Referenties

Onze referenties voor aankoop, verkoop en taxatie diensten

Wij zijn sinds 2009 veel klanten van dienst geweest. Dit is wat een aantal van onze klanten vonden van de samenwerking met Vendôme Makelaardij. 
Bent u onze volgende tevreden klant?

Verkopen

Dhr. van Manen Cijfer: 10

Altijd bereikbaar, meedenkend & goede marktkennis. Geen bravoure, maar eerlijk en goed advies. Tevens prachtige verkoopbrochure.

Mevr. Hogezand uit Ede Cijfer: 10

Zeer enthousiaste en deskundige makelaars met een hele persoonlijke benadering en doen moeite om je woning goed te kennen. Wij wilden ons huis niet verkopen via de grotere makelaarskantoren die als fabriekjes werken. Zeker aan te bevelen!

Een funda gebruiker Cijfer: 10

De samenwerking met Vendôme Makelaardij hebben wij als zeer prettig ervaren. We vinden met name hun ruime openingstijden, flexibiliteit en laagdrempelige communicatie heel fijn. Ze waren altijd snel met actie/reactie en hebben aandacht voor detail.

Een funda gebruiker Cijfer: 9

Prettig en vriendelijk contact. Altijd bereikbaar en altijd een snelle reactie en terugkoppeling. We zijn zeer tevreden.

Anoniem uit Ede Cijfer: 9

Ik zou deze makelaar aanbevelen. Erg tevreden over Vendôme, prachtige brochure en het contact verliep soepel waardoor de koop snel en deskundig is afgehandeld.

Dhr. R. van Wijk uit Ede Cijfer: 10

Zeer tevreden over Vendôme makelaardij. Patrick en Karin zijn aardige en vakkundige mensen. Ze zijn altijd bereikbaar, reageren snel, helpen waar mogelijk en geven ook goed advies. Niks dan lof voor deze makelaars.

Dhr. en Mw. Ribbens uit Ede Cijfer: 9,8

Zeer vriendelijk en duidelijk in hun uitleg, komen zeer professioneel over. Als je telefonisch vragen hebt en het komt niet duidelijk over zijn ze bereid om even langs te komen om het duidelijk toe te lichten.

Mw. A. Hol uit Ede Cijfer: 9,3

Het verliep prima! Veel kijkers gehad en binnen 1 week verkocht. ze zijn zelf mee naar de notaris geweest.

Mw. Meurs - Veenhuijsen uit Ede Cijfer: 10

Ik zou deze makelaar aanbevelen. Super tevreden, onze woning hebben ze binnen 1 week verkocht... Heel deskundig en altijd bereikbaar.

Mw. Markus uit Ede Cijfer: 8,0

Makelaars echtpaar die elkaar mooi aanvullen en echt naar mijn wensen hebben geluisterd. Ze zijn altijd bereikbaar en hanteren een persoonlijke benadering zonder de zakelijke kant uit het oog te verliezen. Zeer prettige samenwerking.

Dhr. de Groot uit Ede Cijfer: 9,0

Binnen een week vond Karin een koper voor ons mooie huis. Vendôme is gewoon een goede makelaar. Het gaat niet om een mooie review maar om de klik en die hadden wij met elkaar, en nog steeds.

Dhr. Kim uit Ede Cijfer: 10

Goede kennis van zaken. Weten wat de klant wilt. Bereikbaarheid is super, of het nou in de ochtend is of s avonds. Een echte aanrader!!

Dhr. Van Oers uit Ede Cijfer: 9,5

Uitstekend direct en persoonlijk contact, komt in overleg tot een reeële vraagprijs. Zal de makelaar zeker aangeven aan vrienden en kennissen.

Mevr. Van Slijpe-Floor uit Ede Cijfer: 10

Makelaar met veel persoonlijk contact en constant updates over de woning en tips voor de verkoop. Snelle reacties op vragen en echt dag en nacht bereikbaar! Zeker een hele fijne maar vooral goede makelaar met veel kennis en deskundigheid in huis!

Dhr. de Vries uit Harskamp Cijfer: 10

Ik heb deze makelaar via een relatie die heel tevreden was over de werkwijze van Vendome makelaardij. ik ben uiterst tevreden over het deskundig advies en de tijd en aandacht die bij dit verkooptraject door de makelaar is besteed.

Mw. van Roekel uit Ede Cijfer: 8,8

Ik heb een goede ervaring met Vendôme Makelaardij. De begeleiding van het verkopen van mijn appartement was heel persoonlijk. Niet alleen de verkoop, maar ook de hulp met andere zaken en het gevoel in goede handen te zijn.

Dhr. Teunissen uit Ede Cijfer: 9,8

Een goede begeleiding gehad bij de verkoop van ons huis. De makelaar heeft zelfs een hogere verkoopprijs bedongen en nam geen genoegen met het bod. Wij zijn erg blij met het goede advies. Betrouwbaar en professioneel.

Dhr. Bremer uit Ede Cijfer: 9,0

Prima makelaar. De afspraken werden prima nagekomen. Binnen 3 weken was het huis verkocht. Dit mede dankzij de makelaar. De verdere afhandeling ging ook soepeltjes. Een volgende keer zeker weer deze makelaar.

Dhr. de Jong uit Ede Cijfer: 8,5

Motivatie: Ik zou deze makelaar aanbevelen bij vrienden en familie. Zeer fijne makelaar met een persoonlijke en warme uitstraling en betrokken bij je situatie. Zeer professioneel met o.a. foto's en tips.

Dhr. Van den Arend uit Ede Cijfer: 9,0

Motivatie: Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden en familie. Karin maakte een goede indruk op ons als persoon omdat ze goed luistert en onze wensen serieus nam. Het ging professioneel en toch met een persoonlijke benadering.

Aankoopbegeleiding

Dhr. Speerstra uit Nijmegen Cijfer: 10

Patrick heeft ons heel goed geholpen. De aanpak was persoonlijk, hij wist namelijk goed wat we zochten in een huis en gaf ons passend advies, waarbij we zijn eerlijkheid waarderen. Hij was altijd goed bereikbaar (ook savonds en zaterdag) en beschikbaar.

Mevr. Hogezand uit Ede Cijfer: 10

Karin heeft ons uitstekend begeleid bij de aankoop van de woning. Ze heeft een goede kennis van de markt, is altijd bereikbaar en reageert supersnel! Wij zijn erg tevreden over Vendôme Makelaardij en hadden ons geen betere makelaar kunnen wensen.

Fam. Fontein uit Ede Cijfer: 8,8

Ik zou deze makelaar aanbevelen. Een prettig contact met een no-nonsense aanpak. Je krijgt en betaalt alleen de dingen die je nodig hebt.

Dhr Kim uit Ede Cijfer: 10

Ik zou deze makelaar aanbevelen. Het contact is heel goed, ze weten heel goed wat je wel en wat je niet wilt. Heel goed te bereiken ook in het weekend. Waar andere makelaars niet na 17.00 te bereiken zijn.

Mw. Van der Veen uit Wolfheze Cijfer: 9,0

Een zeer attente en communicatieve makelaar, die kritisch mee denkt. Fijne ondersteuning bij onderhandeling en aankoop. Aan te bevelen!!

Dhr. de Smet uit Wageningen Cijfer: 8,5

Aankoopbegeleiding Dolderstraat Ede. Motivatie: Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen. Zonder de adviezen van Karin waren wij op een € 10.000 hogere aankoopprijs uitgekomen. Schappelijke prijs vergeleken met dat van andere makelaars.

Norbert & Tynke uit Ede Cijfer: 9

Aankoopbegeleiding woning Burgemeestersbuurt Ede. Motivatie: "Bedankt voor uw inzet, die vonden we erg professioneel. Zouden we de woning ooit eens willen verkopen (niet erg waarschijnlijk) dan krijgt u de opdracht!

Dhr. Lammers uit Ede Cijfer: 9,0

Karin Iste houdt van een recht-door-zee aanpak. Haar deskundigheid en realisme hield ons als enthousiaste kopers met beide benen op de vloer.

Dhr. R. K. uit Ede Cijfer: 8,5

Aankoopbegeleiding Cozijnsenlaan Barneveld. Motivatie: "Dankzij Karin hebben we een gunstige aankoopprijs voor onze nieuwe woning bereikt. Enthousiast, flexibel, duidelijk en altijd bereikbaar. Dankjewel! Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen.

Taxaties

Mw. De Jong uit Ede Cijfer: 10

Taxatie appartement Ede Centrum

Dhr. Banea uit Arnhem Cijfer: 10

Taxatie tussenwoning Reine Victoria in Arnhem:

Mw. Van Boeckel uit Bennekom Cijfer: 8,8

Taxatie hoekwoning Bennekom Motivatie: "Oprechte interesse in de woning, na aanvraag op korte termijn afspraak kunnen maken met mw. Iste en goed afgehandeld".

Dhr. Maljaars Cijfer: 8,5

Motivatie: "snelle verwerking, no-nonsense".

Mw. de Ridder uit Ochten Cijfer: 9,3

Taxatie woning in Ochten inzake aankoopbeslissing.

Dhr. Tijs uit Overberg Cijfer: 9,3

Taxatie recreatiewoning Overberg