Ervaar zelf het verschil!

Hessenweg 31, EdeVerkocht

Meer foto's

Omschrijving € 539.000 k.k.

Op één van de mooiste locaties in Ede en direct aan de bosrand gelegen ligt deze sfeervolle woning die rechtstreeks uit een sprookjesboek lijkt te komen met de naam “Woudvrede”. De woning heeft sfeervolle blauwe luiken en een prachtige lichte serre. Er is een royale stenen garage met daaraan vast een atelier/hobbyruimte. De woning heeft een prachtige (bos)tuin met bomen, bloemrijke perken, een moestuin en drie vijvers. De woning grenst direct aan het bos maar is zeker niet afgelegen. Het centrum van Ede met alle faciliteiten en het Intercity station Ede-Wageningen bevinden zich maar op een enkele minuten met auto of fiets. Daarnaast zijn er goede uitvalswegen naar de N224, A30 en A12.

Indeling
Entree, hal met meterkast, toiletruimte met toilet en radiator. Open keuken voorzien van 5 pits gas kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en vaste kast waarin via een luik toegang is tot de kelder. Eethoek met sierschouw en een fantastisch uitzicht over de achtertuin waar regelmatig bijzondere vogels en eekhoorns te zien zijn. De woning is uitgebouwd met een serre die gebruikt wordt als zitkamer. Achter de eethoek is nog een kamer die momenteel als werkkamer gebruikt wordt maar eventueel ook als slaapkamer kan dienen. De begane grond is voorzien van Terrazzo tegels.

Eerste verdieping
Via een steile trap bereikt u een open ruimte met een slaapkamer voorzien van een wastafel en een douchehoek. Kast met HR CV ketel (Intergas, 2007).

Tuin
De royale tuin grenst aan het bos en strekt zich uit rondom de woning. Er zijn een aantal looppaden die langs de verschillende zithoeken slingeren met diverse bomen, bloemen/planten (varens, hemelsleutels, kerstrozen, siergrassen, blauwe regen, etc. ..). Door de aanwezige vijvers speelt water ook een grote rol in deze tuin. Daarnaast is er nog een gedeelte van de tuin dat als moestuin gebruikt wordt.

Bijgebouwen:
Vrijstaande stenen garage met eigen oprit die via de achtertuin te bereiken is.
Aan de garage is nog een ruim atelier gebouwd waar vroeger workshops werden gegeven. Het atelier beschikt over een wasbak met eigen geiser en een toiletruimte. Achter het atelier is er nog een extra bergruimte. Het bijgebouw is in totaal 52 m2.

Parkeren:
De oprit bereikbaar vanaf de Hessenweg biedt plaats aan meerdere auto’s. Daarnaast is er nog de garage met een eigen oprit en toegangshek, bereikbaar via een weg achter de woning.

Deze woning dient gemoderniseerd en energiezuinig gemaakt te worden. Aangezien de woning niet al te groot is, zou slopen en plaatsmaken voor nieuwbouw eveneens een optie zijn.

Bijzonderheden
- Sfeervolle jaren 30 woning;
- Vrijstaande stenen garage;
- Ruim atelier met wastafel en toiletruimte.
- Royale tuin rondom, achtertuin op het zuiden;
- Gelegen aan de rand van het bos.
- Op fietsafstand van Ede centrum.
- Goede aansluitingen naar de N224, A12 en A30.

Aanvaarding: in overleg, vanaf maart 2023

Koopovereenkomst:
Bij de verkoop zal de standaard VBO koopovereenkomst worden gehanteerd.
Bij woningen ouder dan 20 jaar worden de volgende clausules opgenomen in de koopovereenkomst:
- ouderdomsclausule
- asbestclausule (bij woningen van voor 1993)
Indien er geen bouwkundige keuring plaats vindt dan zal hier ook een clausule over worden opgenomen.
Wordt de woning gekocht zonder voorbehoud van financiering? Dan hanteren wij een termijn van 2 weken na het opstellen van de koopovereenkomst voor het storten van de bankgarantie/waarborgsom.

MOET UW EIGEN WONING NOG VERKOCHT WORDEN?
Wij komen graag op bezoek voor een gratis waardebepaling van uw huidige woning. U krijgt tevens van ons een deskundig verkoopadvies, antwoorden op uw vragen en een vrijblijvende offerte. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Neem direct contact met ons op voor een afspraak!

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de VBO Consumenten voorwaarden.

Begane grond
1e verdieping
Kelder
Garage en atelier