Weerkruislaan 56, Bennekom

Omschrijving € 419.000 k.k.

Dit sfeervolle woonhuis in Bennekom beschikt over een kelder, lichte ruime woonkamer met open haard en fraaie parketvloer, open keuken met diverse inbouwapparatuur, bijkeuken, badkamer op de begane grond, 4 slaapkamers, luxe badkamer op de 1e verdieping met douche, ligbad, toilet, en een vast wastafelmeubel, ruime berging en zonnige tuin, gelegen op het zuiden. 

Aan een rustige weg gelegen, op loopafstand van de bossen en nabij het dorpscentrum met alle voorzieningen. 

Kelder: 
Provisiekelder met een stahoogte van circa 1,85m. 

Begane grond: 
Via de entree betreedt u de hal van deze fraai gemoderniseerde woning met trapopgang, deur naar kelder en woonkamer. De riante en sfeervolle woonkamer is voorzien van parketvloer, open haard en eethoek. De half open keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur. Bijkeuken met wasapparatuur, toilet met fonteintje en een badkamer die beschikt over een douche en vaste wastafel. Vanuit de bijkeuken toegang tot de werkkamer, d.m.v. een vaste trap in de werkkamer is de verdieping te bereiken. Op deze verdieping is een 4e slaapkamer gerealiseerd en is voorzien van vaste kasten. 

1e verdieping: 
De verdieping kenmerkt zich door zijn hoge afwerkingsstaat. Vanuit de overloop zijn er drie slaapkamers en een badkamer te betreden, waarvan twee slaapkamer en badkamer zijn voorzien van dakkapel. De gemoderniseerde luxe badkamer, die voorzien van eigen boiler, beschikt over een douche, ligbad, zwevend toilet en vaste wastafelcombinatie. 

2e verdieping: 
Zolderberging welke middels een vlizotrap vanuit één van de slaapkamers te bereiken is. Tevens is de boiler op deze verdieping gesitueerd.