Ervaar zelf het verschil!

Van Heutszlaan 12, EdeVerkocht

Meer foto's

Omschrijving € 282.500 k.k.

Nieuw in de verkoop: MAISONNETTE WONING met 3 slaapkamers en een berging in de onderbouw. Deze woning is strak afgewerkt en uitgerust met een laminaatvloer op de begane grond en een moderne zwarte keuken. Gelegen in een bosrijke en kindvriendelijke woonomgeving. Rondom de woning is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Deze woning is gesitueerd in de directe nabijheid van de bossen, drie basisscholen, het centrum van Ede en slechts 1.5km van station Ede-Wageningen. Ook bakkerij Jorisbrood en een vegan koffietentje zijn eveneens op loopafstand gelegen op het nabij gelegen kazerneterrein.

Indeling
Hal/entree met kast voorzien van een Atag CV ketel (2011) en een wasmachine-aansluiting, meterkast (6 groepen, 2 aardlekschakelaars), toiletruimte, provisiekast met een extra wasmachineaansluiting en de trapopgang naar de eerste verdieping.
De lichte woonkamer is uitgerust met een fraaie laminaatvloer. Vanuit de woonkamer is het zonnige balkon op het zuidwesten bereikbaar. De moderne open keuken is uitgerust met een vaatwasser, koelkast, afzuigkap en tevens voorzien van een 5-pits gasfornuis met een grote oven.


Eerste verdieping
Royale overloop met toegang tot drie slaapkamers, een vaste kast en een moderne badkamer. De ouderslaapkamer is voorzien van een vaste vloerbedekking en is aan de voorzijde van de woning is gesitueerd. De ouderslaapkamer en de tweede slaapkamer zijn beide voorzien van een inbouwkast. De derde slaapkamer is ook voorzien van een vaste vloerbedekking. Deze kamer kan eveneens als studieruimte of werkkamer fungeren. De luxe badkamer is voorzien van een wastafel, ruime inloopdouche en een 2e toilet.

Aanvaarding: in overleg.


Balkon
Balkon op het zuidwesten.

Tuin
Grote gezamenlijke tuin rondom het complex aanwezig.

Bijzonderheden
- Prima locatie op korte afstand van station Ede-Wageningen, de A12/A30, de bossen, Ginkelse heide en het centrum van Ede;
- Volledig v.v. dubbel glas, gevelisolatie volgt op korte termijn;
- Voldoende parkeergelegenheid rond het complex aanwezig;
- De servicekosten bedragen € 139,38 per maand;
- In prachtige bosrijke omgeving van Ede-Oost gelegen. Grote gezamenlijke tuin rondom het complex aanwezig.

Koopt u de woning zonder voorbehoud financiering? Dan houden wij 2 weken na het ondertekenen van de koopovereenkomst aan voor het storten van de waarborgsom/bankgarantie.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de VBO Consumenten voorwaarden.

Begane grond
1e verdieping
Berging
Zoom in Zoom uit
Zoom in Zoom uit
Zoom in Zoom uit