Ervaar zelf het verschil!

Trumandreef 79, EdeVerkocht

Meer foto's

Omschrijving € 335.000 k.k.

Nieuw in de verkoop deze in 2022 grotendeels gerenoveerde tussenwoning met o.a. een nieuwe keuken, toilet en badkamer. De woning heeft 3 slaapkamers en een achtertuin op het westen met een vrijstaande stenen berging. De woning is gelegen in een mooi en rustig deel van de kindvriendelijke wijk “De Rietkampen”. Het “Olifantenpleintje” met een plantsoen en speeltuin is letterlijk om de hoek. Verder zijn er veel voorzieningen aanwezig in de directe omgeving, zoals basisscholen, kinderopvang, winkelcentrum “De Stadspoort”, een Pathé bioscoop, het ziekenhuis, Intercity station Ede-Wageningen en uitvalswegen naar o.a. A12 en A30.

Bij aankomst kunt u al zien dat de kunststof voordeur met triple glas, de kunststof kozijnen, de Keralit gevelbekleding en zelfs de brievenbus in 2022 vernieuwd zijn. De voortuin kunt u nog naar eigen inzicht verder inrichten.


Indeling
Entree, hal, meterkast (uitgebreid in 2022), toilet met fonteintje (2022) en trapopgang met nieuwe trapleuningen.
Lichte woonkamer met handige trapkast en grote kunststof schuifpui naar de achtertuin. De nieuwe open keuken (2022) is voorzien van een royaal werkblad, spoelbak, 4 zone-inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, vaatwasser en voldoende opbergruimte.


Eerste verdieping
Overloop die toegang biedt tot 3 slaapkamers en de badkamer. 1 slaapkamer ligt aan de voorzijde en 2 slaapkamers aan de achterzijde van de woning. Complete badkamer (2022) in een neutrale kleurstelling en voorzien van een wastafel, inloopdouche, bad, toilet, radiator en een dakraam voor natuurlijk daglicht en ventilatie.

Tweede verdieping
Via een vaste trap bereikt u de open zolder met aansluitingen voor de was-apparatuur, de opstelplaats van de CV-ketel (Remeha Avanta HR – 2015, eigendom) en 2 Velux dakramen. Met een paar aanpassingen kunt u hier nog een extra slaapkamer en eventueel een vliering realiseren.

De woning is dit jaar al flink gerenoveerd met een nieuwe voordeur, gevelbekleding, keuken, badkamer, toilet met fonteintje, stucwerk en schilderwerk, radiator, een aantal kunststofkozijnen … etc…. Op een paar werkzaamheden na is de woning volledig klaar.

Tuin
Voor- en achtertuin. De achtertuin is v.v. diverse planten, struiken en een boom en biedt hierdoor voldoende privacy. De achtertuin heeft een achterom en is op het westen gelegen zodat u hier heerlijk kunt genieten van de middag- en avondzon.

Berging:
Achterin de tuin bevindt zich nog een vrijstaande stenen berging.

Parkeren:
Er zijn voldoende openbare parkeerplaatsen in de straat en directe omgeving aanwezig.

Bijzonderheden
Bijzonderheden:
- Grotendeels gerenoveerde woning;
- Nieuwe keuken, badkamer en toilet met fonteintje;
- Drie slaapkamers en een open zolder met mogelijkheden;
- Achtertuin op het westen met vrijstaande stenen berging;
- Op korte afstand van o.a. winkelcentrum, speeltuin, NS station en autosnelwegen.

Aanvaarding: in overleg, maar kan op korte termijn plaatsvinden.

Koopovereenkomst:
Bij de verkoop zal de standaard VBO koopovereenkomst worden gehanteerd.
Bij woningen ouder dan 20 jaar worden de volgende clausules opgenomen in de koopovereenkomst:
- ouderdomsclausule
- asbestclausule (bij woningen van voor 1993). Indien er geen bouwkundige keuring plaats vindt dan zal hier ook een clausule over worden opgenomen. Wordt de woning gekocht zonder voorbehoud van financiering? Dan hanteren wij een termijn van 2 weken na het opstellen van de koopovereenkomst voor het storten van de bankgarantie/waarborgsom.

Interesse in deze recent gemoderniseerde woning? Bel ons dan voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging.
Virtuele rondleiding in 3D? Virtueel de zonsituatie bekijken? Extra buurtinformatie? Bekijk het allemaal op onze website!
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de VBO Consumenten voorwaarden.

Begane grond
1e verdieping
2e verdieping
Berging