Ervaar zelf het verschil!

Gratis waardebepaling van uw woning!

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Wij bieden u een gratis waardebepaling met advies op maat en een vrijblijvend offerte aan. 

Maak een afspraak met Vendôme Makelaardij! Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een gratis waardebepaling van uw woning. Tijdens ons gesprek is er uiteraard ook ruimte om in alle rust uw eventuele vragen te stellen. Desgewenst informeren wij u graag over onze werkwijze en prijsstelling voor de eventuele verkoop van uw woning.

Kiezen voor Vendôme Makelaardij betekent…

- Ruim 12 jaar ervaring
- Beste prijs/kwaliteit gegarandeerd
- Proactief, communicatief en betrouwbaar
- Altijd bereikbaar – 6 dagen per week van 09:00 tot 21:00
- Als Wooncoach – op aanvraag helpen wij u via ons netwerk met alle last minute klusjes vóór verkoop 
- Breed netwerk; via netwerkorganisaties, online & social media
- De best beoordeelde makelaar van Ede op Funda
- Lid VBO - betrouwbaarheid en zekerheid gegarandeerd

Niet voor niets worden wij als beste makelaar van Ede op Funda beoordeeld.

Heeft u zojuist besloten om een gratis waardebepaling van uw woning door Vendôme Makelaardij te laten uitvoeren? Neem dan snel contact met ons op!

Het is belangrijk om te melden dat een waardebepaling niet hetzelfde is als een taxatie. Een waardebepaling is een mondelinge inschatting van de actuele verkoopwaarde van uw woning. Een taxatie is een officiële waarde- bepaling in rapportvorm die door een erkend taxateur van Vendôme Makelaardij wordt uitgevoerd. Een taxatierapport wordt o.a. gevraagd voor zaken als een hypothecaire lening, WOZ-waarde, inkomsten- en vermogensbelasting, erfrechtkwesties etc. … Meer informatie over Taxatie.