Ervaar zelf het verschil!

Gratis waardebepaling van uw woning in Heelsum

Bij Vendôme Makelaardij kunt u terecht voor een gratis waardebepaling van uw woning in Bennekom en een deskundig verkoopadvies op maat. Dus bent u benieuwd naar wat uw huis waard is? Of bent u van plan uw woning te verkopen? Met 14 jaar ervaring in Bennekom en omgeving, staan de makelaars van Vendôme Makelaardij voor u klaar. Eén van onze makelaars komt graag bij u langs om tijdens ons gesprek een mondeling inschatting van de actuele verkoopwaarde van uw woning te geven en al uw vragen te beantwoorden. Indien gewenst kunnen wij u dan ook meer vertellen over onze werkwijze en prijsstelling voor de eventuele verkoop van uw woning. Wij staan garant om uw woning zorgeloos en succesvol te verkopen. Uniek is onze inzet en service dat veel verder gaat dan menig makelaarskantoor. Wij zorgen voor een verkoopbegeleiding van A tot Z, zijn 6 dagen per week van 09:00 t/m 21:00 uur (!) voor u en potentiële kopers beschikbaar en als gratis “wooncoach” kunnen we op aanvraag en via ons netwerk al uw lastminute klusjes vóór verkoop (werkzaamheden in en rond uw woning) helpen oplossen. Niet voor niets worden wij al jaren als beste makelaar van Ede en omgeving op Funda beoordeeld.

Vraag een gratis waardebepaling aan

 

Waardebepaling woning of taxatie

Een waardebepaling van uw woning is niet hetzelfde als een taxatie. Met een waardebepaling geven wij gratis advies over een actuele woningwaarde. Bij een taxatie krijgt u een taxatierapport dat u kunt gebruiken voor uiteenlopende doeleinden zoals een hypotheekaanvraag met of zonder NHG, het oversluiten van uw huidige hypotheek of bezwaar tegen de WOZ-beschikking.

Vraag een taxatie aan

 

Wat is mijn woning in Bennekom waard?

Een waardebepaling voor uw woning aanvragen doet u dus vooral wanneer u benieuwd bent naar hoeveel uw huis waard is. De waarde van uw huis fluctueert continu en wordt o.a. bepaald door de ligging van het huis in Bennekom, de staat van het huis en vergelijkbare woningen. Een waardebepaling hoeft niet gelijk te staan aan de uiteindelijke verkoopprijs voor het huis. U kunt er eventueel dus ook boven gaan zitten. Onze makelaars van Vendôme Makelaardij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Onze waardebepaling van uw woning in Bennekom is een advies op maat, geheel vrijblijvend en geeft u een goed en helder beeld van hoeveel uw huis nu eigenlijk waard is. Wij zorgen voor een gratis waardebepaling is de regio van Ede, Wageningen, Barneveld en Veenendaal. Met ruim 14 jaar ervaring in Bennekom en omgeving hebben we inmiddels al aardig wat waardebepaling en taxaties mogen verrichten. In diverse referenties kun je meer lezen over Vendôme Makelaardij!

Waardebepaling in uw regio

Vendôme Makelaars is actief in de regio van Ede, Wageningen, Barneveld en Veenendaal. Daar kennen we de markt als geen ander waardoor wij u van een goed en betrouwbare waardebepaling kunnen voorzien. Hieronder vind u een overzicht van de plaatsen waarin wij werkzaam zijn. Indien uw woonplaats er niet bij staat dan kunt u alsnog gerust contact met ons opnemen via ons contactformulier.

U kunt ons inschakelen voor een gratis waardebepaling o.a. in de regio: