendomemakelaardij.nl

In 2015 heb ik een carrière switch naar de makelaardij gemaakt en heb ik de benodigde diploma's gehaald. Ik heb nog veel aan de werkervaring die ik in eerdere functies heb opgedaan. Mijn passie en gedrevenheid kan ik in de dynamische omgeving van de makelaardij goed kwijt. Ik haal er veel voldoening uit om alles voor onze klanten tot in de puntjes te regelen en de beste mogelijke resultaten te behalen. Mijn hobby's zijn sporten, reizen en door mijn Franse roots ook lekker eten.

Nala
Nala

Kantoormascotte - Ontvangstcomité

Ik heb geen makelaarsopleiding nodig om te weten dat een warm thuis belangrijk is. Ik vind het erg fijn om mensen die bij ons op kantoor komen en van katten houden te begroeten. Buiten het werk om hou ik ervan om op de bank te chillen of in de tuin rond te struinen en aan bloemen ruiken. Sinds kort heb ik een klein zusje, Ginger, dat nog door mij opgevoed moet worden. Druk genoeg dus.