Aankoop woning Ede, Barneveld, Veenendaal en Wageningen

Zorgeloos uw nieuwe woning kopen met een aankoopmakelaar van Vendôme Makelaardij

Het kopen van uw droomhuis is een belangrijke zaak. Het is tenslotte meestal de duurste aankoop van uw leven. U zult zeker antwoord willen hebben op de vragen als: Wat is het huis eigenlijk waard? Wat moet ik bieden ? Hoe moet ik gaan onderhandelen? Zijn er (verborgen) gebreken? Wat gaat het kosten om die te herstellen? Het is dus verstandig om een aankoopmakelaar van Vendôme Makelaardij in te schakelen die uw belangen gaat behartigen en scherp gaat onderhandelen. Voor u het weet is het bedrag voor inschakeling van een aankoopmakelaar terugverdiend.

Wij bieden twee verschillende formules:

  1. Voor een woning met een vraagprijs onder de € 650.000,- betaalt u een vast bedrag van € 1495,- op basis van No cure - No pay
    In deze prijsklasse hanteren wij een vast bedrag van slechts € 1495,- en op basis van No cure - No pay. Van kennismakingsgesprek tot overdracht - binnen dit vaste bedrag bieden wij u een zorgeloos en compleet aankooptraject en gaan door tot dat u succesvol uw droomhuis hebt kunnen kopen. Door ons brede netwerk helpen wij u ook met het regelen van uw hypotheek, verzekering, een bouwkundige keuring en de taxatie ten behoeve van de financiering.
     
  2. Voor een woning met een vraagprijs vanaf € 650.000,- betaalt u een vast bedrag van €1495,- op basis van No cure - No pay + een resultaatafhankelijke beloning
    In deze prijsklasse hanteren wij, boven een vast bedrag van slechts € 1495,- een resultaatafhankelijke beloning van 10% over het bedrag dat het verschil vormt tussen de vraagprijs en de uiteindelijk overeengekomen koopprijs. Dat zorgt ervoor dat wij ons uiterste best doen in de onderhandelingen en dat u de kosten van een aankoopmakelaar zo weer heeft terug verdiend. Van kennismakingsgesprek tot overdracht - binnen dit bedrag bieden wij u een zorgeloos en compleet aankooptraject en gaan door tot dat u succesvol uw droomhuis hebt kunnen kopen. Door ons brede netwerk helpen wij u ook met het regelen van uw hypotheek, verzekering, een bouwkundige keuring en de taxatie ten behoeve van de financiering.

    Ja, ik wil een aankoopmakelaar

Meer dan een aankoopmakelaar ... ook een gratis wooncoach!

Ontzorgen van onze klanten! Dit is waar we voor staan en wat we doen gedurende het gehele aankooptraject. Onze werkzaamheden beperken zich dus niet tot het regelen van de succesvolle aankoop van uw nieuwe woning en het eventueel regelen van uw hypotheek, verzekering, bouwkundige keuring en de taxatie ten behoeve van de financiering. U kunt ons ook inschakelen als gratis “wooncoach” om al uw woonproblemen (in en rond uw nieuwe woning) voor u op te lossen. Wij maken dan gebruik van ons brede netwerk voor o.a. het vervangen van kozijnen en beglazing, schilderwerk, onderhoudswerkzaamheden, gevelreiniging, asbestverwijdering, schoonmaakwerkzaamheden, de aanschaf van een nieuwe keuken, uw verhuizing en nog veel meer. Wij werken uitsluiten met professionele, betrouwbare en betaalbare partners die dezelfde filosofie als wij hanteren waarbij Dienstverlening met een hoofdletter D wordt gerealiseerd. U kunt dus van ons meer verwachten dan van een standaard makelaarskantoor en dat is wel zo prettig.

Kiezen voor Vendôme Makelaardij betekent…

- Meer dan 10 jaar ervaring
- Beste prijs/kwaliteit gegarandeerd
- Proactief, communicatief en betrouwbaar
- Altijd bereikbaar – 6 dagen per week van 09:00 tot 22:00
- Als Wooncoach – helpen wij met alles op het gebied van wonen
- Breed netwerk; via netwerkorganisaties, online & social media
- De best beoordeelde makelaar van Ede op Funda
- Lid VBO - betrouwbaarheid en zekerheid gegarandeerd

Ja, ik wil een aankoopmakelaar

Begeleiding van A tot Z!

Wij begeleiden u van A tot Z met de aankoop van uw droomhuis. Onze aankoopmakelaar gaat mee bij de bezichtiging en gaat zelfs mee naar de notaris om te zorgen dat de eigendomsoverdracht vlekkeloos verloopt.  

Klik hier om de laatste aankooptransacties te zien die we voor klanten succesvol hebben afgerond.

Zoekopdracht

Bent u op zoek naar een andere woning? Vendôme Makelaardij brengt samen met u in kaart wat uw wensen zijn en wat mogelijk is. Wij maken gebruik van sociale media om uw zoekopdracht bij ons netwerk bekend te maken. Dagelijks ontvangt u al het passend woningaanbod in uw mailbox. De keuze wordt gemaakt uit het meest actuele aanbod, met name ook dat van VBO collega’s.

Lid VBO makelaar = Betrouwbaarheid en zekerheid gegarandeerd

Ons kantoor is lid van de branche organisatie VBO. Deze organisatie is in 1985 opgericht en telt vandaag de dag circa 1200 leden in Nederlanden is daarmee één van de grootste van het land. Als VBO Makelaar-Taxateur worden wij via permanente educatie getoetst op onze vakkennis en staan ingeschreven bij het kwaliteitsregister SCVM dat strenge eisen stelt. Om onze klanten nog meer zekerheid te geven werken wij volgens de Algemene Consumenten voorwaarden VBO die tot stand gekomen zijn in overleg met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis.

Heeft u zojuist besloten om een woning met aankoopbegeleiding van Vendôme Makelaardij te kopen? Neem dan snel contact met ons op!