Ervaar zelf het verschil!

Verkoopstyling

Waarom een verkoopstyliste van Vendôme makelaardij inschakelen? 

Soms is een woning simpelweg niet aantrekkelijk genoeg voor potententiele kopers. Het ontbreekt bijv. aan sfeer, licht, frisheid of de indeling is onlogisch. Dit zijn elementen die u zelf als huiseigenaar niet meer ziet en waardoor een potentiële koper zich vaak moeilijk kan inleven. De consequenties zijn een onnodig lange verkooptijd en een lagere verkoopprijs.

Schakel direct een verkoopstylist van Vendôme makelaardij

Karin Iste heeft een gedegen opleiding gevolgd bij House of KIKI, marktleider op het gebied van verkoopstyling. De stylisten van House of KIKI zijn onder andere bekend van het tv-programma Uitstel van Executie en TV Makelaar. Als makelaar weten wij daarnaast als geen ander waar potentiële kopers op letten.

Wat doet een verkoopstyliste precies? Vergroten van sfeer en beleving voor potentiele kopers.

Een verkoopstyliste is gespecialiseerd in het snel verkoopklaar maken van te koop staande woningen. In 4 tot 8 uur heeft uw huis al een Basis Styling ondergaan en is uw huis praktisch verkoopklaar. De verkoopstyliste richt middels een hands-on aanpak uw woning zo in dat het een zo breed mogelijk publiek aanspreekt. Uw huis zal optimaal ingedeeld zijn en alle elementen die een verkoop in de weg kunnen staan hebben een andere bestemming gekregen. Bij leegstaande woningen kunnen wij voor een complete inrichting zorgen door onze samenwerking met diverse meubelverhuurbedrijven of door het plaatsen van kartonnen meubelen.

Voor een paar honderd euro heeft u al een Basis Restyling. Dat wil zeggen dat uw woning ruimer, lichter, aantrekkelijker en sfeervoller oogt voor een breed publiek. Voor de Finishing Touch (het aanschaffen en aanbrengen van extra accessoires of het wit schilderen van donkere wanden) hanteert de CNVV Verkoopstyliste een uurtarief van gemiddeld € 60,- per uur exclusief BTW. Een verkoopstylist verdient zich altijd terug. Onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat het besteden van € 500,- aan een verkoopstyliste sneller een huis doet verkopen, dan het laten zakken van de vraagprijs met € 5000,-.

Voor meer informatie of voor het inschakelen van een verkoopstyliste kunt u contact opnemen met ons kantoor.