Ervaar zelf het verschil!

De Gaullesingel 159, EdeVerkocht

Meer foto's

Omschrijving

Ruim 3-kamer appartement op goede locatie met fraai uitzicht en een mooie lichtinval.
De woning ligt op de vierde verdieping van het appartementencomplex, heeft een prachtig uitzicht en beschikt over een balkon op het zuiden en een eigen berging op de begane grond. Er is voldoende parkeergelegenheid direct bij het complex. Het appartement is goed onderhouden en heeft een gezonde en actieve VVE.
De woning is gelegen op een mooie plek in De Rietkampen nabij winkelcentrum “De Stadspoort”, de Pathé bioscoop, ziekenhuis “De Gelderse Vallei”, een bushalte en uitvalswegen naar A12 en A30. Door de voorzieningen in het complex en in de directe omgeving is dit appartement ideaal voor zowel starters als ouderen. Aanvaarding in overleg.

Indeling
Appartementengebouw:
Afgesloten entree voorzien van een intercominstallatie, bellenbord, brievenbussen en automatische deuren naar een hal met toegang tot de liftinstallatie en de privé-bergingen. Het trappenhuis heeft een separate toegang aan de buitenzijde. Zowel het complex als het appartement zijn toegankelijk voor minder-validen.

Entree appartement, hal, kast met daarin de opstelplaats van de CV-ketel (Bosch, 2009). Toilet met fonteintje en toegang tot de grootste slaapkamer.
De royale woonkamer van ca 33 m2 heeft een uitstekende lichtinval en is voorzien van een nette laminaatvloer. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het ruime balkon dat op het zuiden gelegen is. Zowel vanuit de woonkamer als vanaf het balkon is er een fraai en vrij uitzicht. De half open keuken is voorzien van een gasfornuis, oven, afzuigkap, en verder van losse apparatuur. Vanuit de woonkamer is de tweede slaapkamer bereikbaar, die ook dienst kan doen als werkkamer en voorzien is van vloerbedekking.
De woning is volledig geïsoleerd en heeft dubbele beglazing.
Er is een eigen, afgesloten berging op de begane grond. Parkeergelegenheid is er achter en naast het complex.

Balkon
Balkon van 6 m2 op het zuiden.

Bijzonderheden
- Afgesloten appartementencomplex met video-intercom installatie, automatische deuren en lift;
- Nabij winkelcentrum, ziekenhuis, bioscoop, bushalte en diverse uitvalswegen;
- 3-kamer-appartement op de vierde verdieping met privé berging en balkon;
- Royale woonkamer met veel lichtinval en een prachtig uitzicht op een groenstrook met water;
- Parkeergelegenheid in vakken achter en naast het appartementencomplex;
- Financieel gezonde en actieve Vereniging van Eigenaren;
- VVE servicekosten: € 164,30 per maand.

Enthousiast geworden? Kom dit appartement met eigen ogen zien en laat u verrassen door het licht en de ruimte die dit appartement biedt!

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de VBO Consumenten voorwaarden.

Appartement
Berging
Zoom in Zoom uit
Zoom in Zoom uit