Ervaar zelf het verschil!

Maandereind 10g, EdeVerkocht

Meer foto's

Omschrijving € 239.000 k.k.

Goed gelegen 3-kamer appartement met 2 slaapkamers en een eigen balkon gelegen op een toplocatie in het centrum van Ede met een grote verscheidenheid aan winkels en supermarkten, maar ook horeca en sportfaciliteiten. Op korte afstand gelegen van de NS stations Ede-Centrum en Ede-Wageningen. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van het complex en beschikt over een gezamenlijke berging in de onderbouw en een zonnig balkon op het zuiden. Naast de locatie in het centrum van Ede bent u ook op nog geen 10 minuten fietsen van de bossen en heide waar u lekker kunt sporten of wandelen.

Indeling
Indeling appartementencomplex
Verzorgd complex met centraal afgesloten entrée met brievenbussen en beltableau met video intercom installatie en trappenhuis. Via de trap en een galerij bereikt u het appartement.

Indeling appartement
Entree, lichte hal met intercom en meterkast. Sfeervolle woonkamer met zowel een zonnig balkon op het zuiden met vrij uitzicht als een Frans balkon met openslaande deuren. Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich de half open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een 4 pits gaskookplaat, RVS afzuigkap, koelkast, combi-magnetron, vaatwasser en voldoende opbergkasten. De hal, woonkamer, werkkamer en keuken beschikken allemaal over dezelfde fraaie massief houten vloer. De grootste slaapkamer met vaste kasten is vanuit de woonkamer te bereiken en biedt direct toegang tot de badkamer en het zonnige balkon. De lichte badkamer is voorzien van een wastafel, bad/douche-combinatie, toilet, radiator en ventilatie. De tweede ruime en lichte slaapkamer, tevens te gebruiken als werkkamer, is aan de galerijkant gelegen. Inpandige verwarmde berging met CV ketel (Nefit Economy HR uit 2003 – in eigendom), balansventilatie-unit, aansluiting was- en droogapparatuur en voldoende opbergruimte. De inpandige berging is zowel van binnenuit als vanaf de galerij te bereiken.

Berging:
Op de begane grond bevindt zich nog een gezamenlijke fietsenberging.

Parkeren:
U kunt in de buurt parkeren op speciaal aangelegde parkeerplaatsen voor bewoners van het centrum. Hiervoor is een een parkeervergunning (sector 1) aan te vragen voor circa € 107,--per jaar.

De kosten voor de Vereniging van Eigenaars zijn aantrekkelijk laag en bedragen slechts € 89,03 per maand.

Balkon
Balkon op het zuiden en een Frans balkon.

Bijzonderheden
- Mooi 3-kamer appartement;
- 2 ruime slaapkamers;
- Zonnig balkon op het zuiden;
- Volledig geïsoleerd en energielabel A;
- Gezamenlijke fietsenberging;
- Centraal gelegen bij winkels, horeca, sportfaciliteiten, OV, A30/A12 en bos en heide.
ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Dit prachtige appartement is zeker een kijkje waard.
Maak dan snel een afspraak om een bezichtiging in te plannen!

Extra informatie inzake de koopovereenkomst:
Bij de verkoop zal de standaard VBO koopovereenkomst worden gehanteerd.
Bij woningen ouder dan 20 jaar worden de volgende clausules opgenomen in de koopovereenkomst:
- ouderdomsclausule
- asbestclausule (bij woningen van voor 1993)
Indien er geen bouwkundige keuring plaats vindt dan zal hier ook een clausule over worden opgenomen.
Wordt de woning gekocht zonder voorbehoud van financiering? Dan hanteren wij een termijn van 2 weken na het opstellen van de koopovereenkomst voor het storten van de bankgarantie/waarborgsom.

MOET UW EIGEN WONING NOG VERKOCHT WORDEN?
Wij komen graag op bezoek voor een gratis waardebepaling van uw huidige woning. U krijgt tevens van ons een deskundig verkoopadvies, antwoorden op uw vragen en een vrijblijvende offerte. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Neem direct contact met ons op voor een afspraak!

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de VBO Consumenten voorwaarden.