Ervaar zelf het verschil!

Taxatie Lunteren

Wanneer is een taxatie van een woning in Lunteren nodig?
Een taxatie is meestal nodig voor de aan- of verkoop van een woning. Ook bij een verbouwing, het oversluiten of verhogen van een hypotheek kan een taxatierapport nodig zijn. Naast een taxatie voor een hypothecaire lening is een taxatie tevens ook nodig voor o.a. het indienen van een bezwaar tegen de WOZ-waarde, inkomsten- en vermogensbelasting en onroerende zaak belasting.  

Waarom uw taxatie opdracht bij Vendôme Makelaardij
Met ruim 14 jaar ervaring als taxateurs in de gemeenten Ede, Barneveld, Veenendaal en Wageningen staan de taxateurs van Vendôme Makelaardij voor u klaar. Uniek is onze service en inzet dat veel verder gaat dan menig taxateur. U komt rechtstreeks in contact met één van onze taxateurs, er komt dus geen tussenpersoon aan te pas. Dit bevordert de communicatie waardoor u uw situatie beter kunt voorleggen en uitleg over het taxatie proces kunt krijgen. U kunt telefonisch 6 dagen per week van 09:00 t/m 21:00 een afspraak voor een taxatie maken. Zo nodig en mogelijk komt een taxateur binnen 24 uur de woning opnemen ten behoeve van de taxatie. Onze taxateur stelt dan de marktwaarde van de woning vast en ontvangt u snel een uitgebreid taxatierapport van onze taxateur. Wij zijn aangesloten bij het validatie instituut NWWI en zijn SCVM en NRVT-gecertificeerd waardoor ons taxatierapport door alle hypotheekverstrekkers, banken of bij de belastingdienst erkend wordt. 

 Maak een afspraak voor een taxatie

Een professionele, onafhankelijke en betrouwbare taxatie.
Wij zijn SCVM gecertificeerd, aangesloten bij VBO en uiteraard als Register Makelaar Taxateur geregistreerd bij het NRVT. Hierdoor ben u verzekerd van een professioneel, onafhankelijk en betrouwbaar taxatierapport van uw woning in Lunteren. Wij zijn tevens aangesloten bij de validatie instituut NWWI.

Contact taxateur omgeving Lunteren
Benieuwd waar onze expertise ligt? Hieronder vind u een overzicht van woonplaatsen waar de taxateurs van Vendôme Makelaardij geregeld taxaties doen. Wij kennen de markt in deze regio’s als geen ander en dat betekent dat we precies weten wat de marktwaarde van uw woning momenteel is. Ziet u uw woonplaats er niet bij staan, maar valt deze wel in ons werkgebied? Neem dan gerust contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 

Wij zijn uw taxateur voor alle taxaties in de regio: