Aankoop woning Ede en omgeving

Zorgeloos uw nieuwe woning kopen met een aankoopmakelaar van Vendôme Makelaardij

Het kopen van uw droomhuis is een belangrijke zaak. Het is tenslotte meestal de duurste aankoop van uw leven. U zult zeker antwoord willen hebben op de vragen als: Wat is het huis eigenlijk waard? Wat moet ik bieden ? Hoe moet ik gaan onderhandelen? Zijn er (verborgen) gebreken? Wat gaat het kosten om die te herstellen? Het is dus verstandig om een aankoopmakelaar van Vendôme Makelaardij in te schakelen die uw belangen gaat behartigen en scherp gaat onderhandelen. Voor u het weet is het bedrag voor inschakeling van een aankoopmakelaar terugverdiend.

Wij bieden u twee verschillende formules naar keuze:

1- Een aankoopmakelaar vanaf € 0,- 
Bij deze methode is onze courtage volledig afhankelijk van het bedrag dat we weten af te krijgen van de vraagprijs tijdens de onderhandelingen. Wij rekenen een percentage van 10% excl. btw over het bedrag dat het verschil vormt tussen de vraagprijs en de uiteindelijk overeengekomen koopprijs. U betaalt deze courtage alleen als de transactie plaatsvindt oftewel als u het huis koopt. Kortom, NO CURE, NO PAY!! 
* deze formule geldt alleen voor bestaande woningen met een vraagprijs vanaf € 500.000,-, voor nieuwbouw en bij inschrijvingsprocedure geldt het hieronder staande vaste tarief.

2- Een vast bedrag van € 1.495,- inclusief btw
Wilt u liever van te voren weten waar u aan toe bent en geeft u de voorkeur aan een vast bedrag? Dit is ook mogelijk. Voor slechts € 1.495,- inclusief btw staat één van onze aankoopmakelaar voor uw klaar voor de aankoop van uw droomhuis.

Begeleiding van A tot Z!

Wij begeleiden u van A tot Z met de aankoop van uw droomhuis. Onze aankoopmakelaar gaat mee bij de bezichtiging en gaat zelfs mee naar de notaris om te zorgen dat de eigendomsoverdracht vlekkeloos verloopt. Klik hier om het volledige stappenplan te zien en de diensten die we leveren bij een aankooptraject.
 
Klik hier om de laatste aankooptransacties te zien die we voor klanten succesvol hebben afgerond.

Zoekopdracht

Bent u op zoek naar een andere woning? Vendôme Makelaardij brengt samen met u in kaart wat uw wensen zijn en wat mogelijk is. Wij maken gebruik van sociale media om uw zoekopdracht bij ons netwerk bekend te maken. Dagelijks ontvangt u al het passend woningaanbod in uw mailbox. De keuze wordt gemaakt uit het meest actuele aanbod, met name ook dat van VBO collega’s.

Lid VBO makelaar = Betrouwbaarheid en zekerheid gegarandeerd

Ons kantoor is lid van de branche organisatie VBO Makelaar. Deze organisatie is in 1985 opgericht en telt vandaag de dag circa 1000 leden in Nederlanden is daarmee één van de grootste van het land. Als VBO Makelaar-Taxateur worden wij via permanente educatie getoetst op onze vakkennis en staan ingeschreven bij het kwaliteitsregister SCVM dat strenge eisen stelt. Om onze klanten nog meer zekerheid te geven werken wij volgens de Algemene Consumenten voorwaarden VBO die tot stand gekomen zijn in overleg met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis.

Heeft u zojuist besloten om een woning met aankoopbegeleiding van Vendôme Makelaardij te kopen? Neem dan snel contact met ons op!