Ervaar zelf het verschil!

Pienemanstraat 64, EdeVerkocht

Meer foto's

Omschrijving € 379.000 k.k.

Ruime hoekwoning gelegen in een rustige straat in de wijk “Maandereng” met vier slaapkamers, 2 bergingen, een energielabel B en v.v. 10 zonnepanelen. De woning is ideaal gelegen, op korte afstand van de Winkelcentrum “De Stadspoort”, scholen, kinderopvang, kinderboerderij, speeltuin, Hoekelumse bos, ziekenhuis, sportschool, NS Intercity station Ede-Wageningen en uitvalswegen naar de A12 en A30.

Indeling
Licht voorportaal met garderobe-nis en meterkast.
Ruime doorzon woonkamer met kurkvloer en een handige trapkast/voorraadkast. Moderne open keuken gelegen aan de achterzijde en voorzien van “metro” wandtegels, plavuizen, een 4 zone-keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, oven, vaatwasser en veel opbergruimte. Vanuit de woonkamer is een achterportaal bereikbaar met de trapopgang en een deur naar de achtertuin. Toiletruimte in een neutrale kleurstelling met fonteintje.Eerste verdieping
Overloop die toegang biedt tot alle ruimten.
Er zijn twee slaapkamers aan de voorkant gelegen en een derde slaapkamer is gelegen aan de achterzijde. Alle slaapkamers zijn ruim en voorzien van nette laminaatvloeren.
Moderne en lichte badkamer (2021) met dakraam voor natuurlijk daglicht en voorzien van een wastafelmeubel, douche/bad combinatie, tweede toilet, radiator en ventilatie.

Tweede verdieping
Via een vaste houten trap komt u op de tweede verdieping.
Overloop met dakraam, CV-ketel (Atag HR – 2021 – eigendom) en aansluitingen voor de was-apparatuur. De mechanische ventilatie (2021) is van Stork Comfofan en is v.v. afstandsbediening.
Vierde slaapkamer met 2 dakramen en opbergruimte achter de knieschotten.

Overige verdiepingen
Vliering:
Ruime vliering bereikbaar via vlizotrap.

Tuin
Gezellige voortuin met ruimte voor een zitje.
Achtertuin op het noordwesten met diverse terrassen, een stenen berging en een extra houten berging met openslaande deuren en een brede schuifdeur die toegang biedt vanaf de achterkant (geschikt als doorgang voor motor). Beide bergingen zijn voorzien van een wandopbergsysteem.

Bijzonderheden
- Hoekwoning op rustige locatie;
- Ruime woonkamer met open keuken;
- 4 slaapkamers;
- Energielabel B en 10 zonnepanelen;
- Een stenen berging en een extra houten berging;
- Onderhoudsarme achtertuin met zowel een voor- als zij-ingang;
- Ideale ligging nabij o.a. winkelcentrum, scholen, kinderopvang, NS station Ede-Wageningen en A12.

Als de woning zonder voorbehoud van financiering gekocht wordt dan hanteren wij een termijn van 14 dagen na het opstellen van de koopovereenkomst voor het storten van de bankgarantie/waarborgsom.

Geïnteresseerd in deze leuke woning? Maak dan direct een afspraak voor een bezichtiging!

Virtuele rondleiding in 3D? Virtueel de zonsituatie bekijken? Extra buurtinformatie? Bekijk het allemaal op onze website!

MOET UW EIGEN WONING NOG VERKOCHT WORDEN?
Wij komen graag op bezoek voor een gratis waardebepaling van uw huidige woning. U krijgt tevens van ons een deskundig verkoopadvies, antwoorden op uw vragen en een vrijblijvende offerte. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Neem direct contact met ons op voor een afspraak!

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de VBO voorwaarden.

Begane grond
1e verdieping
2e verdieping
Bergingen
Vliering