Ervaar zelf het verschil!

Taxateur in Ede, Barneveld, Veenendaal en Wageningen

Wilt u uw woning laten taxeren? Onze taxateurs beschikken over ruim 12 jaar ervaring en staan direct voor u klaar voor het uitvoeren van de taxatie van uw woning. Echt uniek is de maat van service en inzet van onze taxateurs die veel verder gaan dan andere taxateurs. U kunt telefonisch 6 dagen per week van 09:00 t/m 21:00 een afspraak voor uw taxatie maken. U komt rechtstreeks in contact met één van onze taxateurs, er komt dus geen tussenpersoon aan te pas. Dit komt de communicatie met uw taxateur ten goede waardoor u uw situatie beter kunt voorleggen en uitleg kunt krijgen over de taxatie van uw woning. Zo gewenst en mogelijk komt een taxateur binnen 24 uur de woning opnemen ten behoeve van de taxatie van uw woning. Onze taxateur stelt dan de marktwaarde van de woning vast en ontvangt u snel een professioneel, uitgebreid en duidelijk taxatierapport van onze taxateur. Onze taxateurs zijn aangesloten bij het validatie instituut NWWI en zijn SCVM en NRVT-gecertificeerd waardoor ons taxatierapport door alle hypotheekverstrekkers, banken of bij de belastingdienst erkend wordt.  

Maak direct een afspraak met een taxateur

Wanneer heeft u een taxateur nodig?

Meestal heeft u een taxateur nodig voor het uitvoeren van een taxatie i.v.m. met de aankoop van een nieuwe woning. De marktwaarde die wordt vastgesteld kan bepalend zijn voor de hoogte van uw hypotheek. Daarnaast kan een taxatierapport ook nodig zijn voor het aanpassen of oversluiten van uw huidige hypotheek.

Er zijn twee soorten taxaties:

1- Niet gevalideerd taxatierapport

Voor een waardebepaling van uw woning of bij een bezwaar tegen de WOZ-beschikking is een niet-gevalideerd taxatierapport voldoende. U krijgt van de taxateurs van Vendôme Makelaardij altijd een professioneel, overzichtelijk en goed onderbouwd taxatierapport.  

2- NWWI gevalideerd taxatierapport

Een NWWI gevalideerd taxatierapport heeft u nodig wanneer u bijvoorbeeld een hypotheek wilt aanvragen of uw huidige hypotheek wilt aanpassen of oversluiten. Onze taxateurs zijn aangesloten bij het validatie instituut NWWI en zijn SCVM en NRVT-gecertificeerd. Dit betekent dat onze taxateurs kwalitatieve en objectieve gevalideerde taxatierapporten leveren die voldoen aan de richtlijnen van deze instituten en daardoor ook door de Nationale Hypotheekgarantie (NHG) worden geaccepteerd en erkend door alle geldverstrekkers. U krijgt van de taxateurs van Vendôme Makelaardij altijd een professioneel, overzichtelijk en goed onderbouwd taxatierapport.

Gratis waardebepaling:

Bent u alleen nieuwsgierig naar hoeveel uw huis waard is? Maar heeft u geen taxatierapport nodig, dan kan een makelaar – taxateur ook langskomen voor een gratis waardebepaling van uw woning. Een gratis waardebepaling is een mondelinge inschatting van de actuele verkoopwaarde van uw woning. Indien gewenst kunnen wij u dan ook meer vertellen over onze werkwijze en prijsstelling voor de eventuele verkoop van uw woning. Wij staan garant om uw woning zorgeloos en succesvol te verkopen.

Uw taxateurs in Ede

Benieuwd waar onze expertise ligt? Hieronder vind u een overzicht van woonplaatsen waar de taxateurs van Vendôme Makelaardij geregeld taxeren. Onze taxateurs kennen de markt in deze regio’s als geen ander en dat betekent dat ze precies weten wat de marktwaarde van uw woning momenteel is. Is uw woonplaats hieronder er niet bij, maar valt deze wel in ons werkgebied? Neem dan gerust contact met ons op. 

Maak direct een afspraak met een taxateur

Wij zijn uw taxateur voor alle taxaties in de regio: