Taxatie Bennekom

Wanneer is een taxatie van een woning in Bennekom nodig?
Een taxatierapport is meestal nodig voor de aan- of verkoop van een woning. Ook bij een verbouwing, het oversluiten of verhogen van een hypotheek kan een taxatierapport nodig zijn. Naast een taxatie voor een hypothecaire lening is een taxatie tevens ook nodig voor o.a. het indienen van een bezwaar tegen de WOZ-waarde, inkomsten- en vermogensbelasting en onroerende zaak belasting.  

Waarom uw taxatie opdracht bij Vendôme Makelaardij
Wanneer u een taxatie van een woning in Bennekom wilt laten uitvoeren, dan kunt u het best terecht bij een gecertificeerde taxateur van Vendôme Makelaardij. Geen tussenpersoon of bureau, u heeft rechtstreeks contact met onze taxateur in Bennekom. Onze taxateur heeft veel ervaring en verzorgt dagelijks in opdracht van particulieren, banken en hypotheek adviseurs taxaties van woningen in Bennekom en omgeving. Binnen een week krijgt u van onze taxateur een taxatierapport in huis. Ook voor gevalideerde taxaties t.b.v. van een Nationale Hypotheekgarantie (NHG) voor een woning in Bennekom staat een taxateur van Vendôme Makelaardij voor u klaar. Met ons taxatierapport kunt u terecht bij alle hypotheekverstrekkers, banken en de belastingdienst.  

Een professionele, onafhankelijke en betrouwbare taxatie.
Wij zijn SCVM gecertificeerd, aangesloten bij VBO en uiteraard als Register Makelaar Taxateur geregistreerd bij het NRVT. Hierdoor ben u verzekerd van een professioneel, onafhankelijk en betrouwbaar taxatierapport van uw woning in Bennekom. Wij zijn tevens aangesloten bij de validatie instituut NWWI.

Contact taxateur omgeving Bennekom
Wilt u een taxatie door een taxateur in Bennekom van Vendôme Makelaardij laten uitvoeren? Neem dan gerust contact met ons op:  

Vendôme Makelaardij Taxateur
Doornlaan 6b
6717 BR Ede
Telefoon: 06-15074922
E-mail: info@vendomemakelaardij.nl