Ervaar zelf het verschil!

Juliana Van Stolberglaan 59, EdeVerkocht

Meer foto's

Omschrijving € 169.000 k.k.

Gelegen op geliefde locatie in het “Beatrixpark”, keurig 3-KAMER-HOEKAPPARTEMENT op de eerste verdieping van het complex. Het appartement beschikt over een BERGING in onderbouw en een ZONNIG BALKON op het zuiden met fraai uitzicht en omzoomd door struiken en bomen. Het appartement is gelegen op korte afstand van bossen en heide waar u lekker kunt sporten of wandelen maar ook dichtbij diverse winkels en supermarkten, sportaccommodaties, scholen het Intercitystation Ede-Wageningen en diverse uitvalswegen naar de A12 en A30.

Indeling
Indeling complex
Entree van het complex met trappenhuis en brievenbussen.
Onder het appartementencomplex bevinden zich de privé bergingen.

Indeling appartement
Entree, meterkast, hal welke toegang biedt tot alle vertrekken. Meterkast.
De dichte keuken met lichte kleurstelling ligt aan de galerijkant en is voorzien van een gaskookplaat, losse koelkast en diverse opbergkasten. Nis met daarin de CV-ketel (Remeha, 2020) en de aansluiting voor de wasmachine. Ruime slaapkamer met kastenwand aan de galerijkant.
De woonkamer is voorzien van een nette laminaatvloer, een schouw en een deur naar het op het zuiden gelegen balkon. De badkamer heeft een lichte kleurstelling en is voorzien van een douche en wastafel. Aparte toiletruimte. De tweede slaapkamer is voorzien van vloerbedekking, een 2e wasmachine aansluiting en heeft ook een deur naar het balkon waar u heerlijk kunt genieten van de zon.

De privé berging is gelegen in de onderbouw en parkeren kan in vakken op straat.

Servicekosten € 157,67 per maand.

Bijzonderheden:
- Een heerlijke groen gelegen plek in het Beatrixpark;
- Twee slaapkamers;
- Balkon op het zuiden;
- Privé berging in de onderbouw;
- Energielabel D, gedeeltelijk voorzien van dubbel glas;
- Recent vernieuwde CV-ketel (2020);
- Voldoende openbare parkeergelegenheid in vakken op straat;
- Gelegen op korte afstand van bos en heiden, diverse winkels, sportaccommodaties, scholen het Intercitystation Ede-Wageningen en diverse uitvalswegen naar A12 en A30.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Dat kunnen we ons voorstellen. Maak dan snel een afspraak om dit appartement te bezichtigen!

Virtuele 360° rondleiding of zelfs in “virtual reality” met een 3D bril de woning bekijken? De zonsituatie van de woning per dag/uur virtueel zien? Extra buurtinformatie? Bekijk het allemaal op onze eigen website!

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de VBO Consumenten voorwaarden.

Appartement
Berging
Zoom in Zoom uit
Zoom in Zoom uit