Ervaar zelf het verschil!

Uw makelaar voor Lunteren en omgeving

Bent u op zoek naar een makelaar actief in Lunteren en omgeving? Zoekt u niet verder, want niet voor niets mogen wij ons al jaren - met enige trots - het op Funda best beoordeelde makelaar actief in Lunteren en omgeving noemen.

Bij de oprichting in 2009 van ons kantoor hadden we een duidelijke doelstelling voor ogen. Namelijk niet uit eigen belang de grootste makelaar van Lunteren en omgeving te willen worden maar wel om de beste te zijn want hierdoor profiteert u ook zelf als klant van onze kwaliteiten en bouwen wij als makelaar verder aan onze ijzersterke reputatie. Sindsdien gaan we elke dag en met succes deze uitdaging aan. Ervaar zelf het verschil en kies voor Vendôme Makelaardij!

Daar staan we voor

In alles wat we doen als makelaar, taxateur of Integrale Woning Inspecteur staat de tevredenheid van onze klanten voorop. Het begint met het besef dat een klant met de aankoop of verkoop van een woning in Lunteren en omgeving een spannende tijd tegemoet gaat en misschien ook wel de grootste transactie uit zijn leven aan ons toevertrouwt. Met dit in gedachten kunt u rekenen op onze door opleidingen en jarenlange ervaring verworven deskundigheid, uitgebreide kennis van marketing, snelle en adequate communicatie en uitmuntende servicekwaliteit. Wij gaan in de kwaliteit van onze dienstverlening veel verder dan menig makelaars actief in Lunteren. Zo zijn wij als makelaar maar liefst 6 dagen per week van 09:00 t/m 21:00 uur bereikbaar, nemen u zoveel mogelijk uit handen en staan daarom garant voor een zorgeloze begeleiding van A tot Z. We streven naar een succesvolle afronding van uw opdracht waarbij wij het resultaat uiteraard niet uit het oog verliezen.

Dit is wat we doen

Als makelaars zijn wij actief in Ede, Bennekom, Lunteren, Wekerom, Otterlo, Harskamp, Veenendaal, Ederveen, Barneveld, Wageningen, Rhenen, Renkum, Wolfheze, Heelsum en omgeving op het gebied van:

Innovatief met ons gratis Wooncoach concept

Wij helpen onze klanten tot alles naar tevredenheid is en u letterlijk op de bank kunt neerploffen. Zo kunt u ons ook inschakelen als gratis “wooncoach” om al uw gewenste werkzaamheden in en rond uw huidige of nieuwe woning voor u te regelen. Denk bijvoorbeeld aan een energielabel aanvragen, last- minute reparatieklusjes, ramen lappen of juist een grondige schoonmaakbeurt voor de bezichtigingen. Bij de aankoop van uw nieuwe woning kunnen wij u ook helpen met het regelen van bijvoorbeeld een verhuisbedrijf, aannemer, schildersbedrijf, gevelreinigingsbedrijf maar ook bijvoorbeeld met de aanschaf van een nieuwe keuken en nog veel meer…..

Kiezen voor Vendôme Makelaardij betekent…

Ja, ik wil een makelaar van Vendôme Makelaardij

Wij zijn uw makelaar in de regio: