Ervaar zelf het verschil!

Een taxateur nodig voor de taxatie van een woning in Lunteren?

Wanneer heeft u een taxateur nodig?

Meestal heeft u een taxateur nodig voor het uitvoeren van een taxatie i.v.m. met de aankoop van een nieuwe woning of voor het aanpassen of oversluiten van uw huidige hypotheek. De marktwaarde die wordt vastgesteld kan bepalend zijn voor de hoogte van uw hypotheek.

Wanneer heeft u een taxateur nodig?
Daarom een taxateur in Lunteren van Vendôme Makelaardij!

Daarom een taxateur in Lunteren van Vendôme Makelaardij!

Met ruim 15 jaar evaring en talrijke afgeronde taxaties in Lunteren en omgeving staan onze gecertificeerde taxateurs direct voor u klaar. Wij staan goed aangeschreven voor onze deskundigheid, flexibiliteit en inzet. Voor een goede communicatie komt u rechtstreeks in contact met onze taxteurs, er komt geen tussenpersoon of vervelende customer service van te pas. U kunt telefonisch maar liefst 6 dagen per week van 09:00 t/m 21:00 uur een afspraak maken voor de taxatie van uw woning in Lunteren. Zo nodig komt onze taxateur binnen 24 uur uw woning opnemen als onderdeel van de taxatie. Onze taxateur stelt de marktwaarde van uw woning in Lunteren en ontvangt u snel een goed onderbouwde taxatierapport. Wij zijn aangesloten bij het validatie instituut NWWI en zijn NCVM en NRVT-gecertificeerd waardoor onze taxatierapport door alle hypotheekverstrekkers erkend wordt.

Niet voor niets worden wij al jaren als beste makelaarskantoor van Lunteren en verre omgeving beoordeeld!

Geniet van korting met onze CombiDeals

U kunt ons kantoor voor een enkele dienst als makelaar, aankoopmakelaar, taxateur of Integraal Woning inspecteur (bouwkundige keuringen) inschakelen. Maar handig en slim is om meerdere diensten tegelijk bij ons kantoor af te nemen. Alle nodige diensten onder één dak houden bevordert de communicatie, voorkomt misverstanden, u houdt ook meer grip over uw planning en profiteert bovendien van extra korting!

Meer weten over CombiDeals

Geniet van korting met onze CombiDeals
Vendôme Makelaardij reviews

Google review

Wij willen "Vendôme" heel erg bedanken voor het vlotte verloop van het taxatie-proces van onze woning. We zijn daarnaast blij verrast dat de aangebrachte woning verbeteringen zichtbaar zijn in de rapportage van Mw. Iste. De persoonlijke aanpak van jullie makelaardij is voor ons een toegevoegde waarde.

Google review

Media maart mijn huis laten taxeren als kopende partij. Snel geregeld en duidelijk rapport met daarbij een schappelijk tarief. Aanrader voor Ede en omstreken!

Google review

Omdat er haast achter de taxatie zat had ik gevraagd of het rapport z.s.m. kon worden opgestuurd. Patrick zei dat dit geen probleem was en zelf in het weekend tijd ervoor ging maken. Precies na het weekend dus eigenlijk na 1 werkdag had ik het rapport binnen. Met andere woorden, Topservice.

Google review

Taxatie laten doen door Patrick Iste. Ik had de taxatie snel nodig en hij heeft me daar erg goed mee geholpen. Aanrader.

Google review

Wij hebben Karin Iste ons huis laten taxeren ten tijde van aankoop van onze woning. Zowel het contact als het resultaat was zeer goed en voor een scherpe prijs. Ik zou ieder deze taxateur aanbevelen.

Uw taxateur in de regio voor taxatie van uw woning

Uw taxateur in de regio voor taxatie van uw woning
SNEL EEN TAXATEUR INSCHAKKELEN

SNEL EEN TAXATEUR INSCHAKKELEN

ERVAAR ZELF HET VERSCHIL!