Taxateur Wekerom

Wilt u uw woning in Wekerom laten taxeren? Een taxateur van Vendôme Makelaardij helpt u graag bij de taxatie van uw woning. Omdat wij veel ervaring hebben met het taxeren van woningen in Wekerom en omgeving, heeft u van onze taxateur binnen een week het taxatierapport in tweevoud in huis. Met dit taxatierapport kunt u terecht bij hypotheekverstrekkers, banken en de belastingdienst.

Er zijn verschillende soorten taxaties. Taxaties voor onroerend goed zijn in veel gevallen noodzakelijk of wenselijk. Bij verkoop of aankoop van een woning is de marktwaarde een bepalende factor voor de uiteindelijke taxatie. Daarnaast zijn taxaties nodig voor:

Soms eisen andere marktpartijen een taxatierapport, zoals bij een financiering. Ook in andere gevallen kan een taxatierapport wenselijk zijn, bijvoorbeeld als de belastingaanslag is gebaseerd op een te hoge waardevaststelling.

Uw woning in Wekerom taxeren

Wanneer wij een woning in Wekerom taxeren houden wij rekening met verschillende aspecten. Zo wordt door onze taxateur onder andere het kadaster van Wekerom geraadpleegd, en wordt alle benodigde informatie over Wekerom bij de gemeente aangevraagd.

Ook voor gevalideerde taxatierapporten (bijvoorbeeld voor NHG) staat een taxateur van Vendôme Makelaardij voor u klaar. Wij zijn SCVM gecertificeerd zodat de uitgebrachte taxatierapporten door de Nationale Hypotheekgarantie (de NHG) worden geaccepteerd en worden erkend door alle banken en verzekeraars, door de Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond.

Contact Taxateur omgeving Wekerom

Wilt u meer informatie over taxaties in Wekerom door een taxateur van Vendôme Makelaardij? Neem dan gerust contact met ons op:

Vendôme Makelaardij - Taxateur
Doornlaan 6b
6717 BR Ede 
Telefoon: 06-15074922
E-mail: info@vendomemakelaardij.nl

Wij zijn uw taxateur voor alle taxaties in de regio: